Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rüyanın etkisi mi uykusuzluk mu bernam?

Canım mortim ya.
Noldu sana böyle? Hem uykusuzluk hem de kabus gerdi galiba seni kuzum.

Üstüne regl etkisi ustune kv nin bana karsi olmasa da cocukca ve bencilce tavirlari..

Berna kv gitti mi canım
Hep beraber geldik dun.1 aksam kaldik biz esimle bugun doncez.kv beni ablama birakirsiniz orda kalirim sali gelirim demisti.burada kp ile kalmiyor.esim kp ile konusmus o da annen abartiyo ben o kadar buyutulecek bisey yapmadim demis. Aybi evdeler dunden beri ama.Birbirleriyle hala konusmuyolar.evin icinde resmen elektrik dalgasi var.

Sevgili arkadaşlar,

Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?

Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.

Keyifli hafta sonları dilerim. :KK25:

Arada kaynatmayayım @Antepia27
Fatma abla,
Ben 31.5 yaşındayım :KK45: 172 boyundayım.
Öğretmenim sınıf ogretmeniyim ama edebiyat bölümünü de sonradan okudum bitirdim..
Evliyim iki çocuğum var
Kizim 7 yaşında 1. Sınıf öğrencisi
Oğlum 3 yaşında :emir_bebek:
Kilo durumları hamilelikte 85 e kadar çıktım. oğlum 1 yaşındayken 77 kiloydum 2016 şubat aylarında.
O ara eşimin komik olmayan şakaları beni kendime getirdi ve başladım işte buradan devam ediyirum..
Eğlenceli biriyimdir öğretmenler odasında genelde güldüren kisiyimdir o_O
Ama tersim de pistir. Kolay kolay asabilesmem o da ayrı..

Başka ...
Başka..
Başka..

Bu kadar sanırım..
He birde beni sevebilir, öpebilirsin :KK15:
Heeee bir de tefo candır cannnnnnnn:KK200:
Üstüne regl etkisi ustune kv nin bana karsi olmasa da cocukca ve bencilce tavirlari..

Hep beraber geldik dun.1 aksam kaldik biz esimle bugun doncez.kv beni ablama birakirsiniz orda kalirim sali gelirim demisti.burada kp ile kalmiyor.esim kp ile konusmus o da annen abartiyo ben o kadar buyutulecek bisey yapmadim demis. Aybi evdeler dunden beri ama.Birbirleriyle hala konusmuyolar.evin icinde resmen elektrik dalgasi var.
Kuzum kv seni epey yoruyor kendine olanı görmezden gelirsin de çocouklar olunca iş değişiyor dimi :(
amannn kaybeta

Ayyy miu kiz melekcimisin sen
Seni sahalara nasil gomdugumu unuttunmu
Canim benimm
Eskileri ne karıştırıyon ki sen:KK11:
Günaydın mutlu pazarlar:KK200:
Günaydon nevoşşşş dün neden menü vermedin nevoşşşşşşş:KK14:

Kuzum kv seni epey yoruyor kendine olanı görmezden gelirsin de çocouklar olunca iş değişiyor dimi :KK43:
Ya 50 60 yasinda insanlarin cocuk gibi davranmasina sinir oluyorum.bi geldi bi daha gitmem dedi.sonra esim ben gidecem diyince beni teyzene birak sen git ben oraya gelmem dedi.sonra gelirim esyalarim var alinacak dedi.sonra siz kalirsaniz sizle kalirim dedi.e sen bu adamdan bosanmayacaksin sonucta eninde sonunda geleceksin..geldi evi temizledi derledi toparladi camasirlari yikadi.ama donecek ablasinda kalacak.ya yiyecek viseyler hazirliyo mesela acilmamis paket acmis.niye onu actin ki acilmisi vardi dedim.sebebi ne? Oburunu kp almis diye ondan yapmadi kendi getirdiğini acti.sabah bakiyorum kahvalti sofrasinda adamin cayini dolduruyo sekerini bile atiyo.neye nazlaniyosun da bizi huzursuz ediyosun eninde sonunda buraya geleceksin.sacma sapan seyler..

4C5C38B2-FCBC-4151-93B7-DEBD6599A8ED.webp

@MiuLego dayanamadım tartıldım.dün sabahtan beri 1300 ödem gitmiş.bi oryantal yapim kalanı da göndereyim barim:halay:

Eee ödem yani belliydi kuzucum yürüyüş arrı su ve tuzu azaltman işe yaradı aynen devam :KK60::KK71:

Back
X