- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Rabbim mekanını cennet etsin olayı bilmediğim için bi şey yazamamıştım başınız sağolsunAy kuzum sağolasın yani öyle günler yaşadım ki anlatamam annem hep ne zaman tedavi olacam ne zaman tedavi olcam diyodu hastalığı öğrendipinizde yapılacak hiç bişeyin olmadığını her an kaybedebileceğimizi de dedi doktorlar ama anneme karşı hep dik durmaya gayret ettim bu süreçte çok yıprandım hata bi ara kelebek doktora dedim yasemin bi vitamin de de bunu anneme tedavi diye vereyim diye..tam o sürede başka bi doktor bi tık umut verdi son bi hafta da onla oyalandık 13 mart teşhis 18 nisan vefat..62 yaşında gencecik annem eridi gitti.çocuklarım teyzelerm dayılarım babam hepimiz bi şok yaşadık.Zaman geçtikçe acım artıyo bilmem nasıl azalır
Altıya geliyodu işten çıktım.evde ayaküstü bişeyler yiyip tekrar işe gttim. Toplantı o saate kadar sürdü9 buçuğa kadan çalıştın mı sen
Sağolun Allah razı olsunRabbim mekanını cennet etsin olayı bilmediğim için bi şey yazamamıştım başınız sağolsun
Canım çok çok üzüldüm İnanAy kuzum sağolasın yani öyle günler yaşadım ki anlatamam annem hep ne zaman tedavi olacam ne zaman tedavi olcam diyodu hastalığı öğrendipinizde yapılacak hiç bişeyin olmadığını her an kaybedebileceğimizi de dedi doktorlar ama anneme karşı hep dik durmaya gayret ettim bu süreçte çok yıprandım hata bi ara kelebek doktora dedim yasemin bi vitamin de de bunu anneme tedavi diye vereyim diye..tam o sürede başka bi doktor bi tık umut verdi son bi hafta da onla oyalandık 13 mart teşhis 18 nisan vefat..62 yaşında gencecik annem eridi gitti.çocuklarım teyzelerm dayılarım babam hepimiz bi şok yaşadık.Zaman geçtikçe acım artıyo bilmem nasıl azalır
Öyle hayriş öyle..hayat devam ediyo akşam oluyo sabah oluyo acı yüreğinde kalıyo çözümü yok çaresi yok maalesef.acımı yaşıyorumİlk başta bi şok süreci oluyor. Sonrasında acı yaşıyor insan. Vadesi dolmuş. Hepimizin gideceği yer malum... bu süreçte teselli vermek boş geliyor açıkçası. Bu yüzden içine atma diyorum. Güçlü durmaya da çalışma sakın. Ne geliyorsa içinden onu yap. Sana iyi gelecek şeyler yap. Spora başlayacakmışsın sanırım. O güzel olur bak.
Zamanla hafifleyecek. Tamamen geçmez belki ama insan öyle bi varlık ki herşeye alışıyor. Her acıya, her üzüntüye her duruma uyum sağlıyoruz bi şekilde
Sağol canım Allah razı olsun.ama Öyle deme eksik dua dileme Allah birlikte sağlıkla yaşamayı nasip etsin.Rabbim sıralı ölüm versin.Canım çok çok üzüldüm İnan
En zor şey anneyi kaybetmek, ben hep dua ederim allahım benden al seneleri anneme ver diye
Çok duygulandım şu an
Diyecek söz bulamadım...
Acını kalbimin en dip köşesine kadar hissettim...
Mekanı cennet olsun anneciğinin..
AminSağol canım Allah razı olsun.ama Öyle deme eksik dua dileme Allah birlikte sağlıkla yaşamayı nasip etsin.Rabbim sıralı ölüm versin.
Öncelikle basın sağolsun. .Nur içinde uyusun annen. .acını anlıyorum Rabbim dayanma gücü versin..Allah sabır versin sizlere..herkesin ayrı bir hikayesi var..allah kimseyi bu acıyla sınamasın..kaldirilamayacak kadar zor..bu süreci hayırlısıyla atlatırsıniz canım. .Tanışalım o zamanHAbibte :)
Herkesin türlü türlü derdi var işte Rabbim dünyada da Ahirette de iyilik versin cümlemize..
