- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu canım test yaptin miBen yoruldum hayaaaaat gelme üstümeee![]()
Regl geldi canimm bosa ortaligi ayaga kaldrmsmNoldu canım test yaptin mi
Şahane menü şahane su şahane sporPerşembe
10:30
5 ceviz, 4 taze hurma
1 türk kahvesi, 1 kupa tarçınlı süt
16:00
1 tabak etli pilavın etinden
Yarım bardak ayran
1.2 lt su
1.2 litre ananas çayı
750 ml suyum var şişede onuda içicem uyumadan.
1 saat tempolu yürüyüş
Puanın:10 ohhh beeee ohhhh spor sahaneeeeeeSabah 06:15
1 incir
2 hurma
Kahvaltı
Tavada bir yumurta
Peynir
Zeytin
D.s.b
1 dlm tb ekmek
Öğlen 13:00
1 kase domates çorbası
1 servis kaşığı patlıcan musakka
Cacık
Akşam 16:00
10 kayısı çekirdeği
200 ml süt ile kahve
1 kare flava
19 mius ile sütlü filtre kahve
2 lt su
1 lt kadar limon lu su
Şimdi maydanoz kaynatiyorum icicem
Spor
3 mil lesile
40 dk tempolu yürüyüş
Whiteblacklife @MiuLego @begüm75 @eflalim @smykmy
Etkiler balim dinimiz emziren anneye şart kosmuyor zaten şuan en çok süte ihtiyacı olan zan bu yüzden ben tutmamistim oğlumda tutma bence daha çok küçük bebişin kışın ek gıdaya geçince telafi edersinİçimi okudun sanki :) ilk defa çok kararsızım ek gıdaya geçmedik ama ilk gün bir tutsam mı diyorum bebeğim 2 aylık olacak Ramazan da ama ara ara tutsam sütü çok etkiler mi ki
Hiç emmemis olmasından iyidir demi ama emmek istememiş bunda senin suçun yok ki her bebek aynı olmuyor ikincisinde daha tecrübeli olur mamadan önce süt verir mamayı kaşıkla verirsin sütun yetmezse yeter inşallahKizlar yabenim canim biseye cok sıkılıyo
atamıyorum kafamdan
Kızımı emziremedim istedigim gibi
Hep hayalimdi 2 yasina kadar emzirmekemziren bi anne gördüğümde okadar icleniyorum ki
hep bi yara olarak kalacak bende
nasil unutrm aklimdan çıkar
Gören ammiyomu diye sorunca aglayasim geliyo
Niye emmedi diye sorarsnz simdi
Cocuk dru pis kari kilosu az mama ver dedi herseu oyle basladi benimde tecrubesizligm bilincsizligim iste
6 ay emdi yavrum sadece oda mamayla birliktetadini alamadim o duygunun
![]()
InşaAllah vaytm inşaAllahHiç emmemis olmasından iyidir demi ama emmek istememiş bunda senin suçun yok ki her bebek aynı olmuyor ikincisinde daha tecrübeli olur mamadan önce süt verir mamayı kaşıkla verirsin sütun yetmezse yeter inşallah
Bugün sonucu çok merak ediyorum, bu bir perşembe menüsü olur ama diğer günler bu kadar az beslenme emiPerşembe
10:30
5 ceviz, 4 taze hurma
1 türk kahvesi, 1 kupa tarçınlı süt
16:00
1 tabak etli pilavın etinden
Yarım bardak ayran
1.2 lt su
1.2 litre ananas çayı
750 ml suyum var şişede onuda içicem uyumadan.
1 saat tempolu yürüyüş
Yafff o elbiseler kadar tatlı değil baklava, ayrıca yiyorsun yarim saat mutlu kalan 23.5 saatte mutsuz elbiselerine sigamayan biri olacaksin boşver. Sana kilo veremezsin diyen(başta eşin) akrabalarını kapak yapıp diş kapıya asicaz
Ne lankuş gibi değil ama et vardı 1 tabak. Baklavaya çok içim gitti tamda canım tatlı isterken.
Evden çıkmadan denediğim kıyafetleri düşündüm. Olmayan eteğimi artık giydiğimi düşündüm.
Geçen sene zor kapadığım vardı şimdi belimden düşüyo ve muhtemelen bir daha giymiycem. Öyle işte.
İçim dar bi şarkı yolla bana yani yollarmısın![]()
Kuzum 69 değilde 68 gördün.