- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Anladım canım en azından esın dengeli davranıyor esinle konuşsana bu durumu korkularını Soyle yani söylesin annesine ama esın yuz vermemis ya eninde sonunda gidecek zatenYavrum onu gectim kp ile kavga etti geldi gitmicem o eve diyo.gecen hafta hep beraber gittik tek kelime konusmadilar 1 gece bizle kaldi sonra kardesine gitti.gerim gerim gerildim eve geldikten sonra 2 gun bas agrisi cektim.biz haftasonu istanbula gitcez.esime gidecek mi bugun dedim sabah gitmicek heralde dedi.o biraz oluruna birakti eninde sonunda gidecek diyo.tamam gitme bizde kal demiyo mesela.gecen aksam kendim ilcede ev tutacam dedi kv.esim de ne istiyosan onu yapabilirsin cocuk degilsin dedi.muhtemelen ne yapacaksin tek basina burda kal iste demesini bekledi esimden.
Annem de istanbulda.o soracak nerde napiyo diye.pazar gunu babam sonraki hafta da kardesim gelecek bana.bizimkiler duyup benim icin sıkıntı çeksinler istemiyorum. Hele annem duyarsa direk cephe alir zaten buraya gelmeden sen eskisehire gidersen kaynanan sana temelli gelmek icin elinden geleni yapacak demisti dersin dedi.anneme ben demistim derdirtmek de istemiyorum.kafam bi milyon.
Çok güzel sonuç canım tebrik ederim
Tebrik ederim canımGüünayydııınnn 50 dklık yürüyüsümü yaptm vee geldiimm
Geçen hafta 78.0
Bu hafta 77.1
Fark -900gr
Yüzde:1.15(doğru hesapladysam)
Bir bakayım o zaman bilmiyordum canım çok sağolCanım tayt şeklinde olanlarda var.. iz fln yapmıyor .. hem elbise düzgün duruyo deriyi toparlıyo..
AhahhahaDemek bu saatlere nasipmiş al o zaman
Harikasın canım tebrik ederim
Deynep çıkar herşeyini bak vurulacaksınGeçen hafta :63.3
Bu hafta :64.3
Ama üzerimde tayt ve badi var ,çıkarmaya üşeniyorum
Genelde 700 gr eksi çıkıyor çıkarınca
Kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta:77.5
Bu hafta:76.0
Ev arkadaşı sıkıntı ya ben onu Çekmemek icin hemen evlendi m okul bitinceEv arkadaşıma çoh gıcığım 2 gündür. Faturayı yatırmamış elektrikler yoktu dün
Bana da yatırdım diyorduParası olmasa eyvallah da para da varmış.
Neysem kendisi soğandan nefret eder. Hazır evde uyuyorken tüm kapıları açıp bi soğanlı omlet yapayım da pasif direnişime devam edeyim
Ooo aynı eksi demek . Tebrikler kuzu ee kimse morti olamadım ı Şimdi kim yendi ben de de 900 varGüünayydııınnn 50 dklık yürüyüsümü yaptm vee geldiimm
Geçen hafta 78.0
Bu hafta 77.1
Fark -900gr
Yüzde:1.15(doğru hesapladysam)
Çok takmam makbuşum. Daha beterini görmüştüm de yalan söylemesine kızdım. Dün konuştuk. Birkaç sıkıntı daha vardı. Yuvarlak masa toplantısıyla hallettik gibiEv arkadaşı sıkıntı ya ben onu Çekmemek icin hemen evlendi m okul bitince
Kilo aynı vermişsiniz ama senin yüzden daha yüksek olduğundan sen kazandın sayın veroOoo aynı eksi demek . Tebrikler kuzu ee kimse morti olamadım ı Şimdi kim yendi ben de de 900 var
Esim annesinin bu yaptiklarinin normal olmadiginin farkinda. O yuzden destek olmuyo.ve kendi evinde duzen kursun diye cok ugrasti.kv hep arayip sitem etse de dikkat almazdi istanbuldayken de.simdi de ben senin arkandayim durusu sergilemiyo.mesela kv gizli gizli sigara iciyo ama yakalandigi halde sorunca binbir yemin icmiyom diye.sonra geliyo kp icki icti diye esime sikayet ediyo.bekliyo ki esim haklisin anne desin arasin babasina kizsin.esim de laf sokar gibi isteyen istedigini icer anne ben ne kariscam en fazla parasi bitene ya da mezara girene kadar icer ben de rahmet okurum sonucta hepimiz gitcez oraya dedi.destek goremeyince daha sinir oldu baska bahaneler fln bulmaya basladi.esim de eninde sonunda gidecek diyo.ama baktim kalmaya cok niyetli ucretsiz izin alcam okulda memnun degilim dicem yaninda.istersem ona ihtiyacim kalmayacagini anlasin.Berna çok can sıkıcı bir durum ama şükür ki eşin destek olmamış canım , eni sonu gider bencede
Vayyyy hippommmm kocaman tebrikler kiz 64e ne kaldi de heleEki Görüntüle 2124432
Kilo bildirimi :))
Aslında anlatmaya gerek yok.. görüyorsunuzzzz....
