- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Kuzum tevafukumTerör ne kız
Öyle düşündük bor şeyler miuyla bizi hep mali bozdu
Gulbisim gelmiş hos gelmis
beni etiketlememiş
menüler vermeye başlamış
Hoş geldin taze anne![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum tevafukumTerör ne kız
Öyle düşündük bor şeyler miuyla bizi hep mali bozdu
Gulbisim gelmiş hos gelmis
beni etiketlememiş
menüler vermeye başlamış
Hoş geldin taze anne![]()
Kuzum sadece sen ve annen gerekirse şehir değiştir gerekirse sıfırdan başlarsınız sen bı annesin dünyanın en güçlü varligisin böyle yaşamak seni mahvetti ve etmeye devam edecek eşin ailesinden vazgeçmiyor senden geçiyor sen kendi hayatından vazgeciyorsun kızın için ama bu kızın için değil Hande kizinin ellerinden annesi kayıp gidiyor farkında mısınyok be kuzu ya onların yanında daha beter olurum ben
Hande kuzum biraz daha ilaçlara devam et, bu arada kilonu takma iyi beslen, (sağlıklı, çok değil) biraz zaman ver ilaçlara, bu hastalık 1 ayda olmadı ki 1 ayda düzelsin..karadenize gideyim dedim kızımla birlikte başka kimse gelmeden
sonra düşündüm ondanda korkuyorum
ya kızıma bişey olurda müdahale edilemezse diye
işte asıl hastalık bu korku
gülbiş bu birdaha olmayacakları bir kenara bırakalım mı artık.. tehlike çanları zaten 100 üzeri kilo ile çalmış..Sabah 9.00
2 incir 1 küçük elma 2.5 bardak su
Saat 10.30
4 cherry 2 biber ile yumurtalı menemen
2 dilim tbe
1 dilim peynir
9 zeytin
Saat 13.00 10 çubuk krakersağlık ocağında yedim kızımdan
Saat 14.00
5 erik 5 kiraz 1 çay bardağı Antep fıstığı
5 inçe dilim patatesbir daha olmayacak
Saat 17.00
1 kase yoğurt ile 2 yk yulaf
Akşam 19.45 geç ama eşim geç geldi
2 kase Bulgurlu kıymalı sulu köfte
Salata
Su 3 lt
Spor 1 mil Leslie ( 2 mil yapacaktım kızım durmadı )
4 set sağ sol bölgesel bacak hareketleri
Sabah 10 dk yürüyüş
Whiteblacklife
Başka menü verecek olan var mı arkadaşlar çıkmadan bakayım bı taraftan ev bakıyorum bı taraftan buraya beynim sulandı gözlerim yaşardı
KIZLARRRRRRRRRRRRRR
Lütfen bu konuya dikkat edelim mi? Akşam saati vayt onca işi arasında giriyor menüler için..
Bilen bilir bul topla et yorumla cidden çok zor bir iş..
Bu zaten zorken bir de gece yarıları menü vermeyelim lütfen..
Girmişken hepsi bitsin menülerin.. içimiz de rahat etsin..
kim ne yemiş görelim bilelim yahu..
Sonuçta vaytın dediği gibi kimse (fılavır hariç) akşam 7-8 den sonra yemek yemiyor
e menüler de en geç o saatte verilebilir..
LÜTFEN DİKKAT EDELİM OLUR MU?
BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM.. ZOR BİR ŞEY DEĞİL İSTENİLEN
İdare ediyorum mium şimdilik su ev işi olunca devredecegim sende yorgunsun zaten biraz daha idare ederim kuzumgülbiş bu birdaha olmayacakları bir kenara bırakalım mı artık.. tehlike çanları zaten 100 üzeri kilo ile çalmış..
çubuklar pattisler paket gıdalar YOK. bahanesi de YOK OLMAYACAK.. Çantana at sağlıklı birşeyler.. meyve kuruyemiş süt vs ne bileyim yahu.. böyle biryerlere gidince onlardan yersin..
1 çay bardağı antep fıstığına hayır! zaten kabrulmuş tuzludur da.. nerede senin güzel menülerin ??????
kuzucum alayım mı menüleri senden?
