Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ama sey imm yarın atacagim aldığımı hem 1 saat yürüyüş yaptım ki Bü de sadece sabah yedım Kü Bi de jillian yapcam KüAl işte mezun oldum diye hemen cıs demi![]()
Handeciyim@MiuLego yikik iddaci miu napiosun canim
Haftayada mi melekci olcann sen
Benim taraftarlarim belli beee
Derdine yan![]()
Ne izniymis o bakayım haydi Lunya haydi Lunya cok az kaldı elli sekizeAllah'ım yine izinli değilim![]()
Kuzum diyetisyen e gotiiigim zamanlarda bu miktarı önermişlerdi o yüzden.. Dün vardı yememiştim7 lahana mı sarma![]()
Kız gayet iyi verdi yani sen biraz degusuk sun datlim patır patır veriyorsun aynı hızda alma ama dikkat etAyyy kiz soyleyin su melege benle yarismasiiiiin
Hangi diyetisyen o bende gideyim :))Kuzum diyetisyen e gotiiigim zamanlarda bu miktarı önermişlerdi o yüzden.. Dün vardı yememiştim![]()
Hoşgeldiniz ayyy siz ne güzel misafirsiniz tabi diyette olduğumuzu bildiğiniz için kendi atirstirmaliginizi alıp gelmizsiniz bizde Yeşilçay içeriz size şekerli çay ikram edelimEki Görüntüle 2124622
Merhabaaaa.
Biz yan gruptan geldik @gokce41 ile. Bu da tanışma hediyemiz.![]()
![]()
Kız ciğerciye gitsem iyiydi pek sevmiyom ciğer ben ya kusbası hastasıyım ama ben dıııtttÇok ayıp hemen cıs yedin değil mi ? Kepin daha konmadı profiline. Verdiğin kiloların yeri soğumadı daha. Birileri gibi mezun olmasını ciğercide bir buçuk porsiyonla kutladığı gibiyakıştıramadım.
![]()
HahahhaHangi diyetisyen o bende gideyim :))
Kız ciğerciye gitsem iyiydi pek sevmiyom ciğer ben ya kusbası hastasıyım ama ben bir tüm beyaz ekmeğe kasarlı sucuklu tost yedım![]()
O işaretli yer mesajında görünmüyor
dur şöyle yazalım da kimseler çakmasın
artık çok geç kuzucumMunzevi Zencefil senden baskasu görmesin ay cok utandım sildim hemen
Vay hain seni
dur şöyle yazalım da kimseler çakmasın
Çok geç kaldınMunzevi Zencefil senden baskasu görmesin ay cok utandım sildim hemen