Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmi olsun bonusum kıyamam ev sirkesi varsa bi gargara yap arada iyi geliyo diyolarGündüz bişey yemediğimden gece acıktım.
Uyuyamadım yattığım yer batıyo boğulcak gibi oluyorum. Boynuma dokunamıyorum öyle acıyo
Görümcem minik kekler göndermişti yumuş yumuştu gece bi tane yedim ama diken yedim sanki.
Bugün normal yemek yerim inşallah.
Dolapta tavuk vardı bi çorba yapabilirsem benden iyisi yok
amin inşallah kuzum yaaSonumuzda benzer inş![]()
geçmi olsun bonusum kıyamam ev sirkesi varsa bi gargara yap arada iyi geliyo diyolar![]()
O nasıl güzel mutlu oluş ben de şimdi mutlu oldum bak :)Mutlu oldum be miu yazdı diye bildirim gelince![]()
Bende iyiyim iste dün gorumcemin 40 kutlaması vardı ona gittim sonrada köye geçtik geldik netim de bitmiş yazamadımİyi cnm.. sen nasıl oldun?? Şehir dışına gidiyoruz bugün.. pazartesi dönücem eve..
Bak daha akli neredesenle geçelim istersen bi açık oturum yaparız birer de drink alırız![]()
hee o da iyi gelir kuzum çok geçmiş olsun yaa dikkat et kendineSirkeden çok huylanıyorumda adaçayını gargara yapıyorum
al işte kahveni diyom daha ne diyim sanaBak daha akli nerede![]()
Gel kahve yapayim sana.al işte kahveni diyom daha ne diyim sana![]()
O nasıl güzel mutlu oluş ben de şimdi mutlu oldum bak :)
Bonus annem gidiyor bugün çok mutsuzum ya
içtim ben kahveGel kahve yapayim sana.
Olamazzzz ya bizi lim kertti
Olamazzzz ya bizi lim kertti