Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok üzgün ve bezginim bonus :KK43: inan çok mutsuzum :KK42: bu hafta özellikle son 3 gün çok stresliydim de. iş yoğun ve sorumluluğum da fazlaydı. bunaldım. artı da olunca boşa aldım vitesi :KK43: hep aynı döngü. olmamalıydı bu :işsiz::KK51: mart sonunda 75 olmak istiyordum halbuki. ama sonuç hayaller ve hayatlar oluyor :KK61:
Canim sağlıklı sağlıklı deyip muffin pankek yemesemiydin acaba

Kızlar benim içim büyük insanlık için küçük bir adım olarak bugün tartılmadım :rolleyes:
Nego Nego den esinlendim... pazartesiye kadar tartıyı kaldırıp tartılmıyim diyorum tabi başarabilirsem :KK8:
Valla helal olsun ben hem gece hem gündüz tartılıyorum iyiyiz biz ya mesafe koymayı düşünmüyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlar benim içim büyük insanlık için küçük bir adım olarak bugün tartılmadım :rolleyes:
Nego Nego den esinlendim... pazartesiye kadar tartıyı kaldırıp tartılmıyim diyorum tabi başarabilirsem :KK8:
Dene bakalım nasılsa diyete devam ediyorsun, liste için tedbir amaçlı çarşamba tartılırsın oldu bitti

Ayy nasıl gıcık oldum ya . Göğüslerim açıyor üç gündür , karnım davul hamile gibiyim ya. Allah korusun ne alaka da zaten. Hormonal bir sıkıntı var galiba, karın şişliği de yapar mı ki böyle bir sıkıntı?
Gitsem hormon testi için halayı beklemem lazım.

Dene bakalım nasılsa diyete devam ediyorsun, liste için tedbir amaçlı çarşamba tartılırsın oldu bitti
Ya hergün tartılınca şöyle bi sıkıntı oluyo illa wc yi bekliyorum.. öyle olunca o saate kadar bişi yiyip içmiyorum.. kahvaltıda geçe kalıyo.. bakim şimdi kaldırıyorum..

60kiloyum 60kiloyum kuzucum yemişsin wc yok moral bozulmuş.. olsun.. çabuk gelen kilo çabucak gider dimiii.. o yüzden saldım gitti yok o döngüye girmek yok hemen cumaya güzel bir kilo bildirimi yapıyorsun bu kadar basit:KK200:
inşallah tatlım. çok üzüldüm çünkü. oysa bu hafta 77 ler geri gelecek diye bekliyordum. neyse. inşallah cumaya güzel bir eksi gelir. moral bozukluğuyla iştah da arttı.

Ama herşey yine de senin elinde fulya.. bak hava çok güzel.. yediysek spor yapacağız.. bugün temiz beslen.. çık en az bir saat mis gibi havada yürütüş yap yediklerini telafi edersin hem:)
moral bozukluğundan dışarı da çıkmadım. evde leslie yaparım herhalde. şu ana kadar temiz beslendim canım.

Yok kız ne senle ilgili olacak arkadaş çalışıyor aileside onlarla kalıyor falan ona bunalmıştır

Yok ya seninle ne alakası olabilir benim huysuzlugum ben evde annem babam falan biraz kalabalık yasıyoruz da Çocuklara onlar bakıyorlar onunla ilgili bunalmıstım biraz onun için :oops:

Anladım ben de sen öyle karamsar yazınca şaşırdım :KK48: Tahmin ettim duygularını ben de çocuklarla uğraşırken stresli olabiliyorum , sen hem iş hem çocuklar hem de evin cümbüşü Allah kolaylık versin Hoppa

Canim sağlıklı sağlıklı deyip muffin pankek yemesemiydin acaba
yok esracım. onlar çok kalorili değil ve glisemik indeksleri düşüktü. onları zararlı abur cuburlara dalmayayım diye yaptım aslında faydaları da oldu. önümü kesti. ama işteki yoğunluk ve biraz sıkıntı pazartesiden bu yana güzel giden menülerin üstüne gece biraz da olsa bal ekmek ekledi. çarşamba akşamı da gerek wc den kaynaklı gerekse gece yemelerinden 79 u getirdi. sonra koptum işte :KK43: ama bu sabah kontrolü ele aldım. herşey normal gidiyor.

Ayy nasıl gıcık oldum ya . Göğüslerim açıyor üç gündür , karnım davul hamile gibiyim ya. Allah korusun ne alaka da zaten. Hormonal bir sıkıntı var galiba, karın şişliği de yapar mı ki böyle bir sıkıntı?
Gitsem hormon testi için halayı beklemem lazım.

kabızlık var mı eflalim? ben de regl değilim ama şu an şişim. tabi dün çok karbo da yedim onunda etkisi var. her iki taraf da şiş yani benim de.

yok esracım. onlar çok kalorili değil ve glisemik indeksleri düşüktü. onları zararlı abur cuburlara dalmayayım diye yaptım aslında faydaları da oldu. önümü kesti. ama işteki yoğunluk ve biraz sıkıntı pazartesiden bu yana güzel giden menülerin üstüne gece biraz da olsa bal ekmek ekledi. çarşamba akşamı da gerek wc den kaynaklı gerekse gece yemelerinden 79 u getirdi. sonra koptum işte :KK43: ama bu sabah kontrolü ele aldım. herşey normal gidiyor.
Canim bal ekmek diyorsun demekki pek önünü engelleyememiş tabi seni fazla tanimiyorum iradeni nasıl kilo verdigini bilmiyorum ama ne bileyim menülerin bana korumada sağlıklı beslenirken gibi geldi onu belirtmek istedim tmm sağlıklı ama sen biraz üst üste yedin gibime geldi diyorum tabi kabizlikta çok etkilidir

Back
X