- 30 Kasım 2014
- 29.922
- 132.079
- 798
akşamları bal ekmek stresten oldu canım. çok bunalmıştım öyle patladım.Canim bal ekmek diyorsun demekki pek önünü engelleyememiş tabi seni fazla tanimiyorum iradeni nasıl kilo verdigini bilmiyorum ama ne bileyim menülerin bana korumada sağlıklı beslenirken gibi geldi onu belirtmek istedim tmm sağlıklı ama sen biraz üst üste yedin gibime geldi diyorum tabi kabizlikta çok etkilidir
ben açıkçası parça parça verdim bu kiloyu. 7 yıl önce en yüksek kilom 74 ken 2-3 ay içinde hızlı şekilde 84 e çıkınca özel doktora gittim. akapunktur ve diyetle az yürüyüşle 65 e kadar indim. 60 dı hedefim ama yine yoğunluk ve stres izin vermedi. 1,5 yıl kadar en fazla 67-68 lerde dolanırken son ra yavaştan 1-2 artarak 89.5 a kadar dayandım

bir türlü tam motive durumuna geçemedim. başka takımda başladım 1,5 yıl falan önce. bir süre listede kaldım. liste içi dışı biraz verdim. sonra 7. takıma geldim. burada muhabbet çok güzel. ortam iyi ama tabi yoğun çalıştığım için gün içi gelemiyorum. akşamları gelebiliyorum az. şu anki sorunum güzel kilo verdiğim haftanın ertesi mutlaka geri artıya tırmanıyorum

geçen süreçte beslenme konusunda çok bilgi edindim.

son olarak şunu da açıklayayım; hani diyorsun ya menülerin zayıflama menüsü değil gibi, koruma menüsü gibi. onun sebebi kendimi ürkütmemek. katı diyete gelemiyorum şu an. çünkü tam konsantre değilim. motivasyon çok dalgalı. içim de öyle.... o nedenle hem midemi hem ruhumu dizginleyecek doyurucu menüler hazırlıyorum. geçen haftalarda birkaç kere dedim ki perşembe akşamları sadece tarçınlı, zerdeçallı, zencefilli yoğurt yiyeyim ki daha önce yaptığım oldu. ama yok o haftada bir geceyi bile yapamıyorum şu aralar. tıkanmış gibi tüm yollar..... sanırım bir mucize gerek bana.....