Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyyyy çok geçmiş olsun flavır canım. En kısa zamanda gelsin evine

Ay şu an mest oldum, zevkten öleceğüm, haftaya regl haftam gelsin tatlı krizleri, bundan yapayım ben de ohhhhh yaşasın

Ohümmm @MiuLego korumada olmayanlar da kararında olmak üzere bu tatlıdan sadece özel zamanlarda yiyebiliyor mu?

Canim oda fayda etmiyor sıkıntı balgam atamamasindaymis boğazlarında sorun yok balgam atamıyor
Esra kuzum ek besinde süt veriyorsan bir süre verme, süt maalesef ciğerlerde balgam yapıyor eğer hastaysa iyi gelmez.
Çok geçmiş olsun bir de göğsünü ovala nane yağı varsa..(tabi zeytinyağı ile karıştır direk sürme)

Aha kumkuat, hayat boyu 1 kere yeme fırsatım oldu sadece. Gerçekten c vitamini deposu afiyet olsun kuzucum iyi gelecektir sana da.
Hah yaşa ya adı buydu işte, bizim Çinli manav getiriyor arada, Portekiz’in Güney’inde yetişiyormuş ben de azıcık alıyorum denk gelince, zaten çok da yenmiyor ama sabah iyi geldi, yarına da 4 tane kaldı onları yerim (lunya burda dikkat) kahvaltıda

Ayy hadi bununla geçmiş olsun, erkek miydi Seninki? Erkeklerde idrar yolu sıkıntısı daha çok oluyormuş
Evet erkek aynen bu 3. Defa gidişi bu yüzden, biraz da tombalak olduğu için oluyor, idrarının pH seviyesi çok bazik(kalıtsal) o yüzden özel mama yemesi lazım ama bizim tombalak arada kurabiye kutusuna , mama dolabına operasyon düzenledi, bu aralar evde olmadığım için fırsattan istifade ediyor

Kedi bile kurabiye canavarı ben ne edem

İğde’sen özendim ben de kedimi getirmek istiyorum takıma kilo vermesi lazım, diyet yapamıyor
@MiuLego olar mı?

Elmaları yiyiyor musın bari, umarım yiyorsundur,kız bunda yemek yok, bu bildiğin elma hoşafı, sadece bunu mu yiyiyorsun tüm gün boyunca???

Masum gece yeme atağı Benim de vardı, diyetisyenle konuştuğumda(yılllar önce) sebebi gündüz gereken kaloriyi almaman, vücudun doyduğunu hissetmemesi demişti,gün içinde yeterli beslenmeyince gece atağı oluyormuş yani, öğlen doysan güzelce belki akşam yeme atağın olmaz?

Ay bal damlası bu ya yerim ben
Minnoşşşşş
Ayyy beeleee mıncıklayasım öpesim geldi, flavır ablası yerine öp onu Esra yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…