- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Cok sagol minnosum,valla bende pek gelemiyorum bu siralar kk ya.Sen menüye bak, ben söyleyeceğimi söyledim
Onu bunu geç sen nasılsın? Ben de çok gelemedim bu Ara, mali hamileymiş biliyo musun
2 kasik erişte yediSen ne yaptın?
Harbi mi? Ay çok sevinirim.Sen menüye bak, ben söyleyeceğimi söyledim
Onu bunu geç sen nasılsın? Ben de çok gelemedim bu Ara, mali hamileymiş biliyo musun
ay mümkünse bi süre tavuk görmiyimTavukları pisirmisemmmm
Yok yaa.. günü geçmiş sadece..Cok sagol minnosum,valla bende pek gelemiyorum bu siralar kk ya.
Yaaaaa inanamıyorum cok sevindiiiiimmmmmalipina hayırlı olsun canim Allah anali babali büyütsün sag salim kucagina almayi nasip etsin❤ gercekten cok sevindim canim benim gozun aydin
Kac haftalik?
kız yok öyle bişey bakma sen onlara ortalığı coşturmaya bahane arıyolarCok sagol minnosum,valla bende pek gelemiyorum bu siralar kk ya.
Yaaaaa inanamıyorum cok sevindiiiiimmmmmalipina hayırlı olsun canim Allah anali babali büyütsün sag salim kucagina almayi nasip etsin❤ gercekten cok sevindim canim benim gozun aydin
Kac haftalik?
Sidelya köyü değil menüsü hep atıştırmalık.gecirmis akşam.sadece iki çatal eristesine var menüyü sağlıksız buldum o yüzden diyor balimValla sakinim
Tamam başka şeyler iceriz yeriz ne dersenay mümkünse bi süre tavuk görmiyim
çatlak olmak eğlenceli be, uyuyor bana napsın adamÇok tatlı ya
Ozlediysem ne olmuş ki sadece özlemiş olabilirim.ne var bundaHer neyse saat de geç oldu.
Konu uzamasın.
Ben son sözümü listedeki arkadaşlara söyleyeyim. O da listede ama biz açız diye düşünen yemek isteyen varsa buyursun. Afiyet olsun.
Kız sussana geçmiş yapmayanlari azcik kandıralımYok yaa.. günü geçmiş sadece..
2 kasik erişte yedi
Sidelya köyü değil menüsü hep atıştırmalık.gecirmis akşam.sadece iki çatal eristesine var menüyü sağlıksız buldum o yüzden diyor balim
Aklıma yabancı bir film geldi adam hamileydiçatlak olmak eğlenceli be, uyuyor bana napsın adam
Ay ben çok aşırı özledim. Sesini bile özledim benOzlediysem ne olmuş ki sadece özlemiş olabilirim.ne var bunda
Keske hamile olaydin ne guzel olurdu :/kız yok öyle bişey bakma sen onlara ortalığı coşturmaya bahane arıyolar
hamile değilim kuzum
Kız ama şimdi gaza gelmesin maliKız sussana geçmiş yapmayanlari azcik kandıralım
Yok yaaaaa kal da az daha kandırmacalı taktikler ver veroyamium sinirli.bende kaçam bari
Neler oluyo yaa.. ne sesi..Ay ben çok aşırı özledim. Sesini bile özledim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?