Geçen hafta: 67.1
Güncel: 65.7
Fark: 1.4
Yüzde:2.08
@MiuLego @Lunya
Hippom sahanesin kuzum sahaneeeeEki Görüntüle 2124432
@MiuLego @Lunya
Yalan söyleyen kv den korktuğum kadar kimseden korkmam Berna hele evladına göz yaşını kullanan kv ler rabbim yardımcın olsunEsim annesinin bu yaptiklarinin normal olmadiginin farkinda. O yuzden destek olmuyo.ve kendi evinde duzen kursun diye cok ugrasti.kv hep arayip sitem etse de dikkat almazdi istanbuldayken de.simdi de ben senin arkandayim durusu sergilemiyo.mesela kv gizli gizli sigara iciyo ama yakalandigi halde sorunca binbir yemin icmiyom diye.sonra geliyo kp icki icti diye esime sikayet ediyo.bekliyo ki esim haklisin anne desin arasin babasina kizsin.esim de laf sokar gibi isteyen istedigini icer anne ben ne kariscam en fazla parasi bitene ya da mezara girene kadar icer ben de rahmet okurum sonucta hepimiz gitcez oraya dedi.destek goremeyince daha sinir oldu baska bahaneler fln bulmaya basladi.esim de eninde sonunda gidecek diyo.ama baktim kalmaya cok niyetli ucretsiz izin alcam okulda memnun degilim dicem yaninda.istersem ona ihtiyacim kalmayacagini anlasin.
Esim annesinin bu yaptiklarinin normal olmadiginin farkinda. O yuzden destek olmuyo.ve kendi evinde duzen kursun diye cok ugrasti.kv hep arayip sitem etse de dikkat almazdi istanbuldayken de.simdi de ben senin arkandayim durusu sergilemiyo.mesela kv gizli gizli sigara iciyo ama yakalandigi halde sorunca binbir yemin icmiyom diye.sonra geliyo kp icki icti diye esime sikayet ediyo.bekliyo ki esim haklisin anne desin arasin babasina kizsin.esim de laf sokar gibi isteyen istedigini icer anne ben ne kariscam en fazla parasi bitene ya da mezara girene kadar icer ben de rahmet okurum sonucta hepimiz gitcez oraya dedi.destek goremeyince daha sinir oldu baska bahaneler fln bulmaya basladi.esim de eninde sonunda gidecek diyo.ama baktim kalmaya cok niyetli ucretsiz izin alcam okulda memnun degilim dicem yaninda.istersem ona ihtiyacim kalmayacagini anlasin.
Haftaya mezun olurum inş cnm.. Teşekkür ederim ♡♡♡Vayyyy hippommmm kocaman tebrikler kiz 64e ne kaldi de hele
ayy çok teşekkür ederim wayt.. beklemiyordum aslında.. gerçi çok dikkat ettim niye beklemiyim ki :))Hippom sahanesin kuzum sahaneeee
Eki Görüntüle 2124432
@MiuLego @Lunya
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 56.6
Bu hafta: 57 dümdük
Fark: +400
Hafta içi 58 gördüm. Hala bi geldi 2 gün durdu sonra ben gidiyorum dedi. Lan geldin 4-5 gün kal bari dedim. Halaya lan denmez dedi çekti gitti @MiuLego
60 a kadan müsaade ettim kendime. Cıss coss yok spor da yapıyorum ama geliyor artılar. 60'ı görünce dank eder belkim
muhteşem görüyorsunuz muhteşemEki Görüntüle 2124432
@MiuLego @Lunya
Ben de ayni sekilde.eim ona kizacak onu birakacak diye odu kopuyor.Allahtn esim bunun farkinda.gecenlerde kobusurken yine dile getirdim rahatsizligimi.bu aralar cok ustune gittim ama.biraz sakinlesince psikologa gitmesini soylicem dedi esim.Yalan söyleyen kv den korktuğum kadar kimseden korkmam Berna hele evladına göz yaşını kullanan kv ler rabbim yardımcın olsun
Istanbuldan geldim ama benim ailem trabzonda. Esim farkinda iste tek tesellim o su anda.turup da bana aman annem sana batti mi 2 haftada hep kalsa nolcak fln demiyor.Çocuk gibi yahu
Sen İstanbul'dan mi geldin ?
Annen oradaydı , sanırım
Bu baya heveslenmis sen gelicem diye Berna
Ama eşinin bu tavrı onu mecbur bırakır canım
Sagol canim benimÇok güzel sonuç canım tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Bir bakayım o zaman bilmiyordum canım çok sağol
Ahahhaha
Harikasın canım tebrik ederim
Deynep çıkar herşeyini bak vurulacaksın
Eki Görüntüle 2124409
Maşallah canım çok güzel ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?