Günaydın minikuşummmSonra severim ama
Hoşbulduk canım6 aylik canimm
Bu arada hosgeldin demedm ben sana hoşgeldin canm benm
Melek caaa n hoşgeldin. Ogluslarin var demek yaşları kaç. Gitçek tüm kilolar yaza Fit girccezzzYeni üyelerin katılım formu:
ADINIZ:melek
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:60
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:esimin istahi bulastiKK72:)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:saglikli olmak istiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Adim melek
37 yasındayım 95 kiloyum
160 boyum.yogun bir döneme girdigim icin yarismadan izin aldim suan iyiyim.tek basina kilo gitmiyor gitsede insan bazen kontrolu kaybediyor ama burada kontrol ediyordum.sizinle beraber basaracagima inaniyorum.iki oglum var.evhanimiyim
günaydın kuzumm sütü daha şimdi kaynattımGünaydınlar efenim
Oooyyu oyyyy oyyy oyy vayty vayyy vayy vayyy yeni biri gelmiş gibi harika yaaaa cok mutlu oldum senn adına ayrıca tesekkürler
Hosbuldum canım.oglusumun biri 7 digeri 13 yasinda.insallah fit girecegiz canımMelek caaa n hoşgeldin. Ogluslarin var demek yaşları kaç. Gitçek tüm kilolar yaza Fit girccezzz
Hı hı eveettcanim sen genelde gördünmü yiyordunya onlar senin diyette olduğunu anlamamistir
Oohh mis bu yu muş kuzular. Benimkiler biri 22 aylık biri 3 aylikHosbuldum canım.oglusumun biri 7 digeri 13 yasinda.insallah fit girecegiz canım
Heh sen geldin demk kız. etiket yapamadim di seni. Hosgeldin. Senin kızlar kaç yaşlardaPamukseker19 hoşgeldin canım bende geldim boyumuz kilomuz aynı bende 94,5 vereceğiz ins ,benimde 2 kızım var mevlam evlatlarımızı bağışlasın
Hoşbulduk canımPamukseker19 arden32 hoşgeldiniz
çakıl meyveli sodayı içmemeye çalış kuzum.ha kola içmişsin ha onları bi fark yok aralarındaBen bazen kalkamiyorum çok kötü oldum bu hafta sanki yere carpilmis gibi ben de hep mandalina yedim bide elmalı soda içtim onlar toparladi. Çarpıntı da oluyor çok fena. Sen glikoz a batırdın mi benim insülin yüksek ama şekerle glukoz düşük çıktı. Ondan yediklerinden değil vücut yapıyor dedi. Anlattıkların bana çok benziyor acikinca elim ayağım titriyor
Hoşbulduk canım büyük 3 buçuk yaş küçük 5 aylikHeh sen geldin demk kız. etiket yapamadim di seni. Hosgeldin. Senin kızlar kaç yaşlarda
Ha bugün ha yarın neydek kutlayacaz
Hepi börtdeyin mübarek olsun
İyi ki doğmuşsun
Sağlıkla huzurla hayırlı bir ömrün olsun inşallah
Eki Görüntüle 2121873
Neredesin uleee. Kız gözlemé yapayim da.sen varsin Die hevesim kirilio. . Mortoiik olm as a miYooo olalım kızzzz beklerim isterim severimmm..şimdi hsni kesin olan bişey varya beni yenemeyeceksşn ya onu diyorum ha..nnee efendimmm sen de mi farkındasnnn????heetmm tmm.bak ne dicem..e sen zaten gayet fitsin beni gecemeyncede üzüleck nişeyin yok zaten benden za yıf sınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?