Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyleyim protein al tavuk yiyince acikmadim ama sevdiğim birsey de degildi.Hof ya bu gun cok aciktim ben niyeee
Hep ac hissediyorum![]()
bozuk muydu ki?kızlar çokkötü midem bulanıyo ya başım da dönüyo bu tavuk beni zehirledi mi acaba çok kötüyüm
Sen Tontiş mi seviyonnHeh heh heh çoh keyifliyim
Feylesof aradı. Dedi kiiii ben çok göbeklendim kilo veremiyorum canım sürekli bişey istiyor. Yiyorum doymuyorum
Şeker orucuna başla yiğidim dedim
Takıl bana fit ol
Bugün hiçbir şey keyfimi kaçıramaz
Ne zalım manituyum yaAdama kendi ellerimle kilo aldırıp sonra da zayıflatıyorum
![]()
yok arkadaş donmuş haliyle fırına attım demiştibozuk muydu ki?
Yoğurt ye hemenkızlar çokkötü midem bulanıyo ya başım da dönüyo bu tavuk beni zehirledi mi acaba çok kötüyüm
arkadaşın nasıl? o da aynıysa bir sorun vardır.yok arkadaş donmuş haliyle fırına attım demişti
Rica ederim bu bahsi kapatalım
aradım onlarda sıkıntı yokarkadaşın nasıl? o da aynıysa bir sorun vardır.
Ben de yazın mini mini şort giyerdim üstüne askililarim Kolsuz Gömlekler ahhhh ahbenim ne güzel eteklerim elbiselerim vardıonları yeniden giymek istiyorummm
![]()
Olabilir cikarabiliyorsan hemen çıkar midenden temizlensin yoksa cekersin 1 haftakızlar çokkötü midem bulanıyo ya başım da dönüyo bu tavuk beni zehirledi mi acaba çok kötüyüm
hayatta çıkaramamOlabilir cikarabiliyorsan hemen çıkar midenden temizlensin yoksa cekersin 1 hafta
Tavukta sadece bozulmuş olan nokta kadar yer bile olsa orayı yiyen zehirleniyor. Arkadasinda bişey olmayabilir.arkadaşın nasıl? o da aynıysa bir sorun vardır.
1 tatlı kaşığı karbonat ve su hemen at ağzına yut daha kötü olursan mutlaka acilen git hemen hallederler çekme boşuna tavuk zehirlenmesi çok pistir.hayatta çıkaramam![]()
ikinci sodayı açtım içiyom şimdi soda biraz rahatlattı1 tatlı kaşığı karbonat ve su hemen at ağzına yut daha kötü olursan mutlaka acilen git hemen hallederler çekme boşuna tavuk zehirlenmesi çok pistir.
hayatta çıkaramam![]()
Neden saçma olsun ben de kolay cikaramazdim ama zehirlendiginde cikarmayi durduramiyorsun artezyen kuyusu gibi bütün mide bosaliyor vücut atmaya calisiyor. Bende mide öz sıvısı çıkar olmustu 3 gün ölü gibiydim. Buraya gelip zayiflamam böyle baslamisti anılarım canlandı şimdi.sadece bulantı şikayetiyle acile gitmek saçma olur demi bekliyim başka belirti olucak mı diye
yok yemeğini bildiğim kadındır hep yerim yemeğini.donmuş tavuğu attım fırına mis gibi oldu diyince aklım kaldı acaba zehirler mi diye yerken .uykudan bulantıyla ekşimeyle uyandım tuvalete kalkim dedim başım döndü .geçmiş olsun sana da kuzucum bu ara baş ağrısı duyuyom herkesten havalardan heralde
Mali noldu kuzucum ya kendi yemeklerine alışıktın orda farklımı geldi acabaşu an bende yatıyorum başım tuttu zınk zınk zonkluyo.
İlaç aldım oku dediler okudum.
Geçmiyor
tamam bakim daha kötüleşirsem acile gideyimNeden saçma olsun ben de kolay cikaramazdim ama zehirlendiginde cikarmayi durduramiyorsun artezyen kuyusu gibi bütün mide bosaliyor vücut atmaya calisiyor. Bende mide öz sıvısı çıkar olmustu 3 gün ölü gibiydim. Buraya gelip zayiflamam böyle baslamisti anılarım canlandı şimdi.
Bulantın ilerleyince mutlaka git sağlık yardimin vardır zaten serumla bulantı ilaçları ile hemen gecirirler çekme boşuna karnını da bozar o