Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü
Elma sirkeli ılık su
Sabah
Kavurmlı 2 yumurta
1 avuc cecil peynir
6 7 zeytin
Bol bol domates
Salatalık
1.5 dilim siyah ekmek
Ara
Bi kase yogurt(parcacıklı)
1 türk kahvesi
Akşam
1 kase corba
1 porsiyondan az karsk ızgara et
Salata
Yatmadan
Pulbiberli yoğurt
Su
2 ltgbi
Spor
1 saatyürütüs

valla derdin ne olursa olsun millet oraya tüm negatif enerjisini boşaltmak için mesaj yazıyo,konu açanları demiyorum ha yorum yazanlar yani.ben o yüzden hiç bakmıyorum gerei yok
Bir iki konu okudum yorumlar dehseet oraya yazan dert üstüne dert olur yaaa bu karilar çıldırmış olmali

vorones mortiyiz dimi gözüme kestirecemde seniiii
Ya napakkk olduk sanrimmm . Yav ben korkuyor mu. Ne . Menünü gördummm. Korktum
.kadar. Valide bugün lahana sarma yaptı .yarına da simdidn iç hazrladi . Sac da borek yapcak. Ben de yeşillik li istedim. . Akşam yemem artık bişi Die .şey ettim . şimdi sen de mortiyken ben napcam yaaa

Sen verosun kendine güven

Börek falan unut direk artı demek verom

Bir iki konu okudum yorumlar dehseet oraya yazan dert üstüne dert olur yaaa bu karilar çıldırmış olmali
dedim sana.herkeste bi bilmişlik,yani herkes mi gözü kara olur arkadaş.tamam tavsiye verirsin ama çoğu yorum ukalaca ve küçümserce.ben gelemem öyle şeylere

Çok skldim biraz bdv gidip aksiyonlara karışip kacayim
Girme annem oralara .. oralar çok fena seni çıtırçıtır yerler
Sst kızlar naberrrr..nasılsınız fit hatunlarrr..irade abideleri..güzeller...cılgınlar..samimiler...ince bellilerrrr
Bana diyorsun dimi tam olarak
Menüm geliyor..
Aksam kadınlar günü yemeğine gttk arkdaslrla anaaaammmmmm neydii o yemeklerrr..ısrarlar....ama bi tatlı korku sardı icimi...adııı 7.TAKIIIIIMMMMMM

Hahhahahahaah çivili sopam yanıbaşımda valla hazırda bekliyor ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…