- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Cok acikirsin aksama ama daha cok varMenum @MiuLegoMelegiimm22
Sabah
Yarim bag maydaniz yarim limon
2 yumurta
1 dilim suzme peynir
5 zeytin
2 ceviz
Oglen 5 yemek kasigi guvec
1.5 yk bulgur pilavi
3 kasik yogurt
2 kuru kayisi
Aksam yemiycem
Bugun oglen yemek istedim niyeyse
Su simdilik 1 litre
Biraz daha iyiyim begusum sabah çıktım yürüdüm saat 4 gibi biraz daha yürüyeceğim iyi geliyor temiz havabu kadar şeyede geçmediyse kes kurtul
ayy waytım şaka bi yanada o kafayı kesip atma hissini bende çok yaşıyorum,çok çok geçmiş olsun
bugün nasılsın?
Teşekkürler ablasıvaytımmmmmmmmmm minik prensesin doğum günüymüş haberim yoktuuuuuuu
iyi ki doğmuşş nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleri olsun sizinle
anasına kurban olduğum prenses
Whiteblacklife
kuzum çok geçmiş olsun öpim de geçsinŞükür geçti miu ama uykusuzluk kronik bı hal aldı bu beni çok korkutuyorr
Kızımın balım.sagolasin ablasi
Tutumlu gacinjn halı baska oluyor sağolasın kuzjmWaytın değil ,kızının doğum günü anladığım kadarıyla.
Kızının doğum günü kutlu olsunWhiteblacklife ,Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın
2 mesajı bu mesaja sığdırdım
Musmustlu sağlıklı huzurlu yaşları olsun canımKızımın balım.sagolasin ablasi
Ayy bu mesaJin bana iyi geldi. Kaptanikom ya. Sen sagolll. . Dikkat edecem inşallah. Mesai bitti benim bı de şu bisiklet ı yapıp çıkabilsem spor Vs. İyi olrdu .verom geçmiş menülerine göre çoook düzelme var ve ben bunu takdir ediyorum..
gerçekten..
öyle hep yükleniyormuş gibi görünmek istemem..
sadece birkaç düşünce ters geliyor.. yoksa düzelme maşallah çok var canom çabanı görüyorum ben.. biraz daha çaba sadeceç.. kendin için olmasa da ekstra çaba kısmı liste arkadaşların için
Ben de burdayim.basim agriyoburalar bana mı kaldı gene
Keyfim yok canım iyi böyle
hep uykusuzluktan yorgunluktan sizinkiBen de burdayim.basim agriyo
Kız ne 8 ayı sen benden 1 hafta önce mezun oldum ya Kasım da daha 4 ayın bitti 2 ay var balımamanın 8 ay olmuş mezun olalı benhemen gidip bi 60 olup geliyorum listede yer açın bana
timamKeyfim yok canım iyi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?