sonrada yeme krizleri baş gösteriyo bendeBenim de 70 e düşüyor tansiyonum da düşüyor bu hafta ikisi birden olunca kötü oluyor duvara çarpmis gibi
sabah kasap benle kafa buluyo.hatun somalililer gibi oldun, yakında unicef kapımıza dayanıp yardım yapacak bize diyo
sabah kasap benle kafa buluyo.hatun somalililer gibi oldun, yakında unicef kapımıza dayanıp yardım yapacak bize diyo
benim adamın iltifat anlayışı böylebu adamlar bu esprileri nerden buluyor
Ben bazen kalkamiyorum çok kötü oldum bu hafta sanki yere carpilmis gibi ben de hep mandalina yedim bide elmalı soda içtim onlar toparladi. Çarpıntı da oluyor çok fena. Sen glikoz a batırdın mi benim insülin yüksek ama şekerle glukoz düşük çıktı. Ondan yediklerinden değil vücut yapıyor dedi. Anlattıkların bana çok benziyor acikinca elim ayağım titriyorsonrada yeme krizleri baş gösteriyo bende
ama şunu farkettim karbonu kesince şeker sorunu yaşamıyorum
Benim ki de bu hafta hastalaninca vitaminsiz kaldın diete ara ver diyor manyak iştebenim adamın iltifat anlayışı böyle
6 aylik canimmKac aylık canım bebegim
sen bakma ona konuşur konuşur susar.yani inşallahBenim ki de bu hafta hastalaninca vitaminsiz kaldın diete ara ver diyor manyak işte
kız sen zaten yapmıyo muydun onu ben mi yanlış hatırlıyomJıllıan ı sevdım hemde cok
Göbeğim sişeceğine basja yerim şişsin kizKendini kandırma, bugün ah keşke yesem dediğin mamalar..
Dün tezgahın üstündeki ucuna dokunduğun...
Hatırla
Bir daha kendine bu kadar eziyet etme
senin için söylüyorum ya bi yerin sisse mazallah
Yok en küçük bu vardaha küçük yazmilmiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?