Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

images.webp
Günaydın canlar
Bu soz 7. Takima :D

Günaydın fıstıklar lokumlar :KK200:

Pek bir şey yapmadım aslında evin dağınıklıklarını topladım, mutfağı toparladım bulaşık makinesini doldurdum, 2 makine çamaşır yıkadım astım, pudingli toplarımdan yaptım dolaba kaldırdım:KK53: sabah bulaşık makinesini boşalttım öğlen gittiğimde çamaşırları katlayacağım, evi süpüreceğim sileceğim, ıspanaklı pastamı yapacağım dolaba kaldıracağım , balkonu yıkayıp tozları da aldım mı annemlere derbi izlemeye:KK55:oraya da yaptığım toplardan götürürüm yemeğe yardım ederim:kahve:akşam eve döndüğümde yarın için çorbamı ve mezelerimi hazır edeceğim pazar gününe Allah kerim daha saymayayım yeter gari okumaktan yorulmuşsundur :KK45:

Maşallah becerikli minnakim benim .bir sürü iş yapmışsin yine

Suyu az içince oluyordu bende. Bi de genel olarak terleyen biriyim. E bu da su ve tuz kaybı demek. Biraz tuzlu yiyince düzelyordu
2.5 altına düşmüyorum canım aslında.. şimdi kahve hurma badem huplettim geçer inşallah.

3 dlm ekmek yedim kahvaltıda
Çok actim uyandım 9 da , hemen ağzıma bir incir ceviz attım agzima

Kahvaltıda 3 dlm ekmek yedim :ıslık::ıslık: çavdar ekmegiydi küçüklü büyüklü
Kaçamak yok ama kahvaltıda

Öğlende annem pide yaptiracakmis:rolleyes::rolleyes::olamaz::olamaz::olamaz:

Ben kendime tavuk aldım tavuk salata yiyeceğim #3ayda10kilo #direnbanu

2 bin mii:silah:
maşallah sana yaa :nazar: aştın kendini:KK9:
Masasının üzerine koymayı düşünüyor biraz büyük olsun istedi o modeli seçti olsun feda olsun hallederim inşallah 1 aya kadar :KK76::KK15:
Maşallah becerikli minnakim benim .bir sürü iş yapmışsin yine

Sağol kuzum benim Nil yorulmaya devam ediyordu:KK45:sen nasılsın:KK200:

Teşekkür ederim canım başka çocuk düşünmediğimiz için erkenden kapatalım dedik çocuk defteri ilerde rahat ederiz arayı açınca bir daha yapası gelmiyor insanın rahata alışıyorsun çünkü :KK48:
Aynı kafadanz benim de kuzualr biri 22 aylık biri 3 buçuk seninkiler ?? Hoşgeldin bu aarada

3 dlm ekmek yedim kahvaltıda
Çok actim uyandım 9 da , hemen ağzıma bir incir ceviz attım agzima

Kahvaltıda 3 dlm ekmek yedim :ıslık::ıslık: çavdar ekmegiydi küçüklü büyüklü
Kaçamak yok ama kahvaltıda

Öğlende annem pide yaptiracakmis:rolleyes::rolleyes::olamaz::olamaz::olamaz:

Ben kendime tavuk aldım tavuk salata yiyeceğim #3ayda10kilo #direnbanu
Zor değil istedikten sonra neden olmasın :KK200::halay:

Back
X