Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Morti vermedim bu hafta sana...
Yine kendi halinde ver tabii. Burada Whiteblacklife Whiteblacklife hippo bir sürü arkadaş emzirerek şahane kilolar verdiler. Vaaaaaaaaaaaayt arkaaşa bilgi aktarır mısın?
Süt mevzusu hakim olmadığım bir konu
arden32 arden32 kuzum diyet ile emzirme aynı zaten biz bunu anlamamakta ısrar ediyoruz neden mi çünkü vücut su ve yağı süte çeviriyor artık bunu bı anlayalim hamilelikte kilo alımı sebebi hamile olmamız değil bebek doğduktan sonra süt yapmak için vücudun yağ biriktirmesi peki sen emzirirken sağlıklı beslenip spor yaparsan ne olur vücuda ekstra yağ birikimi yapmadığın için vücut kendinde ki yağları kullanır bunda bı anlaşalım ne olur sana değil bütün emziren annelere lafım...
Peki vücut zaten emzirme dönemi için.9 ay yağ biriktirmisken neden üstüne ekstra yağ biriktirme isteğimiz neden emzirmenin arkasına siginmamiz anlamadım gitti zaten süt yapacak yağ sen hamile iken oluşmuş kendi neden üstüne yağ alma çabası bu yanlış peki
Yağ var süt az sebebi sağlıklı beslenmemek çünkü bütün doktorların dediği sütun azlığı çokluğu önemli değil önemli olan içeriği derken neden hala sutumuzun bol.olsun çabası bunu da anlamış değilim iki bebegeme 6 ay anne sütü dışında gram.ek gıda vermedim ikiside mama nedir bilmez kızım 3.5 aylikti diyete başladığımda ve şuan 1 yaşında 10 kilonun üstünde demek ki diyet etkilememis kilo alımını peki neden etkilemedi neyi ne zaman yiyeceğini bilmek mesele
En çok sütun yapan baklava bal kaymak değil içerik olarak mesele sütten geçen balın bebegi zehirleme ihtimali var baklava yağ şeker deposu bebeğe sütten geçerek sağlıksız kilo alımı ve ileri diyabete sebep oluyor
Yeşillik hem sağlıklı hem süt attirici mesela
Bulgur şahane süt yapar
Hurma sağlıklı şeker ve süt artırır
Çiğ kuruyemiş yağları bebeğe geçerek sağlıklı kilo alımı yani diyet demek değil mevzu bu sağlıklı beslenme hem senin için hem bebeğin için...
Spora gelince spor insanın vücudundaki kötü toksinleri atmayı ve mutluluk hormonu salgilamayi sağlar neden bebeğini mutluluk hormonundan mahrum bırakıyorsun ki ....

arden32 arden32 kuzum diyet ile emzirme aynı zaten biz bunu anlamamakta ısrar ediyoruz neden mi çünkü vücut su ve yağı süte çeviriyor artık bunu bı anlayalim hamilelikte kilo alımı sebebi hamile olmamız değil bebek doğduktan sonra süt yapmak için vücudun yağ biriktirmesi peki sen emzirirken sağlıklı beslenip spor yaparsan ne olur vücuda ekstra yağ birikimi yapmadığın için vücut kendinde ki yağları kullanır bunda bı anlaşalım ne olur sana değil bütün emziren annelere lafım...
Peki vücut zaten emzirme dönemi için.9 ay yağ biriktirmisken neden üstüne ekstra yağ biriktirme isteğimiz neden emzirmenin arkasına siginmamiz anlamadım gitti zaten süt yapacak yağ sen hamile iken oluşmuş kendi neden üstüne yağ alma çabası bu yanlış peki
Yağ var süt az sebebi sağlıklı beslenmemek çünkü bütün doktorların dediği sütun azlığı çokluğu önemli değil önemli olan içeriği derken neden hala sutumuzun bol.olsun çabası bunu da anlamış değilim iki bebegeme 6 ay anne sütü dışında gram.ek gıda vermedim ikiside mama nedir bilmez kızım 3.5 aylikti diyete başladığımda ve şuan 1 yaşında 10 kilonun üstünde demek ki diyet etkilememis kilo alımını peki neden etkilemedi neyi ne zaman yiyeceğini bilmek mesele
En çok sütun yapan baklava bal kaymak değil içerik olarak mesele sütten geçen balın bebegi zehirleme ihtimali var baklava yağ şeker deposu bebeğe sütten geçerek sağlıksız kilo alımı ve ileri diyabete sebep oluyor
Bulgur şahane süt yapar
Çiğ kuruyemiş yağları bebeğe geçerek sağlıklı kilo alımı yani diyet demek değil mevzu bu sağlıklı beslenme hem senin için hem bebeğin için...
Spora gelince spor insanın vücudundaki kötü toksinleri atmayı ve mutluluk hormonu salgilamayi sağlar neden bebeğini mutluluk hormonundan mahrum bırakıyorsun ki ....
Agzına saglık ne guzel acıklamıssın aynen artık dıyet degıl saglıklı beslenmek lazm ömür boyu

