Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar
Biliyorum beni merak ettiniz bende düşüncesiz davranıp durumum hakkında size bilgi vermedim.Özür dilerim

Gelmek istemedim çünkü gelipte sıkıntılarımla sizleride darlamak istemedim.
Çünkü sürekli bişeyler anlatmaktan yoruldum.

İlk psikiyatr tedavim iyi gitmedi.
İlaçlarım bi işe yaramadı yada ben yaramadığını düşünüyorum.

Dün tekrar doktora gittim ve ilaçları değiştirmesini istedim.
Etrafımdan etkilenmek istemediğimi kimsenin benim umrumda olmamasını istedim.Mutlu olmak istediğimi ve kendimle başa çıkamadığımı 1 haftadır da uyumadığımı söyledim

en kötü huyumda şu ki karşımdakini doktor bile olsa baskılamaya çalışıyorum.Çok fazla ezilmişliğin verdiği bir savunma mekanızması sanırım.

1.Doktora acilen gitmem sebebimde haberlerde de izlediyseniz yenimahalle demetevler de karı-koca cinayeti.
Ve bu olay gözümün önünde saniye saniye gerçekleşti
Kadının yardım çığlıkları gözümün önünden kulaklarımdan gitmiyor.Kadının o kurşunlarla yere yığılması aklımdan gitmiyor ve adamın kendi kafasına sıkması aklımdan gitmiyor.Sadece çığlık attığımı hatırlıyorum.Eğer bağırmasaydım tıkanır ölürdüm herhalde.:KK42::KK42::KK42:

2.İkinci durumumsa kızım olacak eşşeğin sıpası babannesi kahve içerken çarpmış üzerine dökmüş en çokta kiloduna.
Akşam eve geldim bana kilodunu gösterdi aklımı kaçırıyorum zannettim:KK42::KK42::KK42:
Ne oldu dedim bişeymi oldu bişeymi yaptılar sana ama bildiğiniz aklımı kaybettim
eşşekoğlueşşek bana demiyoki kahve döküldü anne bilmiyorumki diyo
kaynanamı çağırdım ne oldu bu ne diye
bana delirdin sen iyice kahve döktü kahve dedi.Kızım oradan diyoki evet anne ya unutmuşum söylemeyi ben.Valla ilk defa yapıştırdım kıçına.
Kızlar 9 yaşındaydım akrabam tarafından tacize uğradığımda.Beni gel yanıma diye çağırması çıkarıp şeyini göstermeye çalışması ve benim koşarak kaçmam daha dün gibi aklımda.Çok korkuyorum kızıma birisi bişey yapacak diye.

O kadar zordayımki eşimde kızıma dokunsun istemiyorum.Erkek kardeşimin onu kucağına almasına öpmesine tahammül edemiyorum:KK42::KK42::KK42:

Ve sonuç
Doktorum bana yatarak tedavi olmamı ünv hastanesine yönlendirmesi gerektiğini söyledi.

Kızlar bana ne yaptılar ne kadar korkuttular beni ne kadar tedirgin ettiler görün işte
Canım inan ne diyeceğim bilemedim seni çok merak ettik:KK43:

Screenshot_20180510-091138.webp

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

:KK53:11 MAYIS HEDEFLERİ:KK53:

malipina (79.6)
Esra_4378 (66.3)
elfkkk (69.9)
pempisler (84.6)
Bonus (95.5)
Lunya (61.5)
Floweroflife (52.5)

Eflalim (63.5)
Sherrysherrylady (75.3)
neslihan165 (90.8)
masum(69.9)
cakil80 (83)
Smykmy(69)
Habibte (72.5)
Efser (80.5)
suspushanimcim (59.5)
Whiteblacklife (58.3)
Fatimasevket (66)
cocostar (71.9)
Melegiimm22 (71.2)

nehirnil111 (51.9) :)))
begum75 (56.9)
deynepnaz (63.9)
hepfit (52.8)
matematik61(57.4)
hippoglisemi (64.7)
Nevreste (63.7)
Portakal Sulu Ördek (54.2)

Miulego (56.6)

Ausencia ( :anneadayı: ) ARAMIZA DÖNMEK!

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Günaydın kızlar
Biliyorum beni merak ettiniz bende düşüncesiz davranıp durumum hakkında size bilgi vermedim.Özür dilerim

Etrafımdan etkilenmek istemediğimi kimsenin benim umrumda olmamasını istedim.Mutlu olmak istediğimi ve kendimle başa çıkamadığımı 1 haftadır da uyumadığımı söyledim

en kötü huyumda şu ki karşımdakini doktor bile olsa baskılamaya çalışıyorum.Çok fazla ezilmişliğin verdiği bir savunma mekanızması sanırım.

