Camışlar öyle değil böyle uyur adlı belgeselimmalipina
Güüüüüüüüüünaaaaaaydıııııııııııııııııın
Dün bonus simit yedim dediydi. Nası korktuysam bozmasından rüyamda bonusu gördümBonus
Bonus bi geliyor menü bildirmeye dün çeyrek simit demişti. Bi bakıyorum 2 simit gömüyor karşımda sonra yiyor da yiyor. Kavga ediyoruz. Nası kızıyorum ama en son zorla aldım kuşlara verecem dedim oturdu ağladı beni aç bırakıyorsunuz diye
Bilinçaltı
Tahminim çok çalışmak ve yemek yiyecek vakit bulamamak o derece yogun bir hafta geçti ramazan nasıl geçecek bilmiyorum nasıl dayanacagiz. Cuma günü bir arkadasimi hastaneye kaldırdık yorgunluktan tansiyonu 19 oldu korktuk hepimiz. Bakalım belki insafa gelirler de daha erken çıkarızAaa dedikodumu yapmislarrr
Banu bu yeni yeme duzeni sana yaradi bence de.bayrama 64in altinda olacaksin inaniyorum.
Ramazanda gelir bence
Cakil sana da bravo oyogunlukta yorgublukta sporsuzlukla bile eksiyle geldin tebrikler.
Asıl üstad daha uyuyor bi tarafında pireler uçuşa uçuşabüyüksün üstad
Agustosta 70 olsam muhteşem olacak ama çok zorlaniyorum ramazan i hayırlısı ile atlatabilirsem çok iyi olacak iftar da işte olacağım. Ondan korkuyorum 1 ay daha evde yokumÇakıl hadi bayrama kadar su 7leri görelim artık yavvv eksi mi eksi ama az kuzum
Hayirdir ne oldu parmagina neden mahkemedesin neler olmuş ben yokken
Hakkında hayırlısı olsunAblamın boşanmak için ilk duruşması
Tırnak çekildiHayirdir ne oldu parmagina neden mahkemedesin neler olmuş ben yokken
Sağol canım inşallah kilo almadan atlatirim bu ayıTebrikler canım eriyorsun :)
Tebrikler canım bu yoğunlukta çok iyi
Vaaaav güzel gitmiş tebrikler
Vuuu huuuuuuu yendin yendin
Bonus o bel ağrının geçmesi için spor yapman sart belinde 2 tane fıtık olan biri olarak soyluyorum ben kitlenince WC ye bile eşim götürürdü komple felçli gibi olurdum 1 yıldır çok hafif tutulmalar oluyor ama eskisi gibi değil bu yüzden 4 verdim önce sağlık bonus önce sen sonra diğer işler ve digerlerri
Yine ekmeksiz gidicem zaten ya 1 ya 2 gün yiycem sadece sonradan çıkaracak bişeyim olması için.
Sağlık sorunu olmadan bahane yok derdin belim ağrımasa yapardım zaten
sağolasın canımarden32 geçmiş olsun sanada ♡
Lunya ben sana geçmiş olsun dedim mi ya demediysem kusura bakma bende çektirdim bayağı oldu tırnak geliyor yerine yavaş yavaş ama yamukTırnak çekildi
Tırnak törpüsü vermedi mi doktorLunya ben sana geçmiş olsun dedim mi ya demediysem kusura bakma bende çektirdim bayağı oldu tırnak geliyor yerine yavaş yavaş ama yamuk
Vermedi ki öyle bı halt bide çıkmayabilir dedi sağlıklı tirnakti çarptım benTırnak törpüsü vermedi mi doktorbenimde eğri büğrü çıkıyor o yüzden törpü veriyor.
Geçmiş olsun Lunyam... Şimdi gördüm tırnak çektirmişsin.Tırnak törpüsü vermedi mi doktorbenimde eğri büğrü çıkıyor o yüzden törpü veriyor.
Vermedi ki öyle bı halt bide çıkmayabilir dedi sağlıklı tirnakti çarptım ben
Nasıl yani? Kökünü temizliyorlar tırnağın. Doktor aynı mı çıkar dedi? Bizim genetik var tirnakta sorun. Önce tırnağı çekip , tırnak çıkış noktasını temizledi. Sonra ilaç , krem ve törpü verdi. Asla eskisi gibi olmaz, ondan daha iyi olur dedi. Her zaman bir tık da olsa sonuç iyi oluyor. Ben daha önce de çektirmiştim. Boynuz diye tabir edilen, kesilmeyen tırnaklardandı. Ayak baş parmaklarımGeçmiş olsun Lunyam... Şimdi gördüm tırnak çektirmişsin.
Benim manituya da düşünüyoruz ama sonra yenileme durumu var diyorlar. Sen ne düşünüyorsun?
Onun tırnak direkt gömülü çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?