Bulgur şahane süt yapar
ellerine dillerine sağlık canım yerden göğe kadar haklısın,büyük kızım biraz kilolu doğdu tabi duzensiz saglıksız beslenmeyle kilolu devam etti tabi şimdi zayıfladı o başka ,şimdiki kızımda kilolu biraz ben diyete başladı boya gitti demek istediğimnasıl beslenirsen bebişede sirayet ediyor

ellerine dillerine sağlık canım yerden göğe kadar haklısın,büyük kızım biraz kilolu doğdu tabi duzensiz saglıksız beslenmeyle kilolu devam etti tabi şimdi zayıfladı o başka ,şimdiki kızımda kilolu biraz ben diyete başladı boya gitti demek istediğimnasıl beslenirsen bebişede sirayet ediyor
Ahhh benim en büyük pismanligim oğlum keşke onu emzirirken de diyet yapsaymisim sağlıklı beslenseymiskm hem benim hatam benim suçum kilosu 1 yaşında 15 geçmişti sütten erken kesme kararı verdi doktor sütun çiğ yağlı diye keşke o zaman beni kenara çekip böyle böyle beslen diyen birisi olsaydı sunu ye süt yapar bunu ye süt yapar ilk çocuk yaş 24 cahillik ne diyeyim hala kilo problemi var keşke diyorum keşke biri de bana anlatsaymis böyle böyle diye şimdi böyle olmazdı benim hayalim bedelini çekiyor
Domatese çileğe bala emzirirken dikkat et bunlar alerjik aklında bulunsun

Ahhh benim en büyük pismanligim oğlum keşke onu emzirirken de diyet yapsaymisim sağlıklı beslenseymiskm hem benim hatam benim suçum kilosu 1 yaşında 15 geçmişti sütten erken kesme kararı verdi doktor sütun çiğ yağlı diye keşke o zaman beni kenara çekip böyle böyle beslen diyen birisi olsaydı sunu ye süt yapar bunu ye süt yapar ilk çocuk yaş 24 cahillik ne diyeyim hala kilo problemi var keşke diyorum keşke biri de bana anlatsaymis böyle böyle diye şimdi böyle olmazdı benim hayalim bedelini çekiyor
Domatese çileğe bala emzirirken dikkat et bunlar alerjik aklında bulunsun
aynı bende öyle oldum canım ya ,domates basta pişik yaptı şimdi sıkıntı yok şukur çilek arada ağzına suruyom balda henüz vermem zati 1 yas oncesınden ama benim buyık kızım tatlısız kahvaltı yapmıyor ya bal veya tahin pekmez olacak haliyle ön üst dişlerinde çurume oluyor nasıl ne yapsamda vazgeçirebilirim bilmiyorum bide baya kansızlık vardı surupları hiç ama hiç içiremedik nasıl ne vermem gerekir ,uzun oldu biraz yaa

Menü
Sabah(11.30)
Yarım yeşil elma
Yarım armut
2 ceviz
2 kaşık yoğurt

Öğlen(14.30)
1 tabak kapuska
3 kaşık yoğurt
4 köfte

Ara(16.09)
1 avuç kuru üzüm
2 ceviz
Yarım yeşil elma
Akşam
İşteee akşam yemeğine dışarıya davetliyiz bilmiyorum ne olacak ama tatlı yemeden güzelce atlatacağım
malipina malipina hepfit hepfit @Nevreste @MiuLego
Menüyü tamamlayınca da etiketle ona göre yorum yapicam ;)
Burda bi tek kuru üzümün miktarı fazla geldi ;)

aynı bende öyle oldum canım ya ,domates basta pişik yaptı şimdi sıkıntı yok şukur çilek arada ağzına suruyom balda henüz vermem zati 1 yas oncesınden ama benim buyık kızım tatlısız kahvaltı yapmıyor ya bal veya tahin pekmez olacak haliyle ön üst dişlerinde çurume oluyor nasıl ne yapsamda vazgeçirebilirim bilmiyorum bide baya kansızlık vardı surupları hiç ama hiç içiremedik nasıl ne vermem gerekir ,uzun oldu biraz yaa
Canım büyük kızın kaç yaşında bebek iken hata yapmışsın olabilir mama yada yoğurt yada kahvaltı yaparken pekmezli yada ballı vermissindir ve böyle alışkanlık haline getirmiştir evde bulundurma korkma hiçbir çocuk açlıktan ölmez bunu kabullen ve evde yok alamadık şuan alacak durumumuz yok de 3 gün sonra alışıyor emin ol biberon kullanma dişlerde en büyük etken çürüme sebebi biberon ve emziktir canım ama kansızlık var demişsin gece ballı süt yada pekmezli süt verme kahvaltıyı harnup pekmezi ile yaptır kansızlık için yine de sen ama diş fırçalama alışkanlığı kazandır canım kahvaltıdan sonra gece yatmadan önce kesinlikle fircalat

Kızlar kefim eve geldi çok şükür, ay bir mutlu bir mutlu sormayın..
İşşallah birdaha gitmek zorunda kalmaz, bana 340 Euro’ya mal oldu, olsun canı sağolsun iyi olsun da
:anne:
Ama o kilo gidecek
En Büyük KK
Yaza fit gireceğiz oğlum da kızım da ben de
:halay::halay:
Sen mama vermeyince seninkiler avlanmaya başlarmış :KK53:

Menü yazim mi

Sabah 9 buçuk gibi yarım parmak kadar ekmek, ilaç.

