Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hep dövüyor beni hep
neden acabaaa
G.haftaki kilo 92,4

b.haftaki kilo 92,1

Fark -0.3 çok üzgünüm daha da eksi olmalıydı ama regl etkiliyor diye düşünüyorum.

@MiuLego @hepfit Whiteblacklife
Neslihan evet az canım ama olsun artı veya sabit değil.. haftaya daha büyük eksi gelir.. e hadi artık kurtul 90 lardan
kiiz ogluma kardes geliyo hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin butun arkadaslarima
ne diyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyyyyyy
büşraaaaaaaa çok ama çok tebrik ederim canım hayırlı olsun sağlıkla doğsun çok sevindim
Mezun etmeseydik
Daha waytla kapışacaktı
ya aynen bilmiyordum ben
mezun etsen mi beni dedi ben de tamam dedim koruyacak sandım
ama yarışacaksa verecek illa ki kilo kalsın madem listede haftaya mezun olsun dimi N Nana

Bende kilo bildirim..
Cuma 65.9
Bugün 65.4
beğenmedim 64 üzeri yani 65 li her rakam kötü kilo.. biz 65 görmeyeceğiz demiştim
miu benden oldu olacağı bukadar
ramazan gelince benim sporda bitiyo,yılların tecrübesiyle söylüyorum ekim başına kadar asla spor yapamıyorum,bu süreçte dileğim bu aralıkta kilomu koruyabilmek

spor neden yok? şuanda da hatta bayadır yok begüş.. kilo korumak diyoruz ama artıyor bak kilo.. sabit çıksan +100 ve +200 çıksan tamam ama bu artı

Pazartesi 107.2
Cuma 105.8
Fark 1.4
Yüzde 1.3
Gulbisss super baslangic
hııı çok alırım mezun olmayaydı
Kiz.konusturma beni.sen.kendin mezun ettin ya beni.ben olayim mi.diye sordum sen de ol zaten.ben mezun etmek istiyorum dedin.
kiiz ogluma kardes geliyo hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin butun arkadaslarima
Gozun aydin cani. Hayirlisiyla al inşallah kucagina.ac yasindaydi senin bebis.

Evet vaytim
sagol canimmm benimmm canim kaptanicem darisi isteyen herkese evlenincede senin basina

Yigidin hakkını vermek lazım ama hepfitimi cok seviyorum be

insallah insallahhh

Oooo 6 lar gelmiş, sakın gevşeme bu hafta
hepfitim canım bebegim sen bana kızmadın mı minnak kuzum benim

Ben sana aciklamami yapıp kararı sana bırakmıştım, dedim ya sen bilirsin
ya tamam ama nasıl yarışacaksın o zaman sonuç belli isesence sen -700 falan gelmeyecek misin?
insafsız miu
ama maşallah miu
begüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş eriyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yaşasınnnnnnnnnnnnn
Kiloo
Geçen cuma:80,6
Bu cuma :79,7
Fark:-900
Yüzde :1,11
Bu hafta az gitti üzüldüm
Ama 7ler geldi sevindim
noldu şimdi bana
@MiuLego @hepfit Whiteblacklife
duygulandım az ağlayacam
gerçekten
İNANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

-900 AZ MI YA
ONU GEÇTİM ZATEN

HOŞGELDİN 7 LERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

MALİM HARİKASIN YA.. 7 LER GELDİ HOŞ GELDİ... BİR DAHA ASLA 8 LERİ GÖRMEYECEĞİZ PİS 8 LER

AYNEN DEVAMMMMMMMM

Kızlar iyi ki varsınız en iyi diyetisyenden bile iyisiniz sizin sayenizde tabi retro_hippo canım o dA çok destekçim hepinizi öpüyorum
Ay canım benim sen de
o 7 ler buraya ya gelecek ya gelecek başka şansı yok kaptancık
işte o kadar
Bende altıları geç buldum tez yitirdim.. geri istiyorum

@MiuLego miylunun yazisi bile benjmle ayni kiskanmayiinn miu benim
ben halk malıyım

ahuuuuuuuu üzülme tamam bitti gitti başladın! haftaya güzel bir eksi ilk hedef.. ağza sürekli bir şey atmak yok.. leptin önemli.. her gün spor! veee akşam ağır yemek yok! anlaştık mı?

Kiz.konusturma beni.sen.kendin mezun ettin ya beni.ben olayim mi.diye sordum sen de ol zaten.ben mezun etmek istiyorum dedin.
hiç de aaaaaaaaaa iftiraaaaaaaaaaaa
insallah insallahhh

inşallahı yok simayyyy

birdaha 7 ler yok
ben anlamam pazartesi gelecek o kilo
cidden kızarım onca emek çöp olmamalı
dikkat edeceksin ve sporla da destekleyip eksileceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…