Kuzum.sen sporlu yaz spor yap yeterkicanom ben sporu geç yapıyorum
sporla birlikte olsun diye yazıyorum
yoksa ben işten çıkmadna bile yazarımm
bundan sonra ayrı ayrı yazayım o halde tamam canım
Yatma o zaman, kuzum sen bunu yatmadan sa atlatırsın.. ben ilk mesaji bu yazdığını okumadan yazdım sen de istiyorsun zannedipyok zaten banu yatmam ben
yatarsam işler sarpa sarar
evde zaten deli yaftasını yapıştırmeye hazır kişiler var
bu kez kızımı benden sakınmaya çalışırlar daha beter olurum
adamlara şunu anlatamam.Bende korku var herşeyden korkuyorum o yüzden diye anlatamam
,direk şizofren manik falan olduğumu düşünürler
kızımla beni biyere göndermezler kızımda bişeye kızsam direk delirdiğimi düşünürler
ayrıca böyle durumlar sicil gibi bişeye işleniyormuş
böyle bişeyi hiç kaldıramam
bilişsel terapi diye bişey buldum
şu anda onu araştırıyorum
korkuları arkaya atmaktan ziyade yüzleşmeyle ilgili
sloganı BIRAK GELSİN şeklinde bişey
ne zaman buluşuyoz hacııııııııııııııııAy kuzum sağolasın yani öyle günler yaşadım ki anlatamam annem hep ne zaman tedavi olacam ne zaman tedavi olcam diyodu hastalığı öğrendipinizde yapılacak hiç bişeyin olmadığını her an kaybedebileceğimizi de dedi doktorlar ama anneme karşı hep dik durmaya gayret ettim bu süreçte çok yıprandım hata bi ara kelebek doktora dedim yasemin bi vitamin de de bunu anneme tedavi diye vereyim diye..tam o sürede başka bi doktor bi tık umut verdi son bi hafta da onla oyalandık 13 mart teşhis 18 nisan vefat..62 yaşında gencecik annem eridi gitti.çocuklarım teyzelerm dayılarım babam hepimiz bi şok yaşadık.Zaman geçtikçe acım artıyo bilmem nasıl azalır
Sabah 06:30
3 tane yeni dünya
Kahvaltı 07:00
1 dlm TB ekmeği
Peynir
Zeytin
Domates/salatalık/biber
Avuç içi kadar omlet
Öğlen
4 köfte
1 kase kadar yoğurt
1 kase sebze çorbası
Domates salatalık biber
Akşam 17:00
Köz biber patlıcan
Yoğurtlu
3 lt su
1 ltsi limonlu
3 mil lesile
20 dk stepper
@begüm75Whiteblacklife @eflalim @MiuLego
![]()
evet doğru söylüyorsunKuzum sadece sen ve annen gerekirse şehir değiştir gerekirse sıfırdan başlarsınız sen bı annesin dünyanın en güçlü varligisin böyle yaşamak seni mahvetti ve etmeye devam edecek eşin ailesinden vazgeçmiyor senden geçiyor sen kendi hayatından vazgeciyorsun kızın için ama bu kızın için değil Hande kizinin ellerinden annesi kayıp gidiyor farkında mısın
Spor bildirimi yapip iyi geceler diliyorum herkese
3 mil leslie =135 puan
Whiteblacklife @MiuLego @nehirnil111
Meleğim 5 dakıka sonrasi gebelik testini dogru sonuc verme diyorlar da yarın ilk idrarla yapa tekrar bakalım. .olmadı kan testi var belkide hamilesin.. yani bu testler yanıltabilir yarın ssabah ilk idrarla tekrar yap..senin için hayırkını olsun![]()
O zaman sadece 1 aylık kızını al annenin evine git?evet doktorda bunu söylüyor
ha bu arada tek doktorda kalmıyorum ben
bana söylediği sana burada terapiyi vericez eve gidip aynı olacaksın.Burada düşünce tarzını değiştirmeden çıkış yaptırmayacağiz diyorlar
aslında çok iyi bişey bu ben kötü düşünmüyorum zaten bunun hakkında
sadece bu durumu evdekilere anlatmak mümkün değil.
ne zaman buluşuyoz hacııııııııııııııııAhu060812
menüsünün güzelliğineeeeeeeeeeeeeeeee
sporunun şahaneliğineeeeeeeeeeeeeeee
duygulandım bir köşede ağlayacağımO BEYAZ KOT BURAYA GELECEK BU YAZ
![]()
1000 tl karşılığında söylerimmiu @MiuLego ausa söylermisin telim şarj olmuyor girip çıkıyorum o yüzden watsapa
herşey geçecekYatma o zaman, kuzum sen bunu yatmadan sa atlatırsın.. ben ilk mesaji bu yazdığını okumadan yazdım sen de istiyorsun zannedip
Ay çok heyecanlandım
Kız olursa , erkek olursa ne koyarız adını, süpriz anlamına gelen birşey koymak lazım
Kız olursa kısmet, erkek okursa nasip nasıl olur
Minik patik öreriz ayacıklarına
![]()
1000 tl karşılığında söylerim![]()
Yeşillenmişsin miu hayırdır bahar geldi diye mi?KIZLARRRRRRRRRRRRRR
Lütfen bu konuya dikkat edelim mi? Akşam saati vayt onca işi arasında giriyor menüler için..
Bilen bilir bul topla et yorumla cidden çok zor bir iş..
Bu zaten zorken bir de gece yarıları menü vermeyelim lütfen..
Girmişken hepsi bitsin menülerin.. içimiz de rahat etsin..
kim ne yemiş görelim bilelim yahu..
Sonuçta vaytın dediği gibi kimse (fılavır hariç) akşam 7-8 den sonra yemek yemiyor
e menüler de en geç o saatte verilebilir..
LÜTFEN DİKKAT EDELİM OLUR MU?
BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM.. ZOR BİR ŞEY DEĞİL İSTENİLEN
evet aynen öyleO zaman sadece 1 aylık kızını al annenin evine git?
Geçici bir süre Yani..
Anladığım kadarıyla yatış sen kötü olduğun için değil, seni o ortamdan uzaklaştırabilmek için düşünülmüş..