Az önce minik yuvarlak ponçik sandviç ekmeğinin yarısı, ilaç.

1 fincan ballı limonlu suyu bitirmeye çalışıyorum.

Daha bişey yermiyim ilaç alırmıyım hiç bilmiyorum.
Oyyy o kadar mi kötüsün:(

:KK49::KK49::KK49:30 mart- 6 Nisan Mortingenlikleri:KK49::KK49::KK49:

:duduk::duduk::duduk:DİKKAT DİKKAT:duduk::duduk::duduk:

:halay:BU KAPIŞMALARI KAÇIRANLAR KAHVENİN ÖNÜNDEN GEÇMEYE UTANIYORMUŞ:halay:

:KK49:ONA GÖRE YERİNİZİ ALIN :KK49:

:rolleyes:fantazyaların kadını mı yoksaaaaaa pambık hatun muuuuuuuu kapışması:rolleyes:

:KK73:Bir yandaaaaa @malipina diğer yandaaaaaaa @Pamukseker19 :KK73:

:rolleyes:"Sil baştaaaaaaaaaan başlamak gerek bazeeeeeeeeeen kapışması":rolleyes:

:KK73: @masumm veeeeeeee @eflalim :KK73:

:rolleyes: "Sessiz atın çiftesi pek olur" karşılaşması:rolleyes:

:KK73: @suspushanimcim veeeee @Sidelya95 :KK73:

:rolleyes:Çirkeflikler de aşka dahildir kapışması:rolleyes:

:KK73: @Lunya veeeeeee @tevafuk55 :KK73:

:rolleyes: Yerli Barcelona- Real Madrid karşılaşmasıı:rolleyes:

:KK73: @Bonus veeeeee @yumurtalikofte :KK73:

:rolleyes: Altta kalanın canı çıksın kapışmasııııııı:rolleyes:

:KK73: @Esra_4378 veeeee @Melegiimm22 :KK73:

:rolleyes: Az- öz veririm tartımla döverim kapışmasııı:rolleyes:

:KK73: @Nevreste veeeeee @begum75 :KK73:

:rolleyes: Haftanın sürpriz maçı :rolleyes:

:KK73: @60kiloyum veeeee cakil80 cakil80 :KK73:

:rolleyes:Minnaklar yarışıyooooor:rolleyes:

:KK73: @Floweroflife veeeeee @malahit :KK73:

:rolleyes: Aman vermez kapışmaaaaa:rolleyes:

:KK73: @Storm- veee @HAbibte :KK73:

:rolleyes: Tartılara göbek attıran kapışmaaa :rolleyes:

:KK73: @Cutemom007 veeee @elfkkk

NOT: Her türlü laf atma, tahrik etme, dalaşma efenime söylim çirkefleşme serbesttir.

Menülerinize ve sporlarınıza birbirinizi etiketlemeyi unutmayınız...

Ciddi bir mazereti olmadan (hastalık vs) rakibine çoook farkla yenilen hatunlar burada takımcak alınan kararlarla cezalandırılacaktır...:halay:

Sonra vay efendim ben duymadım ben görmedim demeyiniz:KK69:

harbi sürpriz oldu bana bu maççççç :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Sabah 9 buçuk gibi yarım parmak kadar ekmek, ilaç.

Az önce minik yuvarlak ponçik sandviç ekmeğinin yarısı, ilaç.

1 fincan ballı limonlu suyu bitirmeye çalışıyorum.

Daha bişey yermiyim ilaç alırmıyım hiç bilmiyorum.
kız bonuscan bu ne böyle. valla ye bişiler hemen. yoksam yarın direk yemeğe saldırırsın. iki lokma at ağzına hemen kuzum. hem böyle iyileşemezsin ki o_O

Yandin valla bu hafta kesin 60 kilo olmak isteyeceksin 60kiloyum 60kiloyum ben çok sıkı dönüyorum. :KK55:
hadi bakalım görcezzzz :halay::halay::halay::halay::halay:

sen haber vermesen ben görmedim hayrişin süprizini :lülülü: benim etiket tam çıkmamış. becerememişin etiketlemeyi igdedali igdedali :KK76:

Menumu verim
Sabah
2 yumrta
1 kk beyaz peynir
1yk lor
10 mink yesl zeytn
1 ceri domts
Yarim tb ekmek
1 bardak ack skersz cay

Ara
1 muz
Süt

Aksam
1 bardak süt
7 hurma

Spor 1 mil leslie

45

Su aksama kadar 2.5 olur
@nehirnil111
malipina malipina
?????? Eşine kızdın diye mi bu beslenme???

Back
X