Görsen kaseyı çektim önüme . eşim bi iki aldı kalanı hep ben yedim ekmeksiz yiyorum Die bala karıştrrp yedim. . Ay neyse susayim ben. Kafami kircam simdiBende de var kaymak.. sütten çıkıyo .. bi lokma yedim dün nasıl vicdan yaptım.. eb halkına yedir..
Hee yok yok gitnedim acile iyiym. Sanırım tavuğu yiyip eve gelince uyudum mide sindiremedi sıkıntı yaptı. Geç saatte et yiyip yatınca da böyle oluyodu bütün gece, bulantıyla uyanıp sabahlıyodumKız yok yanlış anladin, diyorum ki gebelik testi yaptırmadan bulantı vs için kendini tedavi ettirtme
Aman diyim adet olmadan ilaç içmeHee yok yok gitnedim acile iyiym. Sanırım tavuğu yiyip eve gelince uyudum mide sindiremedi sıkıntı yaptı. Geç saatte et yiyip yatınca da böyle oluyodu bütün gece, bulantıyla uyanıp sabahlıyodum
Menulerim düzgün olacak Die söz vermedimmm. Liste deyip deyip üzme beni.... çok yipraniom öyle. Eksi getiremesm kahrolurummmYazmadan yemedim diye bizi mi kandiracaksin kendini miu ne söz verdin listeye girerken hani sözün nerede
Gecmis olsun malim.Hee yok yok gitnedim acile iyiym. Sanırım tavuğu yiyip eve gelince uyudum mide sindiremedi sıkıntı yaptı. Geç saatte et yiyip yatınca da böyle oluyodu bütün gece, bulantıyla uyanıp sabahlıyodum
Sakin kuzucumGece gece yine oynadı benim sinirler yaa ben ne diyeyim şimdi ben ne söyleyeyim biri bu kadar yerken diğerine nasıl aç gezerken diyeyim birinin 2 satmasına karbon derken birinin iki çatal eristesine laf ederken ne diyeyim yanozur dilerim arkadaşlar cidden özür dilerim
Vero konuşacağız. Uzun uzun ve detaylı konuşacağız.Menulerim düzgün olacak Die söz vermedimmm. Liste deyip deyip üzme beni.... çok yipraniom öyle. Eksi getiremesm kahrolurummm
Ya bunu boyle anlatman hic adil degil...Görsen kaseyı çektim önüme . eşim bi iki aldı kalanı hep ben yedim ekmeksiz yiyorum Die bala karıştrrp yedim. . Ay neyse susayim ben. Kafami kircam simdi
Vero sana biseyler diyesim var ama şu takımda en çok sana dil döktüm. Menüleri kaptanlar yorumluyor diye ben çok yorum yapmıyorum, sana kaç kez yorum yaptım. Sen iyileştirmek yerine kotulestiriyorsunGörsen kaseyı çektim önüme . eşim bi iki aldı kalanı hep ben yedim ekmeksiz yiyorum Die bala karıştrrp yedim. . Ay neyse susayim ben. Kafami kircam simdi
Bu alıntı kaçıncı sayfada tefo?Ya bunu boyle anlatman hic adil degil...
Bi sayfa önce galiba ..Bu alıntı kaçıncı sayfada tefo?
Aa o değişiyo mu. Bilmiyodum bak. Yumurtlama günümü bilirim sadece o da kasık ağrısı olur akıntı olur. Hiç takip etmedimKanda 1 gün bile geçse çıkar eğer benim gibi yumurtlama dönemi ile ovulasyon demin farklı degilse
50944Bu alıntı kaçıncı sayfada tefo?
Vero ben mi anlatamıyorum sen mi anlamak istemiyorsun gerçektende bilmiyorum mali bu hafta 300 Gr verdi ağzımızı acipta dedik mi bu ne diye çünkü menüsü sporu güzeldi verememiş vücut kitlenmis sen bu menüyü istersen eksi 2 yle gel.umrumda değil ben bu kadar insana şunu yeme bu çok 2 sarma çok karbon 2 çatal eriste ne akşam ki ekmeği sevmedim.olmamis derken kusura bakma listede olup bu menüyü gelmek bu kadar insana haksızlık bu haksızlıkta benim payında miu payidar var biz bu kadar insanı aç gezdirirken açlıktan başı ağrıyan kar varken yok kadayıf yok dondurma yok sucuklu yumurta yok bal kaymak yok gözleme yok kokonat yok kuruyemiş say say bitmeyen menunun açıklamasını bu arkadaş listede ama yeme hakkı var sizin yok mu diyeyim o kadar kolaysa büyür de sen sen anlat bir değil iki değil menü komple kilo alma menüsü burada çoğu kişinin caminin cekiptw ağzına suremedigi ne varsa seninenunde büyür anlatMenulerim düzgün olacak Die söz vermedimmm. Liste deyip deyip üzme beni.... çok yipraniom öyle. Eksi getiremesm kahrolurummm
İçmem kuzum d vitamini ve inofolikten başka bişey kullanmıyorumAman diyim adet olmadan ilaç içme
Sağol kuzucum. Yoksa çayıma ilaç mı attın doğru söyleGecmis olsun malim.
Evet abarttim. Yerken aman kızlara yazmam . Bu da kaçamak ödül olsun didim . Hadi onu yedim eve gelince ne varsa hommigirtlak yemeye .. pufffff
Görsen kaseyı çektim önüme . eşim bi iki aldı kalanı hep ben yedim ekmeksiz yiyorum Die bala karıştrrp yedim. . Ay neyse susayim ben. Kafami kircam simdi
Tavukları pisirmisemmmmSağol kuzucum. Yoksa çayıma ilaç mı attın doğru söyle
Mali idrara karbonat at köpürürse hamilesin :))Sağol kuzucum. Yoksa çayıma ilaç mı attın doğru söyle
Sinir harbi yaşıyorum.kendimi suçlu hissediyorum bu kadar kişinin menüsüne görüp yapıp iki lokmasını laf ederken biri çıkıp ohh yedim söylese yedim diyince elimde degilSakin kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?