Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olabilir canım cok gecmis olsun benım ki psikolojik sanırım bu aralar zaten bı yorgunluk hakim evde durasım yok ıse gidesim yok karisik yanı

Olabilir canım cok gecmis olsun benım ki psikolojik sanırım bu aralar zaten bı yorgunluk hakim evde durasım yok ıse gidesim yok karisik yanı
Hiç uyumadan işe mi gideceksin?
Halsiz düşmezsin umarım
Bunu diyetisyene söyledim mi?
Üzülerek söylüyorum ki ben bir bisküvi attım ağzıma
umarım işe yarar da uyuyabilirim

Cano sabahla akşamı kacta yiyorsun, çalışırken 2 öğün yapamıyorum ben

Model verir mısın? Ben de ekmeksiz yapamıyorum, en azından sağlıklı ekmek yiyeyim. Avakadomu aldım, olgunlassin yiyecem, senin menüleri dört gözle okuyom hergun yaz olar mi

Hiç uyumadan işe mi gideceksin?
Halsiz düşmezsin umarım
Bunu diyetisyene söyledim mi?
Üzülerek söylüyorum ki ben bir bisküvi attım ağzıma
umarım işe yarar da uyuyabilirim
Diyetı bırakmak istiyorum dedım canım zaten bu hafta son bana korumayı öğretir misiniz dedım cunku gece uyuyamamın sebebi yediğim 5 6 sarma bu kadar takıntı haline getirmiş durumdayım yavas yavas devam edeceğim ya

Yeme lavaş yeme, hande mahvedecek bizi

Dusen seker 15 dk toparlanmazsa bi kup seker daha aliyorum ondan olcum yaptim
Doktor bisey dememisti bana. Ama bu derece insulin ile doktor kontrolunde olmalisin ben suan defter tutuyorum aclik tokluk seker 15 gun sonra olcum olacak yine degerlendirecegiz sonucu. Sen diet yaparken kilo aldigin oluyor mu dun aksam kurufasulye yedim baklagil vardi bu hafta diette sabah arti ciktim bu derece farkeder mi bu kadar odem degildir diye dusunuyorum acaip ac uyandim yine midem kaziniyor sanki aclik kulaklarima vuruyor o derece

Ben de bu hafta kacamak da yok ve lostem ayni sabah artiydim ve aclik kazintisini tarif bile edemiyorum o derece. Burda bisey yanlis geliyor bana

Benim son 1 aydir sikintili surekli bir kazinma durumu ve hic bu kadar az yememistim bunda bir sorun var gibi geliyor biseyleri yanlis yapiyorum vucut bu kadar tepki vermemeli gibi geliyir

ben diyetteyken artı gelmiyorum canım
bilmiyorum yada hiç gelmedim gelirmiyim sonraki dönemlerde onuda bilmiyorum
senin diyetisyenin haftalık kaç kiloyu hedefliyor
bide ben gittiğimde banada 6 öğün ve 6 dilim ekmekli menü vermişti
eksi gelmeyi bırak artıyla tekrar yanına gitmiştim
sonrada inancım bitti bıraktım diyetisyeni
mesela benim karatayla şekerim düşmüyor
ekmek yersem bir anda alt üst oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…