Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Heh heh heh çoh keyifliyim:-):-):-)
Feylesof aradı. Dedi kiiii ben çok göbeklendim kilo veremiyorum canım sürekli bişey istiyor. Yiyorum doymuyorum:-):-):-)
Şeker orucuna başla yiğidim dedim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Takıl bana fit ol :cool:
Bugün hiçbir şey keyfimi kaçıramaz:süslü:
Ne zalım manituyum ya:KK59: Adama kendi ellerimle kilo aldırıp sonra da zayıflatıyorum:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sen Tontiş mi seviyonn :KK8:

sadece bulantı şikayetiyle acile gitmek saçma olur demi bekliyim başka belirti olucak mı diye
Neden saçma olsun ben de kolay cikaramazdim ama zehirlendiginde cikarmayi durduramiyorsun artezyen kuyusu gibi bütün mide bosaliyor vücut atmaya calisiyor. Bende mide öz sıvısı çıkar olmustu 3 gün ölü gibiydim. Buraya gelip zayiflamam böyle baslamisti anılarım canlandı şimdi.

Bulantın ilerleyince mutlaka git sağlık yardimin vardır zaten serumla bulantı ilaçları ile hemen gecirirler çekme boşuna karnını da bozar o

Mali noldu kuzucum ya kendi yemeklerine alışıktın orda farklımı geldi acaba :KK43: şu an bende yatıyorum başım tuttu zınk zınk zonkluyo.
İlaç aldım oku dediler okudum.
Geçmiyor
yok yemeğini bildiğim kadındır hep yerim yemeğini.donmuş tavuğu attım fırına mis gibi oldu diyince aklım kaldı acaba zehirler mi diye yerken .uykudan bulantıyla ekşimeyle uyandım tuvalete kalkim dedim başım döndü .geçmiş olsun sana da kuzucum bu ara baş ağrısı duyuyom herkesten havalardan heralde

Neden saçma olsun ben de kolay cikaramazdim ama zehirlendiginde cikarmayi durduramiyorsun artezyen kuyusu gibi bütün mide bosaliyor vücut atmaya calisiyor. Bende mide öz sıvısı çıkar olmustu 3 gün ölü gibiydim. Buraya gelip zayiflamam böyle baslamisti anılarım canlandı şimdi.

Bulantın ilerleyince mutlaka git sağlık yardimin vardır zaten serumla bulantı ilaçları ile hemen gecirirler çekme boşuna karnını da bozar o
tamam bakim daha kötüleşirsem acile gideyim

Back
X