- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Olabilir canım cok gecmis olsun benım ki psikolojik sanırım bu aralar zaten bı yorgunluk hakim evde durasım yok ıse gidesim yok karisik yanıOy fena olmuş seninki de, niye böyle olduk acaba?
Ben iyiydim yatağa gittim uyumak için bir ağrı başladı uyutmadı, şimdi kalktım uyku çayı yaptım onu içip deneyeceğim bir de çok açım açlıktan mo oldu açana baş ağrısı?
Hiç uyumadan işe mi gideceksin?Olabilir canım cok gecmis olsun benım ki psikolojik sanırım bu aralar zaten bı yorgunluk hakim evde durasım yok ıse gidesim yok karisik yanı
Sana da kolay gelsin ve iyi bir gün dilerimBende hıc gozumu sıkmadan sabah oldu uykusuzluk sin zamanlarda problem olmaya başladı napcam hıc bilmiyorum haftanın 3 günü uyuyorsam 4 gun uyuyamıyorum sabahi ettim ya
Cano sabahla akşamı kacta yiyorsun, çalışırken 2 öğün yapamıyorum ben@MiuLego _900 deyim sen melegi tutmaya devam et
Menum
Sabah
2 yumurta 5 zeytin 2 kasik lor 3 ceviz 2 kayisi 2 ceri domates yarim bag limonlu maydanoz
Aksam
Kiymali pirasa 6 kasik
1 kase yogurt
2.5 litre su
30 dk zumba
@Melegiimm22
Canim ben hafta sonlari pek gelemiyorum
Dunku menum
Sabah
2 yumurtali menemen
5 zeytin 2 ceviz
Aksam
Lavassiz ekmeksiz adana
Yaninda bol sirkeli salata
Su2 litre
Model verir mısın? Ben de ekmeksiz yapamıyorum, en azından sağlıklı ekmek yiyeyim. Avakadomu aldım, olgunlassin yiyecem, senin menüleri dört gözle okuyom hergun yaz olar mibenimki arçelik canım. ben çok mennunum. önceden sinbo vardı. kaç yıl onu kullandım. ondan da mennundum. Arçelik in bu modelinin 1 büyük kazanı ve iki de küçük ikiz kazanları var. o nedenle aldım. sinboyu da bir arkadaşıma vermiştim. o kullanıyor. mennundu.
Diyetı bırakmak istiyorum dedım canım zaten bu hafta son bana korumayı öğretir misiniz dedım cunku gece uyuyamamın sebebi yediğim 5 6 sarma bu kadar takıntı haline getirmiş durumdayım yavas yavas devam edeceğim yaHiç uyumadan işe mi gideceksin?
Halsiz düşmezsin umarım
Bunu diyetisyene söyledim mi?
Üzülerek söylüyorum ki ben bir bisküvi attım ağzıma
umarım işe yarar da uyuyabilirim
Dengesiz olmuş ama dışarıdaymışsın güle
Sporun çok iyiymiş, akşam da pro olmuş eritirsin
Tuzsuz mali diyecem sana artık. Tuzu bırakınca ne güzel inmiş ödem. Demek ki epey kullanıyormuşsun
Ay ilk defa içinde +18 olmayan ciddili bi mesaj yazdım sana galiba
Yeme lavaş yeme, hande mahvedecek biziSabah
Menemen
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
10 zeytin
1 bardak sekersiz acik cay
Ara
2 gün kurusu
Aksam
1 porsiyon adana kebap
4 5 catal koz patlıcan
Yarim koz domates
2 parmagm kadar incecik lavas 2 sokumluk
1 bardak ayran
2.5 lt su
Spor ileri saatte bildrcem
@MiuLego @WhiteblacklifeStorm-
Doktor bisey dememisti bana. Ama bu derece insulin ile doktor kontrolunde olmalisin ben suan defter tutuyorum aclik tokluk seker 15 gun sonra olcum olacak yine degerlendirecegiz sonucu. Sen diet yaparken kilo aldigin oluyor mu dun aksam kurufasulye yedim baklagil vardi bu hafta diette sabah arti ciktim bu derece farkeder mi bu kadar odem degildir diye dusunuyorum acaip ac uyandim yine midem kaziniyor sanki aclik kulaklarima vuruyor o dereceDusen seker 15 dk toparlanmazsa bi kup seker daha aliyorum ondan olcum yaptim
Yufka canım tok tutuyor ama diğerleri aciktiriyor
Ben de bu hafta kacamak da yok ve lostem ayni sabah artiydim ve aclik kazintisini tarif bile edemiyorum o derece. Burda bisey yanlis geliyor banaSimdi bisey diycem ama kizmayin bana
Cuma olcumunden sonra neden arti gelindigini bi anlatin bana lutfen.
Hadi ben izne gittim dunyalari dunyalari yedimde aldim listede olupta regl donemi disinda (diyet yaparken regl donemindede sislik pek olmaz) neden arti geliyor.
Bu arada yenilen minnacik kacamaklar arti getirtmez saglam yeme getirir diye bilirim
sabah 9 akşam 18:30 canım öğlen işyerinde yemek yemiyorum benCano sabahla akşamı kacta yiyorsun, çalışırken 2 öğün yapamıyorum ben
Benim son 1 aydir sikintili surekli bir kazinma durumu ve hic bu kadar az yememistim bunda bir sorun var gibi geliyor biseyleri yanlis yapiyorum vucut bu kadar tepki vermemeli gibi geliyirvalla her bünye farklı işte.benimki de yeni yeni icatlar çıkarıyo başıma.keşke kaçamak yapsam da artı gelsem hiç gam yemem yaptım kaçamağı kilo aldım derim.eskiden herşeyi yiyip de çatır çatır kilo verirdim,şimdilerde normal yemekle bile şişebilen bi bünyem var artık bu da motivasyonumu çok düşürüyo
ben diyetteyken artı gelmiyorum canımDoktor bisey dememisti bana. Ama bu derece insulin ile doktor kontrolunde olmalisin ben suan defter tutuyorum aclik tokluk seker 15 gun sonra olcum olacak yine degerlendirecegiz sonucu. Sen diet yaparken kilo aldigin oluyor mu dun aksam kurufasulye yedim baklagil vardi bu hafta diette sabah arti ciktim bu derece farkeder mi bu kadar odem degildir diye dusunuyorum acaip ac uyandim yine midem kaziniyor sanki aclik kulaklarima vuruyor o derece
ilça kullanıyomusun çakılBen de bu hafta kacamak da yok ve lostem ayni sabah artiydim ve aclik kazintisini tarif bile edemiyorum o derece. Burda bisey yanlis geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?