- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Kuzucum o başka gündü,benle ilgili değildi hostelde bir problem kalanlar arasında, çözüldü sorun yok ben zumba yapamamıştım, tam yaparken çağırmışlardı beni o yüzden onu yazmıştım
Dotunde kurt var denir bence
Ben de bir umutla sormuştum belki gerçek biradır diyeİnstgramda bir yerde dukan birasi diyorlar bu içeceğe bazıları bira diyorlar diye icmiyorlarmis
Canım menüm çok güzel saatlerini yazarsan daha doğru yorum yapabiliriz bide ıspanak ile yoğurt tüketme balım demir icinMenüm
Sabah: kk beyaz peynir+1 yumurta omlet+1dilim ekmek sekersiz cay
Ögle:1kepce mercimek corbasi+4 yk ispanak+ sarimsakli yogurt
Aksam:1kepce mercimek corba ispanak+ yogurt salata
Spor:3 mil leslie
Su:2 litre
@MiuLegoWhiteblacklife
Elin kadar yufka gereksiz fulyam zaten bulgur varmış ıspanak ile yoğurdu sevmedim onun dışında şahane menü şahane sporcumartesi menüm gelsinnn
sabah 10.15
1 dilim peynir
4-5 zeytin
domates salatalık
1,5 kk ekmek (siyez unu, yulaf kepeği, karabuğday unu, kabak ve kabak çekirdeği)
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
1 tk şekersiz portakal reçeli (içinde sadece elmasuyu ve limon suyu var)
öğlen 14.15
1 adana kebap
3 yk bulgur pilavı
elim kadar lavaş
biraz pişmiş domates, soğan,biber, maydanoz
1 bardak ayran
ara 17.30
75 mlt kefir
1 kk kurabiye (hindistancevizi unu, ham kakao, ceviz, yumurta, bitter)
akşam 19.15
1 kepçe kıymalı ıspanak
3 yk sarımsaklı yoğurt
1 yk acıbiber turşusu (pişmiş)
yatana kadar 2 lt su
3-3,5 saat yürüyüş yaptım. yer yer hızlıydı. çoğunluk normal tempo. @MiuLegoWhiteblacklife
Aa o tırnaklarını mı yiyomuş. Ben de esniyo sandımGünaydıııınnnn yeme tırnaklarını bakayım
günaydın ve hoşgeldin aramızaaa yeniden
ay mali ya hahahaha
günaydın pembişimmmmmmmm
Lahana sarma en fazla 4 5 olmalıydı 8 çok balım çay yanını az ye ne olur bunların dışında güzel menü artık spor gelmeli senden kilo vermek için değil sadece doğumdan kalan sarkmaları toplamak icinSabah ılık limonlu su
11.00
2 kk beyaz peynir
3 dilım kasar peynir
2 köftelikasarli yumurta yağda
yeşillik domates
Ara 1 elma
Aksam 19.00
Eki Görüntüle 2122105 brokoli tonbalıklı salata hepsi benm değildi
8 tane bulgur karışık lahana dolma
Yoğurt
Çay sımdi içiyorz. Üzüm Vs. Dur resim atiyim
Spor yok su 3ltt olur
cocommmmmmmmmmmmmmmmMiuuuuuuuuu
oh şükür tamam senlşk olmasın da rahatladım..Kuzucum o başka gündü,benle ilgili değildi hostelde bir problem kalanlar arasında, çözüldü sorun yok ben zumba yapamamıştım, tam yaparken çağırmışlardı beni o yüzden onu yazmıştım
dukan diyeti dyip durma bak dövücem yaDukan birasi başlıycam yarın bende dukan diyeti dukan birasi ohhh miss
İnstgramda bir yerde dukan birasi diyorlar bu içeceğe bazıları bira diyorlar diye icmiyorlarmis
Dur daha şu 15 kiloyu da verim daha neler neler diycekseni mi tutsammm @Esra_4378 yı mı hala karar veremedim ben
seni kıskanıyor malim
e tam senlik çünkü türkanımmmm
evet bizi ihmal etme artıkEvet bundan sonra daha sık gelecegim sizi cooookkk ihmal ettim mesken tutcam burayı,miuyu cildırticiiiiimmmmbol bol tansiyonlarini yukselticimmmm
Bunların hepsini sen mi yiyorsunÇayla yediklerimmmm. Ama gofret var bisküvi var . Eticin var. Yemem kiii
Ben de bir umutla sormuştum belki gerçek biradır diye
Çıka çıka evrim geçirmiş limonata çıktı içmedim
SiL işte spor olur en güzel spor eğilerek yer silmekmiş annem öyle derdi. Ya da bizi kekliyoduZaten hep ben siliyorum
Kim kimle nerde morti hadi bakalım ona göre taraf tutacağım
Ben de bir umutla sormuştum belki gerçek biradır diye
Çıka çıka evrim geçirmiş limonata çıktı içmedim
Filavirlatefo_esra
mali_çakıl
lunya_hippo
melegiimm22_storm-
nevo _ kimleydi ula
matematik _ sidelya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?