Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

fılavırım akşam ne olayları oldu kuzucumm ben şimdi gördüm yahu

iyi misin noldu
Floweroflife
Kuzucum o başka gündü,benle ilgili değildi hostelde bir problem kalanlar arasında, çözüldü sorun yok ben zumba yapamamıştım, tam yaparken çağırmışlardı beni o yüzden onu yazmıştım

Canım menüm çok güzel saatlerini yazarsan daha doğru yorum yapabiliriz bide ıspanak ile yoğurt tüketme balım demir icin

Hellö
Cumartesi menüm
Sabah 7.00 bi muz
Kahvaltı 11.30
Tereyağında 2 yumurta
2 zeytin
bi dilim peynir
Marul

Akşam 17. 00
3 ceviz
Akşam 19.00
Bi kase tarhana çorbası (bol su kattım tuzu azaldı)
İki çatal kısır
2 yk yoğurtlu kabak yemeği
2. 5 lt su
Spor yok
@MiuLego Whiteblacklife cakil80

Elin kadar yufka gereksiz fulyam zaten bulgur varmış ıspanak ile yoğurdu sevmedim onun dışında şahane menü şahane spor

Lahana sarma en fazla 4 5 olmalıydı 8 çok balım çay yanını az ye ne olur bunların dışında güzel menü artık spor gelmeli senden kilo vermek için değil sadece doğumdan kalan sarkmaları toplamak icin

cocommmmmmmmmmmmmmmm
Kuzucum o başka gündü,benle ilgili değildi hostelde bir problem kalanlar arasında, çözüldü sorun yok ben zumba yapamamıştım, tam yaparken çağırmışlardı beni o yüzden onu yazmıştım
oh şükür tamam senlşk olmasın da rahatladım..
Dukan birasi başlıycam yarın bende dukan diyeti dukan birasi ohhh miss
dukan diyeti dyip durma bak dövücem ya
İnstgramda bir yerde dukan birasi diyorlar bu içeceğe bazıları bira diyorlar diye icmiyorlarmis

vardır eminim öyle tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…