neden acabaaaHep dövüyor beni hep
Neslihan evet az canım ama olsun artı veya sabit değil.. haftaya daha büyük eksi gelir.. e hadi artık kurtul 90 lardanG.haftaki kilo 92,4
b.haftaki kilo 92,1
Fark -0.3 çok üzgünüm daha da eksi olmalıydı ama regl etkiliyor diye düşünüyorum.
@MiuLego @hepfitWhiteblacklife
ne diyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnkiiz ogluma kardes geliyo hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin butun arkadaslarima
ya aynen bilmiyordum benMezun etmeseydik
Daha waytla kapışacaktı
Bende kilo bildirim..
Cuma 65.9
Bugün 65.4
miu benden oldu olacağı bukadar
ramazan gelince benim sporda bitiyo,yılların tecrübesiyle söylüyorum ekim başına kadar asla spor yapamıyorum,bu süreçte dileğim bu aralıkta kilomu koruyabilmek
İşte ikimizde olamadık mi nekilo al da seveyim hıı çok beklersin
ÇAKALLARA BAK HELE
hayırlı olsun mali hızlıca 7lerde gitsin darısı başimiza artıkKiloo
Geçen cuma:80,6
Bu cuma :79,7
Fark:-900
Yüzde :1,11
Bu hafta az gitti üzüldüm
Ama 7ler geldi sevindim
noldu şimdi bana
Cıkssss olamadıkİşte ikimizde olamadık mi ne
Hayırlı olsun canimkiiz ogluma kardes geliyo hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin butun arkadaslarima
Gulbisss super baslangicPazartesi 107.2
Cuma 105.8
Fark 1.4
Yüzde 1.3
Kiz.konusturma beni.sen.kendin mezun ettin ya beni.ben olayim mi.diye sordum sen de ol zaten.ben mezun etmek istiyorum dedin.hııı çok alırım mezun olmayaydı
Gozun aydin cani. Hayirlisiyla al inşallah kucagina.ac yasindaydi senin bebis.kiiz ogluma kardes geliyo hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin butun arkadaslarima
Hoşgeldin 7lerKiloo
Ama 7ler geldi sevindim
noldu şimdi bana
Evet vaytimHamile misin
sagol canimmm benimmm canim kaptanicem darisi isteyen herkese evlenincede senin basinaneden acabaaa
Neslihan evet az canım ama olsun artı veya sabit değil.. haftaya daha büyük eksi gelir.. e hadi artık kurtul 90 lardan
ne diyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyyyyyy
büşraaaaaaaa çok ama çok tebrik ederim canım hayırlı olsun sağlıkla doğsun çok sevindim
ya aynen bilmiyordum ben
mezun etsen mi beni dedi ben de tamam dedim koruyacak sandım
ama yarışacaksa verecek illa ki kilokalsın madem listede haftaya mezun olsun dimi N Nana
beğenmedim 64 üzeri yani 65 li her rakam kötü kilo.. biz 65 görmeyeceğiz demiştim
spor neden yok? şuanda da hatta bayadır yok begüş.. kilo korumak diyoruz ama artıyor bak kilo.. sabit çıksan +100 ve +200 çıksan tamam ama bu artı
huahauhauhaahuauahauha haftaya da görüşeceğiz cuma günü yine sizi yiyeceğimmmmmmmmmmmm
işte bu doğru paylaşım oldu
höpfötö yatırdım
sosluyorum
az sonra pişirip yiyeceğim
teşekkürler simaaaaaaaaay doğru yolu buldun beeeeeeeeee
hıııı olduuuu zaten kendi kendine kilo alıyorsun
vay vay vayyyyyyyyyy
HOŞGELDİN 6 LARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
#dirensmy devammmmmmmmmmmmmmmmmm
haftaya 68.9 görmezsen eğer ciddi çekeceğin var benden.. bu ucundan görünmeydi.. hızla yola ve direnmeye devam..
bravoooooooooooooooooooooooooooilk hedef pazartesi 69.5 gelmek
hepfitimOooo 6 lar gelmiş, sakın gevşeme bu hafta
Soruyorum ya beni gören matasini coşturuyor ne oluyor anlamiyorumpembişimmmmmmmmmmmm elinden geleni yapan sorumluluk sahibi pembişim
harikasın sen yahu .. nasıl güzel eksi o öyle.. ha gayret 7 lere az kaldı
soruyor musun
ya tamam ama nasıl yarışacaksın o zaman sonuç belli iseBen sana aciklamami yapıp kararı sana bırakmıştım, dedim ya sen bilirsin
begüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş eriyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yaşasınnnnnnnnnnnnninsafsız miu
ama maşallah miu
duygulandım az ağlayacamKiloo
Ama 7ler geldi sevindim
noldu şimdi bana
Ay canım benim sen de
Kızlar iyi ki varsınız en iyi diyetisyenden bile iyisiniz sizin sayenizde tabiretro_hippo canım o dA çok destekçim hepinizi öpüyorum
işte o kadaro 7 ler buraya ya gelecek ya gelecek başka şansı yok kaptancık
Bende altıları geç buldum tez yitirdim..geri istiyorum
Gelelim benim kiloma aslında hafta başı 74.5 lerdeydim ama 3 gündür eliptiğe başladım 45dk-45dk bugün 45dk eliptik 20 dk yürüyüş de ekledim ama artılarım geldi gül gibi BAŞLANGIÇ kilom 75.5@Sherrysherrylady
Canım
Kızlar iyi ki varsınız en iyi diyetisyenden bile iyisiniz sizin sayenizde tabiretro_hippo canım o dA çok destekçim hepinizi öpüyorum
Sagol vaytimmHayırlı olsun canim
sagol bebegim ikibucuk yasinda aminGulbisss super baslangic
Kiz.konusturma beni.sen.kendin mezun ettin ya beni.ben olayim mi.diye sordum sen de ol zaten.ben mezun etmek istiyorum dedin.
Gozun aydin cani. Hayirlisiyla al inşallah kucagina.ac yasindaydi senin bebis.
ya tamam ama nasıl yarışacaksın o zaman sonuç belli isesence sen -700 falan gelmeyecek misin?
begüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş eriyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yaşasınnnnnnnnnnnnn
duygulandım az ağlayacam
gerçekten
İNANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
-900 AZ MI YA
ONU GEÇTİM ZATEN
HOŞGELDİN 7 LERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
MALİM HARİKASIN YA.. 7 LER GELDİ HOŞ GELDİ... BİR DAHA ASLA 8 LERİ GÖRMEYECEĞİZ PİS 8 LER
AYNEN DEVAMMMMMMMM
Ay canım benim sen de
işte o kadar
ben halk malıyım
ahuuuuuuuu üzülme tamam bitti gitti başladın! haftaya güzel bir eksi ilk hedef.. ağza sürekli bir şey atmak yok.. leptin önemli.. her gün spor! veee akşam ağır yemek yok! anlaştık mı?
Gayet güzel eksi balım 7 ler hayırlı olsun kuzumm ayyy çok sevindim mali yaaaaaKiloo
Ama 7ler geldi sevindim
noldu şimdi bana
hiç de aaaaaaaaaa iftiraaaaaaaaaaaaKiz.konusturma beni.sen.kendin mezun ettin ya beni.ben olayim mi.diye sordum sen de ol zaten.ben mezun etmek istiyorum dedin.
insallah insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?