Miusum yarın piknike gidek ddik kahvaltiya . Ben gene yumurta mi haslar giderim de. O börek dediğim böyle tek kat yufka düşün içi bol.. yani çok hamur yok . Yagsiz. GozleME gibi düşün ama katlı değil. ..yesemmm. söz valla telafi etcem. Akşam à kabak yaparim. Belki salata yerim . Yürüyüş yapsam koşu bandinda . .Sen verosun kendine güven
Börek falan unut direk artı demek verom
ben bunu söyliceğini nerden tahmin ettim acabaNö ölökösö vör yöö
gece geceEtimek yemiycektim manyak canim cekti karşımda kartkurt sesleri duyunca dayanamadım
Yok kuzum yaaa kahvaltidakinden bahsettimgece gece
iki tane ayıraydın kahvaltıda yerdin .ben de midem gurul gurul ama su içiyom
Kuzum yani yumurta yanına yarım ye porsiyonu çok önemliMiusum yarın piknike gidek ddik kahvaltiya . Ben gene yumurta mi haslar giderim de. O börek dediğim böyle tek kat yufka düşün içi bol.. yani çok hamur yok . Yagsiz. GozleME gibi düşün ama katlı değil. ..yesemmm. söz valla telafi etcem. Akşam à kabak yaparim. Belki salata yerim . Yürüyüş yapsam koşu bandinda . .
Bak yaaaaaEtimek yemiycektim manyak canim cekti karşımda kartkurt sesleri duyunca dayanamadım
ben bunu söyliceğini nerden tahmin ettim acaba
HeeeeYok kuzum yaaa kahvaltidakinden bahsettim
Menüde ek 23.te kahve içtik sütlü dibek. Napim canım çekti az şeker attımGelmeyen menü kaldı mı ki :)
Menüler bende son gelenleri de eleyim de işim bitince yorumlayım
hee tamam .ondan bişey olmaz be kızlar hep yiyolar kızarmış etimek kahvaltıdaYok kuzum yaaa kahvaltidakinden bahsettim
MAli vurdu ben değilHemen vurun zaten
Al bitane dahaKuzum yani yumurta yanına yarım ye porsiyonu çok önemli
Zaten tadını almış olacaksın ha yarım ha 5 tane aynı.. yarım ye emi kuzum
Bak yaaaaa
Ne bilem ki ben
Su da iç o zaman hadi canomMenüde ek 23.te kahve içtik sütlü dibek. Napim canım çekti az şeker attımeşim tadelleyi gömdü banà uzattı yemedimmmm
Kuzenim yazmışAl bitane daha
sıkıntıdan canı dayak istiyo belliHeeeekalpten gidecektim ula
Evet gece gece hoplattı kalbimi yasıkıntıdan canı dayak istiyo belli
Tamam kaptancan inşallah tutabilrm kendimi. İyi ki varsınKuzum yani yumurta yanına yarım ye porsiyonu çok önemli
Zaten tadını almış olacaksın ha yarım ha 5 tane aynı.. yarım ye emi kuzum
Bak yaaaaa
Ne bilem ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?