Datlım hareketsizim geçen vayta da dedim. Tek hareketim o günlük yaptığım spor. Onun haricinde hep oturuyorum. Ya hep diyetteymiş gibi yiyecem ya da normal yiyip alacam. Sıkıldım accık mola gibi bişey verdim. Biraz 58 lerde dolanıp gelrim. Bi de sevdim bu halimi ya. Yüzüm doldu biraz.iğdem ne ettin kendini vurdurdunsinyal çakıyor sana hala bence ya gelir ya da bu kilo aşağıya iner daha fazla çıkmasın
Eki Görüntüle 2124440
Ahaha boyun var aslında kaldırmışsındır ama çok durma emi özlerim seni aşağılar daDatlım hareketsizim geçen vayta da dedim. Tek hareketim o günlük yaptığım spor. Onun haricinde hep oturuyorum. Ya hep diyetteymiş gibi yiyecem ya da normal yiyip alacam. Sıkıldım accık mola gibi bişey verdim. Biraz 58 lerde dolanıp gelrim. Bi de sevdim bu halimi ya. Yüzüm doldu biraz.
74.4 tüm canım boy 1.57Kac kilodan dusmus tun sen Bı de boyun kacti ya ben kendimi bildim bileli 60 67 aralığındayım en zayıf halim Bı kac gun hayal meyal 57 görmüştüm cok sağlıksoz Bı sekilde zaten bı kac gun surdu
Ahaha boyun var aslında kaldırmışsındır ama çok durma emi özlerim seni aşağılar da
Ya şu Erdal baggalın döner bıçağıyla gelmesine hastayım
Teşekkür ederim kuzum canımm benime yiyebilirsin zaten canom onda sıkıntı yok dedik ya
akıllı olsan zaten seni sevmezdim
saydın formdan düştü çok ördeğim
sen artık galipsin tamamen
skor falan yok
haydi bismillah şeriii
geçmiş olsun ve de
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
o nasıl güzel bir eksi pembikkkkkkkkkkk
çok çok iyi harika 8 lere az kaldıııııııı
gel yamacıma hak ettin
büşrammmmmmmmmm hedefini tutturmuşsun ne güzel eksi .. gelen artılar hemen def edildi bravooooooooooooooo
teşekkür ederim aynen öyle oldu spor yoktu ogünü hafif geçireyim dedim kuzumakşamki ekmeği beğenmedim
yumurta ekmek günü olmuş :)
Ne yaptın kızEki Görüntüle 2124432
Kilo bildirimi :))
Aslında anlatmaya gerek yok.. görüyorsunuzzzz....
Geçen hafta: 67.1
Güncel: 65.7
Fark: 1.4
Yüzde:2.08
@MiuLego N Nana
Seni yakaladım.. tekrar aynı olduk :))Ne yaptın kız0.4 gramının bana ekleyeydikkk
Ya şu Erdal baggalın döner bıçağıyla gelmesine hastayım
Sen benden daha zayifsinSeni yakaladım.. tekrar aynı olduk :))
Kilomuz aynı ama :))Sen benden daha zayifsin
Ben 1 in üzerinde olur sandıydım, buna da şükürAllahım ne kadar güzel bir eksi ve yüzde yine lunyaaaaaaaaaaaaaaa
seni asla izne çıkarmam ki ben
bravoooooooooooooooooooooooooo
Ama benim senden daha zayıf olmam lazım eşit olmamız için kaç cm fark var aramızdaKilomuz aynı ama :))
Emeğine sağlık canımStarlarım son kontrolleri yapalım mı eksik gedik var mı
Eki Görüntüle 2124296
Megastarlar
Esra_4378 hippotalamus @Konyakk Nevreste @Floweroflife @Cutemom007
Ultrastarlar
tevafuk55 @Pamukseker19 @vorones @cakil80 @Portakal Sulu Ordek @elfkkk @HAbibte @pempisler
10 muAma benim senden daha zayıf olmam lazım eşit olmamız için kaç cm fark var aramızda
Sen sağol kuzumEmeğine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?