Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Balm duzenli leslie ve ip atlıyorum onn dsnda bise yapmıyorum onlarmi ağır geliyokiii

Okeee iç bakam

Canım dikkat et, kaslarını incitirsin, bir günlük hafif spor molası ver kendine kasların çekiliyorsa dinlenmen gerek..

Cannım dinlen bi gün olmazsa, yada yavaş yürüyüş yap ille yapıcam diyosan. Zorlama kaslarını

İpten canım bende de aynısı oldu 3 4 gün ağrıdı. İpe bikaç gün ara ver

Ozaman ipe biraz ara verim onun yerine dans edim oda güzel terletiyo

Balm duzenli leslie ve ip atlıyorum onn dsnda bise yapmıyorum onlarmi ağır geliyokiii
Kuzum sen 1 hafta önce başlamadın mı spora?
Bir de 6 mil Leslie 1000 ip atlıyorsun bunlar ağır gelir en başında, ağır gelmiş ki kasların çekiliyor.. kendini birden çok zorlarsan zararı olur sana, eğer hala her gün aynı şekilde devam etmek istiyorsan -muhakkak- spora başlamadan önce yarım saat (en az )esneme hareketi yap, bitirince de 15 dakika soğuma hareketi yap,eski bir sporcu olarak diyorum sana bunu yoksa incitirsin bir yerini

Tamam balim yapaym insaAllah cook sagol

Kızlar selam size günaydın bana hala gece..
Uyuyamıyorum bir türlü bir baş ağrısı var saatlerdir geçmiyor, yatakta iki saattir debeleniyorum
Hayırlı günler size

Bende hıc gozumu sıkmadan sabah oldu uykusuzluk sin zamanlarda problem olmaya başladı napcam hıc bilmiyorum haftanın 3 günü uyuyorsam 4 gun uyuyamıyorum sabahi ettim ya

Bende hıc gozumu sıkmadan sabah oldu uykusuzluk sin zamanlarda problem olmaya başladı napcam hıc bilmiyorum haftanın 3 günü uyuyorsam 4 gun uyuyamıyorum sabahi ettim ya
Oy fena olmuş seninki de, niye böyle olduk acaba?
Ben iyiydim yatağa gittim uyumak için bir ağrı başladı uyutmadı, şimdi kalktım uyku çayı yaptım onu içip deneyeceğim bir de çok açım açlıktan mo oldu açana baş ağrısı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…