Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Camışlar öyle değil böyle uyur adlı belgeselim malipina
Güüüüüüüüüünaaaaaaydıııııııııııııııııın
Dün bonus simit yedim dediydi. Nası korktuysam bozmasından rüyamda bonusu gördüm Bonus
Bonus bi geliyor menü bildirmeye dün çeyrek simit demişti. Bi bakıyorum 2 simit gömüyor karşımda sonra yiyor da yiyor. Kavga ediyoruz. Nası kızıyorum ama en son zorla aldım kuşlara verecem dedim oturdu ağladı beni aç bırakıyorsunuz diye
Bilinçaltı

büyüksün üstad

Aaa dedikodumu yapmislarrr
Banu bu yeni yeme duzeni sana yaradi bence de.bayrama 64in altinda olacaksin inaniyorum.

Ramazanda gelir bence

Cakil sana da bravo oyogunlukta yorgublukta sporsuzlukla bile eksiyle geldin tebrikler.
Tahminim çok çalışmak ve yemek yiyecek vakit bulamamak o derece yogun bir hafta geçti ramazan nasıl geçecek bilmiyorum nasıl dayanacagiz. Cuma günü bir arkadasimi hastaneye kaldırdık yorgunluktan tansiyonu 19 oldu korktuk hepimiz. Bakalım belki insafa gelirler de daha erken çıkarız

Yine ekmeksiz gidicem zaten ya 1 ya 2 gün yiycem sadece sonradan çıkaracak bişeyim olması için.

Sağlık sorunu olmadan bahane yok derdin belim ağrımasa yapardım zaten
Bonus o bel ağrının geçmesi için spor yapman sart belinde 2 tane fıtık olan biri olarak soyluyorum ben kitlenince WC ye bile eşim götürürdü komple felçli gibi olurdum 1 yıldır çok hafif tutulmalar oluyor ama eskisi gibi değil bu yüzden 4 verdim önce sağlık bonus önce sen sonra diğer işler ve digerlerri

Tırnak törpüsü vermedi mi doktor benimde eğri büğrü çıkıyor o yüzden törpü veriyor.
Geçmiş olsun Lunyam... Şimdi gördüm tırnak çektirmişsin.
Benim manituya da düşünüyoruz ama sonra yenileme durumu var diyorlar. Sen ne düşünüyorsun?
Onun tırnak direkt gömülü çıkıyor

Vermedi ki öyle bı halt bide çıkmayabilir dedi sağlıklı tirnakti çarptım ben

Kırılan yada kırılmayan hastalıklı tırnak kökten çekilince çıkıyor , törpü dediğimde bizim normal torpulerden değil, tırnağın yamuk, tümsek yerini (şimdi tam maddesini bilemediğimden plastigimsi diyeyim) plastigimsi madde ile törpüleyip sonra özel mendili ile silip cilalanıyor.

Geçmiş olsun Lunyam... Şimdi gördüm tırnak çektirmişsin.
Benim manituya da düşünüyoruz ama sonra yenileme durumu var diyorlar. Sen ne düşünüyorsun?
Onun tırnak direkt gömülü çıkıyor
Nasıl yani? Kökünü temizliyorlar tırnağın. Doktor aynı mı çıkar dedi? Bizim genetik var tirnakta sorun. Önce tırnağı çekip , tırnak çıkış noktasını temizledi. Sonra ilaç , krem ve törpü verdi. Asla eskisi gibi olmaz, ondan daha iyi olur dedi. Her zaman bir tık da olsa sonuç iyi oluyor. Ben daha önce de çektirmiştim. Boynuz diye tabir edilen, kesilmeyen tırnaklardandı. Ayak baş parmaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…