- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Balm duzenli leslie ve ip atlıyorum onn dsnda bise yapmıyorum onlarmi ağır geliyokiiiDinlenince
Kuzum esmeme, ısınma, soğuma hareketi yapıyorsun değil mi spordan önce ve sonra?
Bir de protein Alman lazım spordan sonra
Ve dinlenmen lazım arada, 2-3 gün ağır spor yapmışsan sonraki gün normal tempolu yürüyüş yap, ertesi gün devam edebilesin yoksa çok halsiz düşersin
Cannım dinlen bi gün olmazsa, yada yavaş yürüyüş yap ille yapıcam diyosan. Zorlama kaslarınıAraliksiz hergun duzenli yapıyorum balm
Ama bu gun herzamankinden az yapabldm kaslarim cekiliyo yaparken cunku
İpten canım bende de aynısı oldu 3 4 gün ağrıdı. İpe bikaç gün ara verBalm duzenli leslie ve ip atlıyorum onn dsnda bise yapmıyorum onlarmi ağır geliyokiii
Okeee iç bakamEvet..
Baktım internette zararlı diye birşey bulmadım hiç ne ingilizce ne Türkçe,dedim bazı tarifler 24 saat tut diyor, onda toksik bişişer oluşabilir (bizi koysan 24 saat suya biz bile toksik oluruz) o yüzden 8 saat tutuyorum zararını görmedim faydası oldu bence
Gece gece yaaMaliii bu sana bu gece için
Eki Görüntüle 2122476
Canım dikkat et, kaslarını incitirsin, bir günlük hafif spor molası ver kendine kasların çekiliyorsa dinlenmen gerek..
Cannım dinlen bi gün olmazsa, yada yavaş yürüyüş yap ille yapıcam diyosan. Zorlama kaslarını
İpten canım bende de aynısı oldu 3 4 gün ağrıdı. İpe bikaç gün ara ver
Terletiyoki puanı 3.5Ozaman ipe biraz ara verim onun yerine dans edim oda güzel terletiyo
Puanida ipten daha iyiTerletiyoki puanı 3.5
Kuzum sen 1 hafta önce başlamadın mı spora?Balm duzenli leslie ve ip atlıyorum onn dsnda bise yapmıyorum onlarmi ağır geliyokiii
İnşallah kuzum rabbim gönlüne göre versin bende olmadim dahaAnlaştık ben daha olamadim bu ay yapıyorum inşallah belkide yarar kontrollerde ise yarar
Tamam balim yapaym insaAllah cook sagolKuzum sen 1 hafta önce başlamadın mı spora?
Bir de 6 mil Leslie 1000 ip atlıyorsun bunlar ağır gelir en başında, ağır gelmiş ki kasların çekiliyor.. kendini birden çok zorlarsan zararı olur sana, eğer hala her gün aynı şekilde devam etmek istiyorsan -muhakkak- spora başlamadan önce yarım saat (en az )esneme hareketi yap, bitirince de 15 dakika soğuma hareketi yap,eski bir sporcu olarak diyorum sana bunu yoksa incitirsin bir yerini
Bende hıc gozumu sıkmadan sabah oldu uykusuzluk sin zamanlarda problem olmaya başladı napcam hıc bilmiyorum haftanın 3 günü uyuyorsam 4 gun uyuyamıyorum sabahi ettim yaKızlar selam size günaydın bana hala gece..
Uyuyamıyorum bir türlü bir baş ağrısı var saatlerdir geçmiyor, yatakta iki saattir debeleniyorum
Hayırlı günler size
Oy fena olmuş seninki de, niye böyle olduk acaba?Bende hıc gozumu sıkmadan sabah oldu uykusuzluk sin zamanlarda problem olmaya başladı napcam hıc bilmiyorum haftanın 3 günü uyuyorsam 4 gun uyuyamıyorum sabahi ettim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?