Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy acil durum kızlar.
Eşimin teyzesine geldik. Buralarda çeyiz serme adeti devam ediyor. Kızının çeyizini sereceğiz.
Yemek hazırlanır diye düşünmüştüm amma ve lakin her taraf hamur işi dolu. İki tencere vardı. Çok ayıp ama yemek bulmak için baktım ikisine de birinde yağ birinde birinde bazlama vardı
Ne yapacağımı bilemiyorum.

kuzum çok geçmiş olsun öpim de geçsin
Sağol mali kızımın uykusu düzene giriyor ama sıkıntı su ki ben uyuyamıyorum artık dün gece 4 yattım 7 ayaktaydim yine uyuduğum saatlerde de sanki üstünden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum dalamiyorum uykuya biri üst katta dönse ben uyanıyorum buna bı çözüm bulmam lazım 1 kere de lisede yaşamıştım bu sorunu tam 2 ay uyumamıştim hiç yine öyle olacağım diye korkuyorum

hep uykusuzluktan yorgunluktan sizinki
Bi de stresssssss
Meyve bullll yogurt fln

Ya da bosver mortim ye gitsin

kuzum melisa çayı içip uyumayı denesen olmaz mı.sinirleri gevşetir rahat uyursun belki.üniversite sınavı zamanı bende de olmuştu çok sinir bozucu.2 ay boyunca hep sabah 7de uyuyabiliyodum anca

Tabi meyve süt su kahve yapacaksın kuzum

Hemen yee

Yok kuzum benim ki genetik bi rahatsızlık ilk çıktığında (daha doğrusu rastgele öğrendiğimde) 48 kiloydum. Kiloyla değişmiyor hiç, ben de eksik bi enzim varmış (kandaki fazla kolesterolü toplayıp parçalayan enzim)

kuzum melisa çayı içip uyumayı denesen olmaz mı.sinirleri gevşetir rahat uyursun belki.üniversite sınavı zamanı bende de olmuştu çok sinir bozucu.2 ay boyunca hep sabah 7de uyuyabiliyodum anca
Alayım bugün mali rezene içiyorum sakinleseyeyim diye ama bide onu deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…