Geçmişi boşver ana takıl çakılımNasıl yetisiyorsun anlamiyorum kihala mesaj okuyorum cevap yazdığımda herkes başka konuya geçmiş oluyor hala yağız kim anlayamadim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmişi boşver ana takıl çakılımNasıl yetisiyorsun anlamiyorum kihala mesaj okuyorum cevap yazdığımda herkes başka konuya geçmiş oluyor hala yağız kim anlayamadim
Fazilet hanim ve kizlarinda ki yagizNasıl yetisiyorsun anlamiyorum kihala mesaj okuyorum cevap yazdığımda herkes başka konuya geçmiş oluyor hala yağız kim anlayamadim
Benim gibi birden dalGeçmişi boşver ana takıl çakılım![]()
Ben de kosamiyorum 55 olsam koşar miyim onu da bilemiyorum a a özendim vallakoşuda kas yaparsın.bizim önce yağları eritmemiz lazım kuzum.fılavır 55 kilo o koşar .bize erken daha .zaten ben koşamam tıkanır nefesim![]()
çok geçmiş yapıyosun.anı yakala diye boşa demiyoz sanaNasıl yetisiyorsun anlamiyorum kihala mesaj okuyorum cevap yazdığımda herkes başka konuya geçmiş oluyor hala yağız kim anlayamadim
koşma zaten sen yürüsen yeter.tabi ben deBen de kosamiyorum 55 olsam koşar miyim onu da bilemiyorum a a özendim valla
Icim rahatladıKoşmak çoook zor
Ama zaten tempolu 45 dk yürüyüş koşudan daha iyi daha sağlıklı çakılım
Doğum günüm 05 05 20 nisan kizlarla tatil planı 2 gün tatil için kacacagiz kız kıza gecelere akacagizOyyy canım benim esmerim malim
Ayyy doğum günün ne zaman 20 nisan mı?
Az kalmış gelsin 70 ler
Eveeeetttt mali ızgara yaparız en sağlıklısından hüpletiriz![]()
uyma bana yoldan çıkarsınOvvv dostum yooo sana uymayacagım![]()
Oyyy canım benim esmerim malim
Ayyy doğum günün ne zaman 20 nisan mı?
Az kalmış gelsin 70 ler
Eveeeetttt mali ızgara yaparız en sağlıklısından hüpletiriz![]()
ekmekle ye beni doymazsınEki Görüntüle 2122261
Ay hangi çeşit olsa karar veremedim
Geçen hafta hasta olmasam bitmistin dua et 20 nisan hedefime çok az kaldı bilemiyorum yanibu güne kadar hande hariç yenemediğimi gördün mü.HAYIIIIIRRR![]()
Eneee ablaminkiyle aynıÖnce beeeenn
14 nisan Doğum günüm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çıtayı yükseltmişse miu ölçüm alsın![]()
![]()
Berna kv gitti mi canım.Herrse gunaydin. Uykusuzum ve aşırı derecede gerginim dokunsan patlayacak durumdayim. Su günü birilerini kirmadan dökmeden bitirebilirim umarim.
Cnm çok haklısın.. dün bahane değil gerçekten çok yoğundum..wc den girebildim kvgil deyim özel msj gelince merak edip baktım.. menü de vericem şimdi inş.. dün kafamı toplayıp yazamadım...@Lunya
hippotalamus
kızlar menüler nerede? listedesinz.. menü paylaşımı için hatırlatma yapmalı mıyım her gün?
lütfen. Menü paylaşımı çok önemli. Yoksa nasıl olacak???
O zaman önce benÖnce beeeenn
14 nisan Doğum günüm
![]()
Canım mortim ya.Herrse gunaydin. Uykusuzum ve aşırı derecede gerginim dokunsan patlayacak durumdayim. Su günü birilerini kirmadan dökmeden bitirebilirim umarim.
Doğum günü vardi degil mi canim kv gilde. nice senelere tekrarCnm çok haklısın.. dün bahane değil gerçekten çok yoğundum..wc den girebildim kvgil deyim özel msj gelince merak edip baktım.. menü de vericem şimdi inş.. dün kafamı toplayıp yazamadım...
Çok az bir menu olmuş canım su içmeye fırsatın oldu mu..Dünün menüsü
Uyanınca limonlu su içtim ..
Kahvaltı yapamadım hemen işe girişmem lazımdı... evden çıktık 1.5 saatlik uzakluktaki kv ye gittik.. oğlumun doğum gününü burda yaptık..
Saat 16 gibi 1 elma
Akşam 18.30da..
2 kaşık etli pilav
1 kase cacık
Salata
(Pastadan börekten diğer cıslardan yemedim)
Ara türk kahvesi
@MiuLego
Çok özür dilerim cnm.. dün öğlen uğradım ama akşam da gelmem lazımdı..