valla derdin ne olursa olsun millet oraya tüm negatif enerjisini boşaltmak için mesaj yazıyo,konu açanları demiyorum ha yorum yazanlar yani.ben o yüzden hiç bakmıyorum gerei yokSanki normal bir hayatım var bende bir konu açayım da millet dert gorsun
Bir iki konu okudum yorumlar dehseet oraya yazan dert üstüne dert olur yaaa bu karilar çıldırmış olmalivalla derdin ne olursa olsun millet oraya tüm negatif enerjisini boşaltmak için mesaj yazıyo,konu açanları demiyorum ha yorum yazanlar yani.ben o yüzden hiç bakmıyorum gerei yok
Üzülme olunca birden ödem şişlik gidecek canımHala regl olmadımmm karnım cok şişşş;(((
Evet oralar çok fena.. yorumlar çok acımasızBir iki konu okudum yorumlar dehseet oraya yazan dert üstüne dert olur yaaa bu karilar çıldırmış olmali
Ya napakkk olduk sanrimmm . Yav ben korkuyor mu. Ne . Menünü gördummm. Korktum
Sen verosun kendine güvenYa napakkk olduk sanrimmm . Yav ben korkuyor mu. Ne . Menünü gördummm. Korktum
.kadar. Valide bugün lahana sarma yaptı .yarına da simdidn iç hazrladi . Sac da borek yapcak. Ben de yeşillik li istedim. . Akşam yemem artık bişi Die .şey ettim . şimdi sen de mortiyken ben napcam yaaa
dedim sana.herkeste bi bilmişlik,yani herkes mi gözü kara olur arkadaş.tamam tavsiye verirsin ama çoğu yorum ukalaca ve küçümserce.ben gelemem öyle şeylereBir iki konu okudum yorumlar dehseet oraya yazan dert üstüne dert olur yaaa bu karilar çıldırmış olmali
Girme annem oralara .. oralar çok fena seni çıtırçıtır yerlerÇok skldim biraz bdv gidip aksiyonlara karışip kacayim
Bana diyorsun dimi tam olarakSst kızlar naberrrr..nasılsınız fit hatunlarrr..irade abideleri..güzeller...cılgınlar..samimiler...ince bellilerrrr
Menüm geliyor..
Aksam kadınlar günü yemeğine gttk arkdaslrla anaaaammmmmm neydii o yemeklerrr..ısrarlar....ama bi tatlı korku sardı icimi...adııı 7.TAKIIIIIMMMMMM
dedim sana.herkeste bi bilmişlik,yani herkes mi gözü kara olur arkadaş.tamam tavsiye verirsin ama çoğu yorum ukalaca ve küçümserce.ben gelemem öyle şeylere
beni beğeniyürsünAyyyyneeeeeennnnn
Herkes öyle değil işte.. zaten üzgün zorda insanlar yazıyor oraya.. bir de yorumlarla kırıyorlar.. çok üzülüyorumHeee az gezmedik oralarda ama çok nadir yazarım kırıcı değil yapıcı olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?