Allah rahmet eylesinAy kuzum sağolasın yani öyle günler yaşadım ki anlatamam annem hep ne zaman tedavi olacam ne zaman tedavi olcam diyodu hastalığı öğrendipinizde yapılacak hiç bişeyin olmadığını her an kaybedebileceğimizi de dedi doktorlar ama anneme karşı hep dik durmaya gayret ettim bu süreçte çok yıprandım hata bi ara kelebek doktora dedim yasemin bi vitamin de de bunu anneme tedavi diye vereyim diye..tam o sürede başka bi doktor bi tık umut verdi son bi hafta da onla oyalandık 13 mart teşhis 18 nisan vefat..62 yaşında gencecik annem eridi gitti.çocuklarım teyzelerm dayılarım babam hepimiz bi şok yaşadık.Zaman geçtikçe acım artıyo bilmem nasıl azalır
Terör ne kızKizzzz terör ne fanteziler kurdun
Anam sennnr
Ay çok keyif aldım birde bugün gerildim baya, yarın bi sütlü kahve içeceğim
Aynen ya bugün öyle oldum
Koşa koşa çıktım ofisten inankı
Miu
Hayris dün urfali misafirim vardı kız
5 çocuk ay nasıl kalabalık lar ya çok heveslendim maşallahı vardı kadının
Ama çok çökmüş benden 3 yaş küçük
Ama baya büyük duruyordu
Ama siveleri çok güzeldi yaa
Simay görüşemiyoruz canım
Nasılsın elti kahvesi candır diyorsun he
Afiyet olsun
Ayyyyy eski iş yerinde adım çıkmisti
Lobido konusunda
Oyyy canım gecmis olsun
Benimde soldan soldan geliyor ağrı
Umarim hafta sonu gelir Regli
İş yerinde rezillik.....
Ya bu ara bende taktım buna
Ama hazırlari nasıl ki
Şekersiz olanları var
Ama çok pahalı ya
Hangi makina iğde
Benimde besteler mixgo var
Smothii yapmak için almıştım
Waytim ben daha spor yapacam canım
Yemek yedir, topla derken daha yeni oturdum bi limonlu şu içip spora kalkacağım canım
Gulbisim gelmiş hos gelmisSabah 9.00
2 incir 1 küçük elma 2.5 bardak su
Saat 10.30
4 cherry 2 biber ile yumurtalı menemen
2 dilim tbe
1 dilim peynir
9 zeytin
Saat 13.00 10 çubuk krakersağlık ocağında yedim kızımdan
Saat 14.00
5 erik 5 kiraz 1 çay bardağı Antep fıstığı
5 inçe dilim patatesbir daha olmayacak
Saat 17.00
1 kase yoğurt ile 2 yk yulaf
Akşam 19.45 geç ama eşim geç geldi
2 kase Bulgurlu kıymalı sulu köfte
Salata
Su 3 lt
Spor 1 mil Leslie ( 2 mil yapacaktım kızım durmadı )
4 set sağ sol bölgesel bacak hareketleri
Sabah 10 dk yürüyüş
Whiteblacklife
Ahu canım hoşgeldin.Başın sağolsunAy kuzum sağolasın yani öyle günler yaşadım ki anlatamam annem hep ne zaman tedavi olacam ne zaman tedavi olcam diyodu hastalığı öğrendipinizde yapılacak hiç bişeyin olmadığını her an kaybedebileceğimizi de dedi doktorlar ama anneme karşı hep dik durmaya gayret ettim bu süreçte çok yıprandım hata bi ara kelebek doktora dedim yasemin bi vitamin de de bunu anneme tedavi diye vereyim diye..tam o sürede başka bi doktor bi tık umut verdi son bi hafta da onla oyalandık 13 mart teşhis 18 nisan vefat..62 yaşında gencecik annem eridi gitti.çocuklarım teyzelerm dayılarım babam hepimiz bi şok yaşadık.Zaman geçtikçe acım artıyo bilmem nasıl azalır
Meleğim 5 dakıka sonrasi gebelik testini dogru sonuc verme diyorlar da yarın ilk idrarla yapa tekrar bakalım. .olmadı kan testi var belkide hamilesin.. yani bu testler yanıltabilir yarın ssabah ilk idrarla tekrar yap..senin için hayırkını olsunBurda gozukmuyo ama cok silik bir cizgi gordum ben
Ama ilk yaptm negatifti
1 2 saat sonra bida bakm dedim çizgi vardi
Bekledigi içindir demiiii
Yapacam inşaAllah ay hayırlısı inşaAllah yaMeleğim 5 dakıka sonrasi gebelik testini dogru sonuc verme diyorlar da yarın ilk idrarla yapa tekrar bakalım. .olmadı kan testi var belkide hamilesin.. yani bu testler yanıltabilir yarın ssabah ilk idrarla tekrar yap..senin için hayırkını olsun
Kızz şaka yapıyorsun... bebiş mi istiyordun??Yapacam inşaAllah ay hayırlısı inşaAllah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?