- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kız su şişirir mi wc ye çıkarır yağ yakarsın...Su da sisirir Die korkuom amma süt için içmem gerek . Gidem iceyim . ay sizin orda tv dé cikiomu bilmiom da şu yeni dizi var tvde avlu filmi . İçim darladi. oyyui
benim bebeğim uyumadan uyku bana haram cnm yaHippo uyumadin mi gi daha . Benim uykum geldi . Yarın cuma uyumak lazım keşke ç. Tesi olaydı
He ya hep ayniyiz . Benim minnoslar uyudu. Banyo yaptrdm falan.benim bebeğim uyumadan uyku bana haram cnm ya
Yok yaa bugün ders bile çalışamıcam.. anca kurum uygulamaları için gözlem raporu hazırladım aöf e gönderdim.. bugün staj günümdü.. başım ağrıyo.. detoks var halsizim.. zor bi gündü yaa.. gerçi bu hafta hep zordu..He ya hep ayniyiz . Benim minnoslar uyudu. Banyo yaptrdm falan.
Geçmiş olsun esroşum. Benim de aynı yer yandı dün. Hemen toz şekere batırdım.Az bir yerde iz var şuan.
Kız bu neee.Hu huuuuüu
Az.toplanin hele bir şey gösterecem
@Lunyahippotalamus @MiuLego
Su menülerimin güzelliğine bakin
Kk 'ya ilk üye olduğum ve ilk iki menüm şaka gibi
Tarih 3 şubat 2016
Geçmişe daldım ve kendimededim
Bu ilk menüm @Lunya
Ikinci menüm
Ilk kilo bildirimim
Nostalji yaşıyorum resmen
Kız harika. Bravo valla helal olsun.Güzel bak benim ki de var .
Persmbe sporu
20 dk yavaş yurys 20 p.
10 dk tempolu yuruyus 25 p.
30 dk bisiklet 75p
15 dk lesli 45 p
TOPLAM 165@begum75
Sapık gibi takipliyorum bu takımı
Çok hoş mıhabbetiniz
Hayırlı geceler kuzuIyi geceler
Iyi demistim sanaAn itibariyle elinde yarım ekMK arası domates peynir alıp gelen kocam yemessin de isirmazmisin da dedi.. yoookkk yemem laaa. .O kdar spor yaptım yer miyimm . Vala Miu yer beni
Kız aynen iki yil önceki kafa ile şimdiki kafa arasında dağ kadar fark varKız bu neee.İnsan hemen konsantre olamıyor tamam ama bu diyet menüsünden önceki günlerde ne yediğini merak etmedim değil.
Ben de ilk gün bulgur pilavı yemişim mesela. Şimdi çok zor. Bugün perşembe diye hurma muz karnabahar köfte reddettim. Tabi bunlar cıs olmayanlar. Cıs olanları yazsam uzar gider.
Ama bak tefom nasıl bir fark var değil mi o menülerle şimdiki menüler arasında. Bilinçlenmek ne güzel
Biraz rahatsızım sırf öğün atlamamak için yedim akşam da arkadaşa gittim orda işte atışdırdım rahatsızlıktan dolayıMenü boş, yok gibi, akşam sadece şiş,
Bana gelsene portakal.. sana maklube yaparım :))
Ayy sidelyamGeçmiş olsun esroşum. Benim de aynı yer yandı dün. Hemen toz şekere batırdım.Az bir yerde iz var şuan.
Yanıklarla derdim bitmez benim
Kız bu neee.İnsan hemen konsantre olamıyor tamam ama bu diyet menüsünden önceki günlerde ne yediğini merak etmedim değil.
Ben de ilk gün bulgur pilavı yemişim mesela. Şimdi çok zor. Bugün perşembe diye hurma muz karnabahar köfte reddettim. Tabi bunlar cıs olmayanlar. Cıs olanları yazsam uzar gider.
Ama bak tefom nasıl bir fark var değil mi o menülerle şimdiki menüler arasında. Bilinçlenmek ne güzel
Kız harika. Bravo valla helal olsun.
Şu menülere de gayret etsen biraz daha.
Ama az az onda da düzelme var. Ha gayret vero. Öyle menü öyle sporlarla geleceksin ki bizi şoke edeksin. O günler de gelecek inanıyorum
Sapık gibi olmasın o gelin iki kelam edelim
I ı cık. O öyle değil. Keşkeler falan olmaz.Ayy sidelyammesaj yazmani özlemişim kız. He inşallah. düzeltmeye calisiom . Da işte . keşke hep istikrarlı olabilsem
Ya ben ya ben? Oğluşum da uyudu. Ama ben gece gece neyle cebelleşiyorum biliyor musun? Gaz sıkışmasıŞu saatamam olmuş uyuyamadim. Süt sagiom ben
Veterinerde kaldı, tuvaletini yapabilmesi için bir alet taktıkar, Cumartesi’ye kadar omunla kalacakmış, cumartesi günü belli olacak eve gelip gelemeyeceği..Floweroflife Canım kedin nasıl oldu
YaaaaaBana gelsene portakal.. sana maklube yaparım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?