Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gözün aydın voronesKızlar AVM'lerden bildirim yapeem. .38 beden 36 OH mis oluyör.. Ama gobus yemekten sonra olunca sis im biraz ordan portluo. Şükür bugüne . Bekle beni 59 58
![]()
Ama haftaya kacisim yok neyse dur yarın hasta olacağım ben belim falan tutulacak ki yarın ki düğünden de kaçacağım ama haftaya ciksss yaaa
Ohh misss
Cansiz yumurtadan civciv cikaran Rabbim sen nekere kadirsin.malipina
igdedali
suspushanimcim gülmeyin ula
kızım 3 .5 yaş canım bibero çok nadir alır emzik vermedim bide böyle deneyeyim canım,dii fırcalamayı çok seviyor ama macun almadık daha daha doğrusu nasıl macun alacağımızı bilmiyorum araştırıp en kısa zamanda alayım tatlıları da keseyim emeğine sağlık canımCanım büyük kızın kaç yaşında bebek iken hata yapmışsın olabilir mama yada yoğurt yada kahvaltı yaparken pekmezli yada ballı vermissindir ve böyle alışkanlık haline getirmiştir evde bulundurma korkma hiçbir çocuk açlıktan ölmez bunu kabullen ve evde yok alamadık şuan alacak durumumuz yok de 3 gün sonra alışıyor emin ol biberon kullanma dişlerde en büyük etken çürüme sebebi biberon ve emziktir canım ama kansızlık var demişsin gece ballı süt yada pekmezli süt verme kahvaltıyı harnup pekmezi ile yaptır kansızlık için yine de sen ama diş fırçalama alışkanlığı kazandır canım kahvaltıdan sonra gece yatmadan önce kesinlikle fircalat
Bi tanesine git seni görsünlerAma haftaya kacisim yok neyse dur yarın hasta olacağım ben belim falan tutulacak ki yarın ki düğünden de kaçacağım ama haftaya ciksss yaaa
Cansiz yumurtadan civciv cikaran Rabbim sen nekere kadirsin.
Mucizelerinle bizi sasirtiyorsun![]()
Geçmiş olsun canımSlm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim diyet falan hikaye oldu tabi 68 kiloyum
Panik atak yaşamaya başladım maalesef bu dönem bununla uğraşıyorum sizler inşallah istediğiniz kilolara gelmişsinizdir bende başladım diyorum ama hevesim hiç kalmadı günlüklere takılayım belki günlük açarım bilmiyorum @MiuLego nasılsın canım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Ünlü düşünür @MiuLego nun da dediği gibi; ayrılınTüm gün temizlik yemek yapmış, üstüne 2 makine çamaşır yıka kurut katla uğraşmış fite bu denir mi? Zalim![]()
He ya onu bi türlü beceremedim hepinizin resmi çıkıyor sonra hoop etiketsiz oluyorharbi sürpriz oldu bana bu maççççç
kız bonuscan bu ne böyle. valla ye bişiler hemen. yoksam yarın direk yemeğe saldırırsın. iki lokma at ağzına hemen kuzum. hem böyle iyileşemezsin ki
hadi bakalım görcezzzz
sen haber vermesen ben görmedim hayrişin süprizinibenim etiket tam çıkmamış. becerememişin etiketlemeyi
igdedali
![]()
Salam ne looooooomalipina
09:00
3 dilim peynir
1 kasik acuka
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
Marul -dereotu- maydanoz
1 dilim salam
16:00
Sütlü neskafe
18:00
Zyt pırasa
Yoğurt
1 tane mor havuç
Su en az 3 litre
Spor: 30 dk tempolu= 75 p (temizlik yüzünden fırsatım olmadi )begum75
Floweroflife
Pidenin beyaz ekmekten olmadığını varsayıyorumcumartesi menüm![]()
sabah 09.10
1 kuru incir
2 tk zeytinyağı
kahvaltı 09.30
5-6 dilim sucuk
1 kk keçi peyniri
1 kk dil peyniri
5 zeytin
kuru domates, domates salatalık biber
1/2 dilim siyez ekmeği
öğlen 13.30
döner
pişmiş domates ve biber
1,5 dilim ekmek kadar pide
3 yk yoğurt
ara 16.30
20 fıstık
1 kuru incir
1 kupa kabuk tarçın çayı
akşam 19.20
yumurtalı kıymalı pazı kavurma
3 yk ev yoğurdu
yatana kadar 2 lt den fazla su
az sonra yeşil çay içeceğim.
70 dk yürüyüşmalipina
igdedali
cakil80
Sen burdan mezun mu olmuştun ?Slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim diyet falan hikaye oldu tabi 68 kiloyum
Panik atak yaşamaya başladım maalesef bu dönem bununla uğraşıyorum sizler inşallah istediğiniz kilolara gelmişsinizdir bende başladım diyorum ama hevesim hiç kalmadı günlüklere takılayım belki günlük açarım bilmiyorum @MiuLego nasılsın canım
Pempisim benim oglum da 3.5yasinda.kızım 3 .5 yaş canım bibero çok nadir alır emzik vermedim bide böyle deneyeyim canım,dii fırcalamayı çok seviyor ama macun almadık daha daha doğrusu nasıl macun alacağımızı bilmiyorum araştırıp en kısa zamanda alayım tatlıları da keseyim emeğine sağlık canım
Yok canım izne ayrılmıştım ilaç kullanmak istemiyorum şimdilik bilmiyorum kontrol altına almaya çalışıyorumÜnlü düşünür @MiuLego nun da dediği gibi; ayrılın
He ya onu bi türlü beceremedim hepinizin resmi çıkıyor sonra hoop etiketsiz oluyor
Sonuç olarak kulağına gelmiş mi gelmiş
Salam ne looooooo
Yakışıyor mu senin gibi fit hatuna
Pidenin beyaz ekmekten olmadığını varsayıyorum
Her zaman dediğim gibi Fulya 20 fıstık çok valla çok...
Eskiye göre ara öğün azaltılmış bu gelişme gözümden kaçmadı. Yarın o arayı da yapma veya sadece incir ye
Sen burdan mezun mu olmuştun ?
Geçmiş olsun çok
İlaç kullanıyor musun ?
Yarın temizlik 2 vizyondaÜnlü düşünür @MiuLego nun da dediği gibi; ayrılın
He ya onu bi türlü beceremedim hepinizin resmi çıkıyor sonra hoop etiketsiz oluyor
Sonuç olarak kulağına gelmiş mi gelmiş
Salam ne looooooo
Yakışıyor mu senin gibi fit hatuna
Pidenin beyaz ekmekten olmadığını varsayıyorum
Her zaman dediğim gibi Fulya 20 fıstık çok valla çok...
Eskiye göre ara öğün azaltılmış bu gelişme gözümden kaçmadı. Yarın o arayı da yapma veya sadece incir ye
Sen burdan mezun mu olmuştun ?
Geçmiş olsun çok
İlaç kullanıyor musun ?
Benim de motivem dusmustu yedikce yiyordum.Teşekkür ederim canım