Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok tatlım buralardayım inşallah.bebişten vakit bulduğum sürece...

hoşbuldummm...inşallah...bi keresinde 19kilo verdim şimdi 25vere bilirim bence...

hoş buldummm bitanem...bende çok istiyorum buraya yapışıp ta gitmemeyi ama takıma resmi olarak girmek deneme süremin başlaması için 2hafta izin ver bana...

hoş buldum...sende nickmi deyiştirdin?tanıyamadım kusura bakma kuzum...ayyy buna sesli güldüm yaaa...
Bebegin kac aylik

Rica ederim kuzum ne demek iyiki varsın :KK200:

Yok ben nick değiştirmedim..
Oyle samimiyete binaen abla falan dedim hoş geldin dedim :oops:

Senin müdür seni sevmis miiiiiiiiii:rolleyes:
Bak.iste aslında o müdür benim vücut bulmuş halim ilerde reyonlardaki raflardan bir şeyler almanı isteyecek:KK8:

:KK76::KK76::KK76:

Esin böyle olmasa daha çok.uzulurdun senin adına sevindim canım :KK60:

Heee benim demem normal :tokat:
Beni ezim ezim yenmişsin :KK67:
Ne diyeydim mahmut mu diyeydim :KK48:

Peki sonuç sen ne yaptın :KK64:
Tevoo sen bana göz koymuşun gibi geldi :D

Deneme derlen tam olarak kasıt nedir kaptanım bileyimki ona göre hareket edeyim ccunku bu da benm icin cok cok onemli...
Daha ne yapalım yersen seni dünya aleme duyururuz.:skandal:Adını bu sefer krokancı Esra yaparız dedik:sus:Yedin mi yoksa:sopa:
Buraya yazmasam kesin yemiştim bence çünkü en dayanamadigim şey ama yazınca tuttum kendimi çocuklar hupletti zaten dolaptan cıkmış soğuk mu diye bile anama baktirdim
:KK8: ama ye ye dedikce tahrik olmadim değil hele hippo ye ye kaç kere yazmis:KK8:bi an kirmiyim diye aklimdan geçmedi degil:KK8:

Rica ederim kuzum ne demek iyiki varsın :KK200:

Yok ben nick değiştirmedim..
Oyle samimiyete binaen abla falan dedim hoş geldin dedim :oops:

Senin müdür seni sevmis miiiiiiiiii:rolleyes:
Bak.iste aslında o müdür benim vücut bulmuş halim ilerde reyonlardaki raflardan bir şeyler almanı isteyecek:KK8:

:KK76::KK76::KK76:

Esin böyle olmasa daha çok.uzulurdun senin adına sevindim canım :KK60:

Heee benim demem normal :tokat:
Beni ezim ezim yenmişsin :KK67:
Ne diyeydim mahmut mu diyeydim :KK48:

Peki sonuç sen ne yaptın :KK64:
Yimedim gi yanlisliklan parmagimi bile yalamadim ama o an yazmasam kesin yerdim sagolun

Günaydın :KK200::KK200::KK200: mutlu haftasonları :KK200::KK200::KK200:

25a24212f2cf74d7ad07a3381fa5f614.webp

İste bende onda takıldım ya balım menülerşm sporum suyum gayet iyi devam edior heode öle yorumlanıyor.deneme süresi bitnce netlesemeyen yada eksik olan durum ne olablr bilemedm ve merak ediyorum..cunku listeye grmek icn elimden gelen herseyı yapmya calsıyrm..
@MiuLego hippotalamus hippotalamus
Deneme süresi takıma alışma süresi cnm.. liste sorumluluğunu alıp alamadığına takımla kaynaşıp kaynaşmadığına istikrarlı bi şekilde davranıp davranmadığına , menülerine ve sporlarına bakılıyor :KK66:

İste bende onda takıldım ya balım menülerşm sporum suyum gayet iyi devam edior heode öle yorumlanıyor.deneme süresi bitnce netlesemeyen yada eksik olan durum ne olablr bilemedm ve merak ediyorum..cunku listeye grmek icn elimden gelen herseyı yapmya calsıyrm..
Netleşmeyen durumu ancak deneme süresi bitince tespit edebiliriz elifcim. Şimdi sen buna takılma güzel güzel menü verip sporlarını arttır. Kaptan uygun görürse ve listede de yer olursa alır tabi.

Bu hafta Mortı değiliz dimi. Hani geçen hafta yendiiiiiii...mmmmm yaa seniiiii

Back
X