Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben de bi menü paylaşim bari hepfit hepfit sen bi bak kuzum menüme
sabah 6,50
iki haşlanmış yumurta
bi parça peynir

(cumartesi günü 14,00de işten çıkıyom diye öğle aram yok yiyemiyorum bişey çok halsiz kalıyorum yaa :KK43: )
öğlen 15,30
(arkadaşa uğradım halime acıdı iki parça bişey koydu önüme sağolsun :KK70: )
iki dilim kepekli ekmek
13 minik zeytin
2 tk labne
bi tk sürk çökeleği
domates salatalık
su 2 litre anca biter içiyorum hala
58 dk tempolu yürüyüş

@nehirnil111 Pamukseker19 Pamukseker19
Biliyosun ben ekmeğe karşı değilim ama kepekli ekmek :( yemek yok :( absürt olmuş bugün ama imkanlar kötüymüş iyi atlatmışsın :KK15: ayyy mali resmen heyecanlanıyorum 7 ler geliyor :rolleyes:

Çok üzgünüm bugğn hiç olmadı, hiç diyet gibi olmadı, akşama kadar iyiydi akşam :KK42:
Ya bir de ısrar ettim ben gitmesem mi diye, eşimin kuzeninin Doğum günüydü, biliyordum böyle olacağını, illa olmaz,onunla da tartıştık bu yüzden,irade “0” sınıfta kaldın flavır :KK62:
Yarın telafi etmem lazım
Pazartesiye ne kaldı
:olamaz::olamaz:
Küstüm sana biliyosun dimi :110: akşamın o saatinde hem de:110:

Biliyosun ben ekmeğe karşı değilim ama kepekli ekmek :KK43: yemek yok :KK43: absürt olmuş bugün ama imkanlar kötüymüş iyi atlatmışsın :KK15: ayyy mali resmen heyecanlanıyorum 7 ler geliyor :rolleyes:
geçen cumartesi de aynı böyle olmuştu buna bi hal çaresi bulmam lazım.yanıma ceviz meyve falan alim de iş çıkıı yiyim dolmuş beklerken anca öyle kurtarırım heralde :(
he demi 70leri görcem bikaç haftaya :KK76:

Oooo supurgeye kavuştun ha:KK70:
herife rest çektim olmadı,evi temizlemedim bi hafta on gün ,olmadı ,dayanamadım artık geçen gün dedim ara osman abiyi getirsin süpürgeleri bakıp alıcam dedim.tamam ben halledicem bekle dedi.dedim anan gelene kadar alma süpürgeyi de evi böyle bok içinde görsün tamam mı temizlemiyom evi ,ya ara adamı getirsin yoksa konuşmicam artık senle dedim bi baktım aradı çağırdı adamı :D :D :D yaşasın kadının gücü:KK62:

geçen cumartesi de aynı böyle olmuştu buna bi hal çaresi bulmam lazım.yanıma ceviz meyve falan alim de iş çıkıı yiyim dolmuş beklerken anca öyle kurtarırım heralde :KK43:
he demi 70leri görcem bikaç haftaya :KK76:
Sen 70 lere gel parti yapalım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

herife rest çektim olmadı,evi temizlemedim bi hafta on gün ,olmadı ,dayanamadım artık geçen gün dedim ara osman abiyi getirsin süpürgeleri bakıp alıcam dedim.tamam ben halledicem bekle dedi.dedim anan gelene kadar alma süpürgeyi de evi böyle bok içinde görsün tamam mı temizlemiyom evi ,ya ara adamı getirsin yoksa konuşmicam artık senle dedim bi baktım aradı çağırdı adamı :KK70: :KK70: :KK70: yaşasın kadının gücü:KK62:
Anasından utanmıştır o:KK62::KK62::KK62:
Ona da temizlet bugün :KK62::KK62::KK62::KK62:

Günaydın :110:

images (1).webp

Back
X