- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Evet daha büyük font varsa alalım ben de tam göremeden şeettimO işaretli yer mesajında görünmüyor![]()

hadi yine insafıma geldin miuyu etiketlemedimVay hain seniseni ciğercide yakalayıp fotoğraflayacagom
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet daha büyük font varsa alalım ben de tam göremeden şeettimO işaretli yer mesajında görünmüyor![]()
hadi yine insafıma geldin miuyu etiketlemedimVay hain seniseni ciğercide yakalayıp fotoğraflayacagom
![]()
Sen örnek bir korumacisin canimBen kaç haftadır korumadayım.Bir inip bir çıkıyorum.Hala beyaz ekmek yemedim@Cutemom007
Ya of bende yemedim 1 aydır yememiştim Bi daha yemem esim her gün yapıp yiyor hem de geceleri günlerdir canım istiyordu hem onu yedım ama günü aç gecirdim hemde tava sabah 7 de yedim hemde spor yaptım of yaaaBen kaç haftadır korumadayım.Bir inip bir çıkıyorum.Hala beyaz ekmek yemedim@Cutemom007
Tebrikler.Kızlar sanırım 3.Olcaz ama yuz demiz 1 ün üstünde ve mezun olmuşum o kadar mutlu oldum ki arada kaynamamı sağlayan tüm liste arkadaşlarım ve biricik kaptanicem @MiuLego cok mutluyum herkese cok cok tskler
![]()
@MiuLego taze mezunumuz 1 ekmek arası birşeyler yemiş hem de beyaz ekmekEvet daha büyük font varsa alalım ben de tam göremeden şeettim
hadi yine insafıma geldin miuyu etiketlemedim![]()
Aman canım inşallahTebrikler.
Cok sevindim.
Darisi korumaya
İyi hadi bakalım afiyet olsunYa of bende yemedim 1 aydır yememiştim Bi daha yemem esim her gün yapıp yiyor hem de geceleri günlerdir canım istiyordu hem onu yedım ama günü aç gecirdim hemde tava sabah 7 de yedim hemde spor yaptım of yaaa
Ya cok kötüsünüz@MiuLego taze mezunumuz 1 ekmek arası birşeyler yemiş hem de beyaz ekmekNe yemişti onu unuttum
Ekmek mühim detaya gerek yok![]()
Allahım1 dilim değil
3 dilim değil
5 dilim değil
1 tam beyaz ekmeğe kaşarlı sucuklu hatta kesin yağlı tost =Cutemom007
![]()
@MiuLego
Her ne kadar mezun olduğum kiloya hala gelemediysem deSen örnek bir korumacisin canim
çok ayıp bir beyaz ekmeğe kaşar ve sucuk gömen ben değilim sensin.Ya cok kötüsünüz![]()
çok ayıp bir beyaz ekmeğe kaşar ve sucuk gömen ben değilim sensin.Neydi o ? Ha bir tam beyaz ekmeğe sucuk ve kaşar koyup tost haline getirmek
![]()
Acaba ketçap mayonez dökmüş müçok ayıp bir beyaz ekmeğe kaşar ve sucuk gömen ben değilim sensin.Neydi o ? Ha bir tam beyaz ekmeğe sucuk ve kaşar koyup tost haline getirmek
![]()
afiyet olsun üzülme tamam miu görmezki bunları o hiiiiiiçççç geçmiş okumaz ki zaten
dökeydin bari bideDökmedim![]()
afiyet olsun üzülme tamam miu görmezki bunları o hiiiiiiçççç geçmiş okumaz ki zaten![]()