Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yav ne isteyek bizim de canımız ama hatun manyaaaaaggg yani spor konusunda :işsiz:
Su kayısılarla karpuzların puani toplamm kac ben çok.merak ediyorum :KK51: birdee kayısıların igdesiz puanını merak ediyorum :KK53:
Bak sen yayınlamayacam :lülülü:Ahahaha :KK70:Hatun muhteşem spor yapıyor onun yerinde olmak istiyorum çok fena :rolleyes:

Burdayım kuzum biraz halsizlik yaptı oruç iki gündür bu baş ağrısı çekiyorum anlamadım ama buradayim
oy kuzummm
oruca ara mı versen acaba? kötü oluyorsun bak böyle de :(
t1959-gif.1319596
t1964-gif.1319599
t1960-gif.1319589
t19121-gif.1319598
t19103-gif.1319607
t1943-gif.1319593

Hadi kızlar bunu kutlayalımmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ay kutlayalımmmmmmmmmmmm
yeni gördüm daha

ızgara olanları biz cıs cos olanları sen ye .. biz protein sen yağ ye :KK53:
koruma menüsü gibi yedim haklısın. halam var kuzum yaa berbatım valla. nevrim dönüyor halam varken. küsme bana ama :lülülü: bu fulya birgün o 60 ları görecek :KK200:

ama ne zaman gelecek fulya.. bahane yok. Regl hayatımızın bir parçası onun arkasına sığınıp kilo vermeyi durdurmasına izin vermemeliyiz.. haydi yaz geliyor ne zaman gelecek bu 6 lar:sinirli:

oy kuzummm
oruca ara mı versen acaba? kötü oluyorsun bak böyle de :KK43:

ay kutlayalımmmmmmmmmmmm
yeni gördüm daha

ızgara olanları biz cıs cos olanları sen ye .. biz protein sen yağ ye :KK53:

ama ne zaman gelecek fulya.. bahane yok. Regl hayatımızın bir parçası onun arkasına sığınıp kilo vermeyi durdurmasına izin vermemeliyiz.. haydi yaz geliyor ne zaman gelecek bu 6 lar:sinirli:
Ben bunu ayırdım kendimi cınıııııım
90.gif

bugün yine doktora gittim.topuk dikenimin yanısıra dizlerimde kireclenme baslamis.ilac verdi.soguk uygulama ayakkabimin icine,tabanlik.yürümek yasak,bölgesel takilacagim.zayiflamak zorundayim.bir hafta sonra kontrolum var yoksa kırdırmak gerekirmis insallah iyilesir de gerek kalmaz:KK51:

bugün yine doktora gittim.topuk dikenimin yanısıra dizlerimde kireclenme baslamis.ilac verdi.soguk uygulama ayakkabimin icine,tabanlik.yürümek yasak,bölgesel takilacagim.zayiflamak zorundayim.bir hafta sonra kontrolum var yoksa kırdırmak gerekirmis insallah iyilesir de gerek kalmaz:KK51:
Çok çok geçmiş olsun canim ya

çıkıyorum kızlar bakamadım ya yetişemedim.. 8 sayfa kaldı geçmişte.. başım çok ağrıdı benim :KK42:eve gideyim zaten annemle son 2 gecemiz gidiyor :(

oyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

gözünüz kulağınız burada olsun emiii:) sonuçlar açıklanınca biriniz buraya taşısın sonuçları alıntılayıp :)

veeeee unutmayın

PAZARTESİ TARTI KONTROL VAR!

ve artı/sabit gelene yani haftasonunu umursamaz geçirene çoık kızarm çoooooooooooooook

ona göre lütfen!

spor sonuçlarını müsait olunca hazırlayacağım.

Bakınbu hafta iyi sporlar yaptık

ne oldu ?

yüzdemiz %1.5 gibi harika bir rakam.

herkes sporunu yapsın ve menülerde hiçbir mazaretle cıs istemiyorum!

anlaştık mıııııııııı:KK37:

veeeee unutmayın

PAZARTESİ TARTI KONTROL VAR!

ve artı/sabit gelene yani haftasonunu umursamaz geçirene çoık kızarm çoooooooooooooook

ona göre lütfen!

spor sonuçlarını müsait olunca hazırlayacağım.

Bakınbu hafta iyi sporlar yaptık

ne oldu ?

yüzdemiz %1.5 gibi harika bir rakam.

herkes sporunu yapsın ve menülerde hiçbir mazaretle cıs istemiyorum!

anlaştık mıııııııııı:KK37:
Anlaştık kaptanicem:KK36::KK36::KK36:

Ve söylemeden asla geçemem

Haftaya cuma ben yokum biliyorsunuz

Yine listemizi hepfit hepfit hazırlayacak amaaaaa bir farkla

Bu kez fitim paylaşımda da kendisi paylaşacak

Onun bu ilk paylaşımında harika bir yüzde ile paylaşım yapmasını sağlarsınız ki

Dimiiiiiii

Şöyle bir gururlaaaaaa:cool:

Lütfen!

Bu hafta eksilerinizi fitimiz için veri

Değer mi?