Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

He ya hep ayniyiz . Benim minnoslar uyudu. Banyo yaptrdm falan.
Yok yaa bugün ders bile çalışamıcam.. anca kurum uygulamaları için gözlem raporu hazırladım aöf e gönderdim.. bugün staj günümdü.. başım ağrıyo.. detoks var halsizim.. zor bi gündü yaa.. gerçi bu hafta hep zordu..

@MiuLego elim yandı çok degil ama baş parmakla işaret parmağı arasi tamda sağ el
Sabah koz biber patlican peynir zeytin dom. Yedim

Sınra iki ogün 4 hurma yoğurt

Ve regl oldum
@Lunya
Geçmiş olsun esroşum. Benim de aynı yer yandı dün. Hemen toz şekere batırdım.Az bir yerde iz var şuan.
Yanıklarla derdim bitmez benim

Kız bu neee. İnsan hemen konsantre olamıyor tamam ama bu diyet menüsünden önceki günlerde ne yediğini merak etmedim değil.
Ben de ilk gün bulgur pilavı yemişim mesela. Şimdi çok zor. Bugün perşembe diye hurma muz karnabahar köfte reddettim. Tabi bunlar cıs olmayanlar. Cıs olanları yazsam uzar gider.
Ama bak tefom nasıl bir fark var değil mi o menülerle şimdiki menüler arasında. Bilinçlenmek ne güzel

Güzel bak benim ki de var .
Persmbe sporu
20 dk yavaş yurys 20 p.
10 dk tempolu yuruyus 25 p.
30 dk bisiklet 75p
15 dk lesli 45 p
TOPLAM 165 @begum75
Kız harika. Bravo valla helal olsun.
Şu menülere de gayret etsen biraz daha.
Ama az az onda da düzelme var. Ha gayret vero. Öyle menü öyle sporlarla geleceksin ki bizi şoke edeksin. O günler de gelecek inanıyorum

Sapık gibi takipliyorum bu takımı
Çok hoş mıhabbetiniz

Sapık gibi olmasın o gelin iki kelam edelim

An itibariyle elinde yarım ekMK arası domates peynir alıp gelen kocam yemessin de isirmazmisin da dedi.. yoookkk yemem laaa. .O kdar spor yaptım yer miyimm . Vala Miu yer beni
Iyi demistim sana
Kız aynen iki yil önceki kafa ile şimdiki kafa arasında dağ kadar fark var tabi vücutla da

Şimdi en kötü ihtimal korumada bile sabah cis yesem akşam yemem akşam yesem ertesi gün dengelerim.. bunda alayına yiyirmusum

21 30 da baslamsm temzlge saat 12 olms hbrm yok smdide oglusu uyuttm anca yazıom napayım;(

Menü
Kalknca
Limonlu su
Sabh
2 has yumurta
1.5 avuc peynir
7 zeytin
Bol domates
1 tb ekmk
Ara
Türk kahve soda
Öğle
Bır kase corba
Ara
1 elma
Ara
Türk kahve
Akşam
Patlcn közlmeli ızgara köfte
Su
2.5 lt cvarı
Spor
45 dk yürüys

Ayy sidelyam mesaj yazmani özlemişim kız. He inşallah. düzeltmeye calisiom . Da işte . keşke hep istikrarlı olabilsem

Ayy sidelyam mesaj yazmani özlemişim kız. He inşallah. düzeltmeye calisiom . Da işte . keşke hep istikrarlı olabilsem
I ı cık. O öyle değil. Keşkeler falan olmaz.
"Bundan sonra irademe sahip çıkacağım. Azdı uzdu minnacıktı yok. Fırında yapmıştımdı deyip pattisleri götürmek yok. Kafayı duvara vurmalık menülerle gelmek hiç hiç yok."
Ben demedim sen dedin

Veterinerde kaldı, tuvaletini yapabilmesi için bir alet taktıkar, Cumartesi’ye kadar omunla kalacakmış, cumartesi günü belli olacak eve gelip gelemeyeceği..
Bugün görmeye gittim, çok sinirli be rahatsızdı, stresten yemek de yememiş tüm gün, yarın da yemezse çağıracaklar beni ben yedirmeyi deneyeceğim (yarın resmî tatil burda ziyaret yok normalde)
Ben bugün yanındayken biraz sakinleşti neyse ki..
İyi haber böbrekleri iyi durumdaymış, hastalıktan etkilenmemiş (hayvanlarda böbrek sorunları çık zor tedavi ediliyor) allahtan erken farkettiğim için böbrekleri etkilenmeden o aleti takabildiler..
İşte böyle kuzum umarım bir an önce eve gelir..teşekkürler sorduğun için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…