1.Doktora acilen gitmem sebebimde haberlerde de izlediyseniz yenimahalle demetevler de karı-koca cinayeti.
Kadının yardım çığlıkları gözümün önünden kulaklarımdan gitmiyor.Kadının o kurşunlarla yere yığılması aklımdan gitmiyor ve adamın kendi kafasına sıkması aklımdan gitmiyor.Sadece çığlık attığımı hatırlıyorum.Eğer bağırmasaydım tıkanır ölürdüm herhalde.:KK42::KK42::KK42:

2.İkinci durumumsa kızım olacak eşşeğin sıpası babannesi kahve içerken çarpmış üzerine dökmüş en çokta kiloduna.
Akşam eve geldim bana kilodunu gösterdi aklımı kaçırıyorum zannettim:KK42::KK42::KK42:
Ne oldu dedim bişeymi oldu bişeymi yaptılar sana ama bildiğiniz aklımı kaybettim
bana delirdin sen iyice kahve döktü kahve dedi.Kızım oradan diyoki evet anne ya unutmuşum söylemeyi ben.Valla ilk defa yapıştırdım kıçına.
Kızlar 9 yaşındaydım akrabam tarafından tacize uğradığımda.Beni gel yanıma diye çağırması çıkarıp şeyini göstermeye çalışması ve benim koşarak kaçmam daha dün gibi aklımda.Çok korkuyorum kızıma birisi bişey yapacak diye.

O kadar zordayımki eşimde kızıma dokunsun istemiyorum.Erkek kardeşimin onu kucağına almasına öpmesine tahammül edemiyorum:KK42::KK42::KK42:

Ve sonuç
Doktorum bana yatarak tedavi olmamı ünv hastanesine yönlendirmesi gerektiğini söyledi.

Kızlar bana ne yaptılar ne kadar korkuttular beni ne kadar tedirgin ettiler görün işte
Sopayla geldim Hande ne demek sizi yazıp darlatmak istemiyorum valla döverim seni yazacaksın anlatacaksın rahatlatacaksin
Kuzum yaşadıkların çok zor o ev senin hastalığını daha tetikliyor üstüne geçmişin gördüklerim ailen hepsi hepsi sana iyi gelmiyor
Rabbim şifa versin rabbim sabır versin rabbim çıkış yolu gostersin

Günaydın kızlar

Ve sonuç

Allah sabir versin kuzum ne desem bilemedim.Bir an önce kurtul inşallah bu durumdan.

bugün değilde ben bi ayarlayım kızlar
o zaman görüşelim
yatarak tedavi olmak istemiyorum ben

hande tabikide olmayacaksın yatarak tedaviya
doktorlar hep en kötüyü söylüyorla ro kadar neyin var senin ya :(
çalışıyorsun , işe gidip geliyosun bu kadar agır olsan nasıl çalışıcaksın ki
lütfen bir gün ayarla ve bildir bize mutlaka

Sopayla geldim Hande ne demek sizi yazıp darlatmak istemiyorum valla döverim seni yazacaksın anlatacaksın rahatlatacaksin
Kuzum yaşadıkların çok zor o ev senin hastalığını daha tetikliyor üstüne geçmişin gördüklerim ailen hepsi hepsi sana iyi gelmiyor
Rabbim şifa versin rabbim sabır versin rabbim çıkış yolu gostersin
amin waytım
umutsuz değilim en azından
düzelicem diyorum kendime
bu korkular bu kaygılar ömür boyu gelmeyecek peşimden
annem çok kızdı
dünya küfürler sayıyor
seni mahvettiler diye.Annem çık gel diyo mesela ama nereye çıkıp gideyim alkolik babayla daha zorlaşır işler

en çok üzüldüğüm konuda eşimin hiçbişeyden haberi yok
ve ben paylaşamıyorum
çünkü biliyorum ki şak diye deli damgasını yapıştıracaklar.

hande tabikide olmayacaksın yatarak tedaviya
doktorlar hep en kötüyü söylüyorla ro kadar neyin var senin ya :KK43:
çalışıyorsun , işe gidip geliyosun bu kadar agır olsan nasıl çalışıcaksın ki
lütfen bir gün ayarla ve bildir bize mutlaka
masum çalışamıyorum
sağolsun yanımdaki arkadaşım sürwekli kontrol ediyo beni biliyo herşeyimi
lavabodan 2 dk geç gelsem korkuyo oda çıkıyo beni kontrol ediyo
bazen konuşulanları anlamıyorum değişik bişey bu ya

masum çalışamıyorum
sağolsun yanımdaki arkadaşım sürwekli kontrol ediyo beni biliyo herşeyimi
lavabodan 2 dk geç gelsem korkuyo oda çıkıyo beni kontrol ediyo
bazen konuşulanları anlamıyorum değişik bişey bu ya
hande zmana ihtiyacın var
senin dinlenmeye
şöyle köyünüz filan yokmu cidden kızını al git yazı orada geçir

Salı menunde çok azdı çarşamba da az olmuş hep koşuşturma ve ayak üstü atıştırma gibi geçmiş akşama yoğurt ekleseydin en azından
Su spor okey
Puanın:8
Son iki ögnümde misafirlikteyim ne pastalar ne tatlılar gomduler ben anca onları yedim.aksam 3yk yogurt yedim vaytim yazmistim

Ellerine canınâ saglik agzina saglik kuzum :KK74:

hande zmana ihtiyacın var
senin dinlenmeye
şöyle köyünüz filan yokmu cidden kızını al git yazı orada geçir
karadenize gideyim dedim kızımla birlikte başka kimse gelmeden
sonra düşündüm ondanda korkuyorum
ya kızıma bişey olurda müdahale edilemezse diye:KK42:

işte asıl hastalık bu korku

Back
X