Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim bal ekmek diyorsun demekki pek önünü engelleyememiş tabi seni fazla tanimiyorum iradeni nasıl kilo verdigini bilmiyorum ama ne bileyim menülerin bana korumada sağlıklı beslenirken gibi geldi onu belirtmek istedim tmm sağlıklı ama sen biraz üst üste yedin gibime geldi diyorum tabi kabizlikta çok etkilidir
akşamları bal ekmek stresten oldu canım. çok bunalmıştım öyle patladım.

ben açıkçası parça parça verdim bu kiloyu. 7 yıl önce en yüksek kilom 74 ken 2-3 ay içinde hızlı şekilde 84 e çıkınca özel doktora gittim. akapunktur ve diyetle az yürüyüşle 65 e kadar indim. 60 dı hedefim ama yine yoğunluk ve stres izin vermedi. 1,5 yıl kadar en fazla 67-68 lerde dolanırken son ra yavaştan 1-2 artarak 89.5 a kadar dayandım :KK43: 1,5 yılda yaklaşık 12 kilo falan verdim al verlerle. en son 77.2 yi gördüm tartıda 3-4 hafta önce. şimdiyse 80 sınırındayım yine. direniyorum. benim kilo verme öyküm özetle böyle.

bir türlü tam motive durumuna geçemedim. başka takımda başladım 1,5 yıl falan önce. bir süre listede kaldım. liste içi dışı biraz verdim. sonra 7. takıma geldim. burada muhabbet çok güzel. ortam iyi ama tabi yoğun çalıştığım için gün içi gelemiyorum. akşamları gelebiliyorum az. şu anki sorunum güzel kilo verdiğim haftanın ertesi mutlaka geri artıya tırmanıyorum :işsiz:

geçen süreçte beslenme konusunda çok bilgi edindim. :işsiz:kitaplardan ve internetten. çok araştırırım. yenilikçi doktorları takip ediyorum. aslında eskiye göre çok ama çok farklı besleniyorum. çok şey biliyorum ama sorun şu ki uygulamada sorun yaşıyorum. herşey düzgün giderken 2-3 günlük patlamalarım herşeyi bitiriyor benin ruh halimi de:KK42: yoksa herşey çok güzel olacak. nasip .......

son olarak şunu da açıklayayım; hani diyorsun ya menülerin zayıflama menüsü değil gibi, koruma menüsü gibi. onun sebebi kendimi ürkütmemek. katı diyete gelemiyorum şu an. çünkü tam konsantre değilim. motivasyon çok dalgalı. içim de öyle.... o nedenle hem midemi hem ruhumu dizginleyecek doyurucu menüler hazırlıyorum. geçen haftalarda birkaç kere dedim ki perşembe akşamları sadece tarçınlı, zerdeçallı, zencefilli yoğurt yiyeyim ki daha önce yaptığım oldu. ama yok o haftada bir geceyi bile yapamıyorum şu aralar. tıkanmış gibi tüm yollar..... sanırım bir mucize gerek bana.....

özel durum derken o_O anlamadım ama özelse fazla kurcalamıyım
buluşun tabi yaa ayy ben çatlardım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

işte zayıflamam için tatile gitmem lazım:rolleyes::rolleyes:
tatil olsunda açlık falan idare ederiz:confused:
indir.webp

Tam olarak bu şekil hayal ettim seni begüş:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eki Görüntüle 2124865
Tatilde açık büfe önünde biz
Tabi

Zayiflayamassak
:KK70::KK70::KK70:

Güzel fikir bence :KK53:toplanmisken birde zumba yapariz:KK76:cocuklari ne yapacaz acep
Çocuk yoh. Heriflere bırakın anacım kızkıza gidecez:KK73::KK73::KK73:

Oda güzel gören zayıflama kampı var der katılırlar artik:KK70:
:confused::confused::confused:

Halalarimin ikisi de kucucuk kalmissin yeter diyip durdu.
Bu arada cidden gogus kismi iman tahtasi dedigimiz yerin kemikleri disaridan gozukuyor cok net.annem elledi dovecekti beni :KK70:
:cry::cry::cry:
Deşme yaramı deşme. 80 beden içinde kayboluyorlar. Geçen 75 bedene bakayım dedim. Yeni ergen i kızla anası da bakıyordu. Ana tam bizim eflal gibiydi füzeli müzeli. Bell ki kız da öyle olacak...
Biraz da genetik. Benim anam sağolsun hiç faydalı bişey aktarmamış. Basen vermiş genlerden bi de ufak göğüs:skandal:

Kız bonus şöyle gider Eki Görüntüle 2124883 ben kapaliyimya ya i hasama giyerim Eki Görüntüle 2124884 kız igde bikinin com güzel

Eki Görüntüle 2124882

Anammm.mm
Ger çekten soklardayim

@MiuLego sevgili yapmış

Anammm esastan sevgilisiylen gelmiş

Eee annesi gidince de zayiflamisss
Tabi
Taniyamazsiniz diye belirteyim dedim

Eki Görüntüle 2124881

Esra :)) bende haşema giyiyorum en lacivertinden.

Lacivert rengine küstük bee Ausencia Ausencia

Back
X