Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü vereyim
Sabah 8.30: 2 k.kayisi ve 2 ceviz
ve sade kahve

Öğle 12.40:1 kepçe corba
2 küçük biber dolması
Az salata 3 kaşık yoğurt

Akşam 17.10: 1.5 parca bonfile tavuk haslama
Yemyeşil salata

Ara 21.30: türk.kahvesi 5 çiğ badem 1 k kayısı
Maden suyu ve bitki çayları
Su 3 litre

Spor : 50 dakika yürüyüş: 50 p
20 dk tempolu yürüyüş: 50 p
10 dakika koşu: 40 p
15 dakika eliptik bisiklet: 60p
500 ip: 100 p
22 dakika step: 66p
Toplam : 366 puan
@MiuLego malipina malipina
@Lunya @begum75
sen böyle spor yap, bu hafta sen de mezun olursun:skandal:

Kusura bakmayın sabah kilomu paylaşıcaktım hastaneye gidince aklımdan çıkmış sabah birde ağlama krizine tutuldum stresten. çok özür dilerim dahiliyede ekg tansiyon kan testi yaptırdım sonuçlar falan derken anca işim bitti vitamin değerlerim düşük çıktı ilaç verdi onlara tansiyonumu 13e 7 ye kadar çıkardılar çok şükür Geçen hafta 83.8 dim bugün 82.1 tartıldım mutluyum inşallah devamıda gelir

ADINIZ: Aynura
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:87.5
HEDEF KİLONUZ: ilk olarak 65 sonra 60 inşallah
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evvet ilk 4.takımdan mezun oldum sonra 7.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelikkkk
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ayyy o kadar çok ki...ne çekiyormuş kilolu insanlar...2.kata çıkamıyorum oturup kalkamıyorum çok zor...en önemlisi yaz geliyor...kocam zayıf istiyo...güzel görünmeliyim sıkılaşmalıyımmmm...
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:6yıllık evliyim,5yaşında bi kızım 2aylık minik bi oğlum var sezeryanla doğum yaptım emziriyorum...ev hanımıyım evde çok yoğun bi hayatım var...2ay öncesine kadar yiyip içip iş yapıp yatıp uyuyan ben şimdi oturunca seviniyom:-)

Heeepinizi tanımak isterim...
Tekrar hos geldim aynurcum.. sana neden abla.diyorlar mis ki bende onların gazıyla abla dedimdi :KK22: benden küçükmüşsün bende 31 yaş 10 aylığım :p

Kızlar burayı okudukça gaza geliyorum ama artık anlık gazlar bunlar, uzun süreli olmuyor.
Ben bu işi yapamıyorum artık ya :KK43: cidden yoruldum :KK42:
Beceremiyorum ben diyet işini artık
Bence çok ta güzel yapıyorsun ,detoksu herkesin iradesi kabul etmez.Belki kilo almanın altında yatan başka sebep var ,o yüzden zorlanıyorsun ,yoksa kuş kadar menülerin oluyordu senin :KK19:

Kusura bakmayın sabah kilomu paylaşıcaktım hastaneye gidince aklımdan çıkmış sabah birde ağlama krizine tutuldum stresten. çok özür dilerim dahiliyede ekg tansiyon kan testi yaptırdım sonuçlar falan derken anca işim bitti vitamin değerlerim düşük çıktı ilaç verdi onlara tansiyonumu 13e 7 ye kadar çıkardılar çok şükür Geçen hafta 83.8 dim bugün 82.1 tartıldım mutluyum inşallah devamıda gelir
Geçmiş olsun

hippotalamus hippotalamus
Mezuniyetin es geçildi zannetme önce gelsin Havai fişekler
22EEF725-BC86-4550-AA7D-236450D43EB9.webp

Sonra alkol alanlar bir şampanya patlatsın
630B0C90-28D1-4B8C-AB18-51887F46E207.webp

Alkol almayanlara da alkolsüz sodalı kokteyller gelsin (şekersiz)
FDEAA47A-8ABF-49F1-89FA-B5B2B7A707AF.webp

Ve sana çok tebrikler fit hatun

Back
X