Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah razı olsun rüzgar bi savurdu annemi aldı götürdü alışmak çok zor ama o emeklerimin boşa gitmesini istemezdi o yüzden yeniden başlamak istiyorun
Canım başın sağolun tekrar hatırlatmak istemezdim ama hayat hepimipimiz bir gün kopartacak mekanı cennet olsun aramızda olmana sevindim bende düştüm şimdilerde 2 ileri bir geri yeniden uyumu yakalamaya çalışıyorum

Iyi geceler
Çarşamba menusu
8.00 1 incir 7 zeytin
8.15 1dlm peynir 1 domates (acele disari cikildi)

15.00 5yk taze fasulye yumurta kirma 1 kase yogurt (misafirlikteydim sadece bu uygundu)

18.00 5yk menemen yumurtalı (eltmdeydim sadece bu uygundu yemek ymk icin) 3 yk yogury

Su 2lt
Spor 60 dk leslie

@MiuLego Whiteblacklife Esra_4378 begum75 Floweroflife @masumm

Hala ısınamadım ya fit bu ne biçim işyeri ya çok sinir oluyorumayaktan üşümek çok fena
Bende ısınmaya çalışırken uyuyup kaldım, güzel havalarda yaktılar, bu havalarda yakmıyorlar. Çok zekiler cookkk

Ben spor yapmaya devam ettiğim için geç veriyorum begum75 parca parca yazmasanız demişti eşim dışarı çıkarsa spora devam ediyorum o sebeble

Aç kaloriferi
Kuzum evde kalorifer yanıyordu Zaten, gün boyu üşüyünce evde ısınamadım, iş yerinde soğuk kemiklerime işledi resmen

Burda gozukmuyo ama cok silik bir cizgi gordum ben
Ama ilk yaptm negatifti
1 2 saat sonra bida bakm dedim çizgi vardi
Bekledigi içindir demiiii
Meleeekkkk gece gece yapilor mi test kiz sabah ilk idrarla yap ama ben gordum cizgiyi

Ay çok heyecanlandım

Kız olursa , erkek olursa ne koyarız adını, süpriz anlamına gelen birşey koymak lazım
Kız olursa kısmet, erkek okursa nasip nasıl olur

Minik patik öreriz ayacıklarına
nasip kısmet koyalım iki isimli olsun

Tıbben düşük ihtimal mi
Kizim yumurtlama hep aynı günlerde olmaz, mevsim gecişi herkes geç yumurtladı, adetler sarkti aklında bulunsun eğer korunmuyorsan tıbben düşük ihtimal diye bir dönem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…