- 30 Kasım 2014
- 29.922
- 132.086
- 798
inşallah ben de görürüm o günleriDaha bugün fırça yedim inanır mısın?? Son 1 kilo anne dedim :)) mezun olmak için..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah ben de görürüm o günleriDaha bugün fırça yedim inanır mısın?? Son 1 kilo anne dedim :)) mezun olmak için..
İğde dursun dünyada ben müsait bir yerde ineyim sanki ben buraya ait değilim yanlış yerde yaşıyorum hissi var bu aralardurdurun dünyayı iğde inecek![]()
Ay ne güzel yawsorma flawır,işyerinin önü papatya dolu baktıkça huzur buluyorum(binlerce şükür
)
baharı çok severim
çiçek açmış erik ağaçları,papatyalar
,bahar dalları
yemyeşil kırlar
![]()
Benim mor ama nasıl çadır bezi gibi kilolardan dolayı o güzel olanlardan alamamistim bu yaz alicam inşallah zayiflarsam çünkü malum birazda bol almak lazım anca olur çok kilo vermem lazimEsra :)) bende haşema giyiyorum en lacivertinden.
Lacivert rengine küstük bee @Ausencia
matematik61 ha balım sana yapmamanın gereken bı kural söyleyeyim sakın oğlunu kucagana asip gezme o kemikler varya adamın canını okuyorrr
Var emin ol hatta bı sure sonra o totondakj kemikler başına bela olacak kuru yere oturamayacaksin az otursan batacakBonus kemik diyorlar ya bende ondan yok sanirim yumuş yumusum
Karpuz yeriz biz deO basenler neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
Kız miu herkesi zorla yüzdürür yemek vermez oturur kendi yer
Tatil değil açlık kampı olur ama olsun![]()
Bonus kemik diyorlar ya bende ondan yok sanirim yumuş yumusum
Benim oglan 15 aylık oldu zaten canim yuruyo kanguru fln kullanmiyorum :)matematik61 ha balım sana yapmamanın gereken bı kural söyleyeyim sakın oğlunu kucagana asip gezme o kemikler varya adamın canını okuyorrr
Var emin ol hatta bı sure sonra o totondakj kemikler başına bela olacak kuru yere oturamayacaksin az otursan batacak![]()
Aman ha kullanma sonraki iki gün omuz boyun kemik ağrısı cekmeBenim oglan 15 aylık oldu zaten canim yuruyo kanguru fln kullanmiyorum :)
Göreceğim seni de bonus totomun kemiği batıyor dediğini o zaman bende sana diyecegimNe dertler var ya rabbi içim parçalanıyor
Oturuyorum bonus bu akşam eş kişisi yok keyif yapıyorum iki çocukla spor yapak mi gel 3 mil lessieWhiteblacklife kara vaytta burdaymış selam vayt neydisen haçen be yaa
![]()
Göreceğim seni de bonus totomun kemiği batıyor dediğini o zaman bende sana diyecegim![]()
Amin bonus amin o zaman bı rahat oturamiyorum totomun üstüne batıyor de sen hele bi ben sana diyeceğim aman bu dert mi diye hih bonus bende Toto yok keşke olsa 84 cm la en kalın yeri deli ediyor beniAllahım bunu insanlık için istiyorum herkesin derdini anlamak için bana bi şans ver kemiklerim oturunca batsın münasip yerlerime
Beni tanı la iki laf sokacağım o zaman sanaUlan o gün gelirse ölmeden hiç kimseyi tanımam hee herkesi kullanıp atarım![]()
Amin bonus amin o zaman bı rahat oturamiyorum totomun üstüne batıyor de sen hele bi ben sana diyeceğim aman bu dert mi diye hih bonus bende Toto yok keşke olsa 84 cm la en kalın yeri deli ediyor beni![]()