- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
kalabalık zor olsada yanlızlıktan iyidirBu gün catlayıp öleceğim annem golle yasıyoruz ya biz çocuklar üçün babam da bizde ve gercekten artık cok bunalıyorum![]()
ilerde meyvasını yersin üzülme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalabalık zor olsada yanlızlıktan iyidirBu gün catlayıp öleceğim annem golle yasıyoruz ya biz çocuklar üçün babam da bizde ve gercekten artık cok bunalıyorum![]()
çok haklısın miumCANLARRRRRR
LİSTE TAYFAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BU HAFTA BAZI YÜZDELER ÇOK İYİYKEN
BAZILARI İYİ DEĞİLDİ
VEEE YÜZDEMİZ 1 OLDU
GEÇTİĞİMİZ HAFTA 1.5 İDİ
BAKIN 1-2 İYİ OLMAYAN BİLDİRİM BİLE BU KADAR ÇOK ETKİLİYOR LİSTEYİİİ
LÜTFEN AMA LÜTFEN
HER GÜNÜ DİYETİNİZİN EN ÖNEMLİ GÜNÜ OLARAK DÜŞÜNÜN
BU HAFTA YÜZDEMİZ 1 .. İYİ EVET
AMA DAHA İYİ OLABİLİR
ÇÜNKÜ KÖTÜ BİLDİRİMLER DE VAR
ÜZÜLÜYORUM
ÜZMEYİN Kİ BENİ
NOLAAAR
VEEEEEEEEEEE LİSTE DIŞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
VAR BİR KAÇ ARTI
VE BİLDİRİMSİZLER VAR
Kızlar siz iste dışıyız bildirmesek de olur diye düşünüyorsunuz belki amaaaa
öyle değil işte.
Biz bir takımız
sizin kilo bildiriminiz verdiğiniz önemle eş orantılı bence
ve belki birinizin eksisi başka birine güç verecek ilham verecek
LÜTFEN BİLDİRİMLER EKSİKSİZ GELSİN EMİ
Her birinizzz çooook sevliyorsunuz
haftaya daha iyi olacağına dair söz aldım varsayıyorum sizden
çok haklısın miumkaçmak çözüm değil direnmek gerek
çarşamba günü artı görünce tartıda ve yine wc de tıkanınca 2 gün menüler battı. dün sabah 79.6 çıktım
yalan yok dün de yedim
yazmak istemedim gelmek de istemedim. ben nasıl çıkıcam bu işin işinden
her güzel kilo verişimin ardından bu sorunu yaşamak bezdirdi beni. tüketti
![]()
Tabi ki :) Hepimiz inşallah istegimiz kiloya geliriz :)Tabi yine de bol eksilerin olsun .. amaç tatlı bi rekabetle zayıflamak :))
hoşgeldin canım aramızaTabi canım ola bilir insanlık hali işte...yazmış bana özelden de sağolsun...hiç tanışamadık kendisiyle...inşallah tanışıcaz artık...hepinizi tanımak tanışmak istiyorum...2hafta sonrakı cuma bomba gibi gelicem inşallah...o zamana kadar gider gelirim...ya minik bebişle çok zor...telefona hasret kaldım nerdeyse...
Yok canım niye öyle dedin ki Allah sağlık sıhhat versin inşallahBenimde 34 aylık oğlum 13 aylık kızım var o ileri gelmeden öleceğim bence ben
Öyle zaten baska da care yok kimseye bırakamam Çocukları baska ama işte bazen bunalıyor insan yakalabalık zor olsada yanlızlıktan iyidir
ilerde meyvasını yersin üzülme![]()
Bi öfkeli anıma denk geldi canım sağlıkla sıhhatle büyütmeye nasip etsin Rabbim çok şükürYok canım niye öyle dedin ki Allah sağlık sıhhat versin inşallah
Bnmle ilgiliyse kusura bakma canım gerçektenBi öfkeli anıma denk geldi canım sağlıkla sıhhatle büyütmeye nasip etsin Rabbim çok şükür
haklısın heleki kasvetli gri kış iyice bunalıma sokuyor insanıÖyle zaten baska da care yok kimseye bırakamam Çocukları baska ama işte bazen bunalıyor insan ya![]()
Yok kız ne senle ilgili olacak arkadaş çalışıyor aileside onlarla kalıyor falan ona bunalmıştırBnmle ilgiliyse kusura bakma canım gerçekten
İnşallah amin![]()
Yok ya seninle ne alakası olabilir benim huysuzlugum ben evde annem babam falan biraz kalabalık yasıyoruz da Çocuklara onlar bakıyorlar onunla ilgili bunalmıstım biraz onun içinBnmle ilgiliyse kusura bakma canım gerçekten
İnşallah amin![]()
He pazara cıktım da rahatladım rahatladım yer pazar yalnızhaklısın heleki kasvetli gri kış iyice bunalıma sokuyor insanı
ama bak ne güzel erikler çiçek açtı,her yer papatya,güneş pırıl pırıl
fırsat buldukça temiz hava bol güneş birde canlı müzikler bizi bunalımdan çıkarır![]()
3 gun nekiiii benim gecen ay 12 gün gecikti 13. Gün oldumHep bu regl yüzünden bugün 3. Gün gecikiyor beni insanlıktan cikariyor ya
Tartı nasilHep bu regl yüzünden bugün 3. Gün gecikiyor beni insanlıktan cikariyor ya
Canım dün zaten o tostu yedım diye tum gunu ac gecirdim v e cok erken yemiştim zaten spor da yapmıştım dolayısıyla tartı sabitTartı nasiltost dan sonra
Aaa ben bunu cok begendim nehir nereden aldin renkleri şekli harikaİnşallah kuzum biraz karışık bir puzzle yine ama çok anlamlıiçindeki yeşil renklerden aksesuar falan da bulacağız koltukları bej olacak berjeri lacivert falan uyacak turkuaz zümrüt yeşillerle
Eki Görüntüle 2124812
Ogullarimiz aynıymış. Benim oğlum da 34 aylıkBenimde 34 aylık oğlum 13 aylık kızım var o ileri gelmeden öleceğim bence ben