OyyyyyVeterinerde kaldı, tuvaletini yapabilmesi için bir alet taktıkar, Cumartesi’ye kadar omunla kalacakmış, cumartesi günü belli olacak eve gelip gelemeyeceği..
Bugün görmeye gittim, çok sinirli be rahatsızdı, stresten yemek de yememiş tüm gün, yarın da yemezse çağıracaklar beni ben yedirmeyi deneyeceğim (yarın resmî tatil burda ziyaret yok normalde)
Ben bugün yanındayken biraz sakinleşti neyse ki..
İyi haber böbrekleri iyi durumdaymış, hastalıktan etkilenmemiş (hayvanlarda böbrek sorunları çık zor tedavi ediliyor) allahtan erken farkettiğim için böbrekleri etkilenmeden o aleti takabildiler..
İşte böyle kuzum umarım bir an önce eve gelir..teşekkürler sorduğun için..
Kuzu onun için en iyisi rezene çayıYa ben ya ben? Oğluşum da uyudu. Ama ben gece gece neyle cebelleşiyorum biliyor musun? Gaz sıkışması
Çok fenayım veroooo mahvediyo bu beni. Geçene kadar uyutmaz
Teşekkürler sidoş, umarımOyyyyyçok geçmiş olsun flavır canım. En kısa zamanda gelsin evine
Ay şu an mest oldum, zevkten öleceğüm, haftaya regl haftam gelsin tatlı krizleri, bundan yapayım ben de ohhhhh yaşasınBeklemedeyim :)
La hep unutuyom yaaa
Evet canim var ya @Nevreste paylasmisti burda.hurma kuru kayisi kuru incir sutle islatiyosun rondodan gecirip icine cekilmis cig kuruyemis istegw gore ekliyosun biraz da kakao.sonra da top top yapip dolaba atiyosun.Onu sadece hurmayla denicem diğerlerinden yok evde
SelamlarrrrrArkadaş bir kerede yemek düşünme nolurrrr
Siz gelin hazırlamayan ne olsun
Yazmayım dedim taciz etmişsin
Selamlar herkese
Esra kuzum ek besinde süt veriyorsan bir süre verme, süt maalesef ciğerlerde balgam yapıyor eğer hastaysa iyi gelmez.Canim oda fayda etmiyor sıkıntı balgam atamamasindaymis boğazlarında sorun yok balgam atamıyor
Hah yaşa ya adı buydu işte, bizim Çinli manav getiriyor arada, Portekiz’in Güney’inde yetişiyormuş ben de azıcık alıyorum denk gelince, zaten çok da yenmiyor ama sabah iyi geldi, yarına da 4 tane kaldı onları yerim (lunya burda dikkat) kahvaltıdaAha kumkuat, hayat boyu 1 kere yeme fırsatım oldu sadece. Gerçekten c vitamini deposu afiyet olsun kuzucum iyi gelecektir sana da.
Evet erkek aynen bu 3. Defa gidişi bu yüzden, biraz da tombalak olduğu için oluyor, idrarının pH seviyesi çok bazik(kalıtsal) o yüzden özel mama yemesi lazım ama bizim tombalak arada kurabiye kutusuna , mama dolabına operasyon düzenledi, bu aralar evde olmadığım için fırsattan istifade ediyorAyy hadi bununla geçmiş olsun, erkek miydi Seninki? Erkeklerde idrar yolu sıkıntısı daha çok oluyormuş
Ben seni ilk ölçülerimizi verdik de herşey aynı çıkmıştı o zaman hatırlıyorumHeeeben ilk geldiğimde muhabbet
Bi süre izledim burayı da sonra emin oldum
Koşmayı özledim ben deKoşudan geldim ölüyorum hem ıslandım hem bacaklarım pıt pıt atıyor biri beni duşa soksun
Elmaları yiyiyor musın bari, umarım yiyorsundur,kız bunda yemek yok, bu bildiğin elma hoşafı, sadece bunu mu yiyiyorsun tüm gün boyunca???Elma kurunu isteyenlere yazıyorum
1 kırmızı elma 1 çubuk tarçın 8 bardak su
Elmaları küp küp doğrayın tencerenin içine çubuk tarcinli atın 8 bardak suyu ekleyin..10 dakika kaynatın..Gün boyunca için ben 2 litre su iciyorum extra... soğuk ılık. Şekilde icin
Oh süper şimdi okudum, e ben de yaparım bunu!!Evet diyet yanında içecek dukan bira gibi ama çok hafif bana ağır gelmişti dukan bira bu çok lezzetli çok çok sevdim ben dene kuzum şişko olmuşsun zaten
Masum gece yeme atağı Benim de vardı, diyetisyenle konuştuğumda(yılllar önce) sebebi gündüz gereken kaloriyi almaman, vücudun doyduğunu hissetmemesi demişti,gün içinde yeterli beslenmeyince gece atağı oluyormuş yani, öğlen doysan güzelce belki akşam yeme atağın olmaz?Ins lunya ya , valla eve gitmiycem neredeyse bu yeme korkusuna
Şuurunu kaybetmiş gibi oluyorum
Anladım cnm yiyim ozaman
Hepfitim bizim yemeği bı abla yapıyor
Gerekmeyen çorbalara un koymuyor
Yağda fazla değil , ana yemekte oluyor yanında genelde ama ,çok canım çekiyor çorbayı
Nilisko işte bu zihniyete oldugun için minnakdun cnm , etiform candır ya bende çok seviyorum
Bende elma diyeti yaptın sandım Habibe
Bu kür çok iyi bende eskiden yapar götürurdum iş yerine ama şimdi otobüs ile çok zor
Malii kuzummm hiç denk gelemiyoruzTamam haşin davranabilirsiniz jiç sakıncası yok
Ay bal damlası bu ya yerim ben@hepfit Gelemedim çok datlum ya kız da devamlı duvarda koltukta gözüm hep üzerinde olmak zorunda önceden o salondan çıkana kadar ooo kaç dakika geçerdi ben rahat simdi dağ bayır tırmanıyor bi de iyilesemedi doncem sahalara ins.Eki Görüntüle 2130314 @MiuLego teyzesine özenmiş leoparli kuzu
Ama sporu yanlış anlamış Eki Görüntüle 2130317
Güzel olmuş Vorones, fıtıktan sonra yavaş yavaş başlamışsın bisiklet de süper olmuş ben de mi azıcık sürsem acaba parkta çok özendim :)Güzel bak benim ki de var .
Persmbe sporu
20 dk yavaş yurys 20 p.
10 dk tempolu yuruyus 25 p.
30 dk bisiklet 75p
15 dk lesli 45 p
TOPLAM 165@begum75
Onu çekmedi can bu ne çekeceğini çok iyi biliyorSize kabak çorbası resmi koydum ben onu canınız çekseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?