Markete gittim .
Bisküviler ile bakistik , bir iki lokma bisiy atayım ağzıma dedim
Ama sonra bı hibuskus demledim içtim![]()
3. Günü atlatıyorum
Hunharca yeme günlerinden sonra
maşallaahhhhhhhhhhhhhhhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markete gittim .
Bisküviler ile bakistik , bir iki lokma bisiy atayım ağzıma dedim
Ama sonra bı hibuskus demledim içtim![]()
3. Günü atlatıyorum
Hunharca yeme günlerinden sonra
Olmaz onlar yiyemezİşte buu evetArkadaşlık neydi ? yemekti pardon emekti
Canları çekerse yine onlarada ayıralım azcık canım nolcak![]()
Değişiklik olsun dedim hep eksi olmaz
Miu regl yakınBir de ödem var ödem
![]()
Peki madem çok ısrar ettik ama napalımOlmaz onlar yiyemez![]()
İnşaallaho zaman haftaya güzel bir eksi geliyooooor![]()
Tamam ama elimiz boş gelmeyizPeki madem çok ısrar ettik ama napalımBizim takıma da bekliyorum uğrayın
![]()
bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBen yerim hepsini, zaten depresyondayım zaten listeye almıyor beni kaptan zaten öyle zaten böyle işte.. Takımımı düşünüyorum ben onlar yemesin ben onlar için alırım kiloları. Fedakarlık bunu gerektirir..
![]()
heee ciğercilerde magazine yakalanmıştı birileriÇok ayıp hemen cıs yedin değil mi ? Kepin daha konmadı profiline. Verdiğin kiloların yeri soğumadı daha. Birileri gibi mezun olmasını ciğercide bir buçuk porsiyonla kutladığı gibiyakıştıramadım.
![]()
bak ya ne depresyonu o da kimmişGidiyorum. Depresyonuma gireceğim yine. Beni bekliyor.
Allah'ım yine izinli değilim![]()
@MiuLego yikik iddaci miu napiosun canim
Haftayada mi melekci olcann sen
Benim taraftarlarim belli beee
Derdine yan![]()
senin alıntın sayesinde gördüm ördeğmmmm
dur şöyle yazalım da kimseler çakmasın
Ya of bende yemedim 1 aydır yememiştim Bi daha yemem esim her gün yapıp yiyor hem de geceleri günlerdir canım istiyordu hem onu yedım ama günü aç gecirdim hemde tava sabah 7 de yedim hemde spor yaptım of yaaa
@MiuLego nun sürprizlerinden getirmeyin deTamam ama elimiz boş gelmeyiz![]()
yok tatlım buralardayım inşallah.bebişten vakit bulduğum sürece...Vazgecip gitme olur mu?
hoşbuldummm...inşallah...bi keresinde 19kilo verdim şimdi 25vere bilirim bence...Hosgeldin
Doğum kiloları hızlı gidiyor, inşallah çabucak zayıflarsın
hoş buldummm bitanem...bende çok istiyorum buraya yapışıp ta gitmemeyi ama takıma resmi olarak girmek deneme süremin başlaması için 2hafta izin ver bana...
Kuzuum olur mu hiççççç başımın üstünde yerin.. bekliyordum aksine gelmeni:)
Sadece benim en yoğun olduğum takıma giremediğim haftada gelmişsin ki tesadüf gördüm
Yoksaaaaaa bekleniyordun hoşgeldin![]()
hoş buldum...sende nickmi deyiştirdin?tanıyamadım kusura bakma kuzum...Hoş geldin aynura abla
Yesin ya bence yesin evet evet yesin![]()
ayyy buna sesli güldüm yaaa...
Aaaa olur mu hiç
Aynura canım nasıl gidiyor.Bebeğin ile aranız nasıl seni çok yoruyor muhoş buldummm bitanem...bende çok istiyorum buraya yapışıp ta gitmemeyi ama takıma resmi olarak girmek deneme süremin başlaması için 2hafta izin ver bana...
hoş buldum...sende nickmi deyiştirdin?tanıyamadım kusura bakma kuzum...ayyy buna sesli güldüm yaaa...
@MiuLego taze mezunumuz 1 ekmek arası birşeyler yemiş hem de beyaz ekmekNe yemişti onu unuttum
Ekmek mühim detaya gerek yok![]()
1 dilim değil
3 dilim değil
5 dilim değil
1 tam beyaz ekmeğe kaşarlı sucuklu hatta kesin yağlı tost =Cutemom007
![]()
@MiuLego
çok ayıp bir beyaz ekmeğe kaşar ve sucuk gömen ben değilim sensin.Neydi o ? Ha bir tam beyaz ekmeğe sucuk ve kaşar koyup tost haline getirmek
![]()
afiyet olsun üzülme tamam miu görmezki bunları o hiiiiiiçççç geçmiş okumaz ki zaten![]()
İşte buAz önce arkadaşla konuştum patron ve müdürler benden çok memnun kalmışlar. Gözleri hep üstümdeymiş hepsinin, çok çabuk öğreniyomuşum çok dikkatle izliyomuşum herşeyi. Bugün müdür bana alışıp alışmadığımı sordu ben de yavaş yavaş alışıyorum dedim, o da gayet iyi gidiyosun dedi sistemi çok çabuk öğrendin ürünleri de öğrenmeye başlamışsın dedi.![]()
küsüm
Sen korumaya geç ben sana gösteririm nasıl korunuyor, mesela 7 tane lahana dolma yiyebilirsin. Aaaa sen onu listedeyken yiyorsun değil mi?
@MiuLego listedeyken pirinçli lahana sarma hemde 7 tane yiyen ve esraya yenilen tevoya bisey de, hasta hasta benimle uğraşıyor![]()
Evinizin hırdavatçısıyım artık aplaaİşte bu
Hadi bakalım hayırlısı olur inşaallah![]()
Yabancı mıyız ayol biz valla zahmet etmeyinAaaa olur mu hiç
Tatlısız,çikolatasız ,gazlı içecekler olmadan ziyarete gidilir mi![]()
sorma tatlım ya...ne zormuş 2çocukla olmak.gün nasıl gelip geçiyo bilemiyorumki...bi tek emzirme süresinde tel.u elime ala biliyorum...bakalım takım kurallarına uya bilecekmiyim..Aynura canım nasıl gidiyor.Bebeğin ile aranız nasıl seni çok yoruyor mu![]()