Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yedin mi yoksaLannn ne biçim arkadassiniz krokanli kestaneli
Ve en sevdiğim kr.k.nli k.s.t.n.l
Miu neler oluyor beyaz ekmek tostlar,krokanlı pastalar
İyi mi yaptın bilemedim canım çok sürprizli ve misafir bir takım kendileri ama sevdim![]()
VUracam şimdi nevoşum hepsiniiiiMiu neler oluyor beyaz ekmek tostlar,krokanlı pastalar![]()
Ben de senin o kibar tatlı diline bi nazar boncuğu bırakayım sidoşummmHoşgeldiniz. Öncelikle profili fotonuza bir nazar boncuğu bırakayım
Acaba nerelerden geldiniz?
Çivili sopayı hakediyorlarVUracam şimdi nevoşum hepsiniiii
Yorgunum didim hemen yokluğumdan faydalandılar![]()
Teşekkür ederimHoşgeldiniz. Öncelikle profili fotonuza bir nazar boncuğu bırakayım
Acaba nerelerden geldiniz?
HoşgeldinizTeşekkür ederim
10. Takımdan geldik arkadaşlarla azcık bakalım dedik![]()
Bonus can 90lar topiginde oglen gormustum dogum gunun oldugunu amma giremedimdi.
Dogum gunun kutlu olsun.
Ailenle sevdiklerinle nice huzurlu mutlu saglikli seneler geciresin.![]()
Bonus nice senelere canim
seneye inşallah 20 kilo daha az girersin en ağır yıllarimdan biriydi diye hatırladığın bir yıl.olur inşallah
![]()
Bonus un doğum günümü aaa .Doğum günün kutlu olsun bonusum
günün anlam ve önemine özel bişey paylaşim o zaman
Eki Görüntüle 2124682
Bende kutlamıştım ki![]()
Ye ye yeee...Pastayı ye seni efsane yapalım
@malipina
tevafuk55
hippotalamus
@Portakal Sulu Ordek
Ne dersiniz hanımlar?![]()
HoşbulduukHoşgeldiniz
Biz normalde öyle ekmekler ,pastalar falan yemeyiz.Bugün öyle hayaller kuruyoruz
Ama size ikram edebiliriz![]()
Tüm arkadaşlarım adına pastayı ben yiyebilirim.Hoşbulduuk
Yedik de geldik teşekkür ederimAma siz de arada ödüllerin kendinizi o kadar pasta getirdik azcık tadına baksaydınız
![]()
Makbussssssss mezuniyetini bir tüm beyaz ekmekle kutlayan makbussssscozutma 5 ucundasin 6 olma makbussssssss
![]()
@MiuLego kaptanım eeee şimdi şöyleki ben 100.6 +1 diye bildirim yapmak istiyorum.
Aslında tam onu görmedim ama yediklerimin şişkinliğini kilo diye saymak istemiyorum. Yanlışmı ediyorum?
İşte buu evetTüm arkadaşlarım adına pastayı ben yiyebilirim.Ne de olsa listede değilim
Ne kadar fedakarım![]()