- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Benim ki hastalıklı değildi direk geçirdim bı yere tırnak yarisi çıktı sadece dip bölümü kaldı gittik çektirdik o yüzden çıkmaya bilir dedi ama çıktı o tümsek var işte bende de şimdiden sonra ise yaramaz herhaldeKırılan yada kırılmayan hastalıklı tırnak kökten çekilince çıkıyor , törpü dediğimde bizim normal torpulerden değil, tırnağın yamuk, tümsek yerini (şimdi tam maddesini bilemediğimden plastigimsi diyeyim) plastigimsi madde ile törpüleyip sonra özel mendili ile silip cilalanıyor.
Nasıl yani? Kökünü temizliyorlar tırnağın. Doktor aynı mı çıkar dedi? Bizim genetik var tirnakta sorun. Önce tırnağı çekip , tırnak çıkış noktasını temizledi. Sonra ilaç , krem ve törpü verdi. Asla eskisi gibi olmaz, ondan daha iyi olur dedi. Her zaman bir tık da olsa sonuç iyi oluyor. Ben daha önce de çektirmiştim. Boynuz diye tabir edilen, kesilmeyen tırnaklardandı. Ayak baş parmaklarım
Tırnak çıkarken kenarlara batıyor deriye gömük çıkıyor kenarlar. Sanırım seninkinden farklı. Doktor çekelim dedi ama tekrar böyle uzayabilir filan diyince vazgeçtikKırılan yada kırılmayan hastalıklı tırnak kökten çekilince çıkıyor , törpü dediğimde bizim normal torpulerden değil, tırnağın yamuk, tümsek yerini (şimdi tam maddesini bilemediğimden plastigimsi diyeyim) plastigimsi madde ile törpüleyip sonra özel mendili ile silip cilalanıyor.
Nasıl yani? Kökünü temizliyorlar tırnağın. Doktor aynı mı çıkar dedi? Bizim genetik var tirnakta sorun. Önce tırnağı çekip , tırnak çıkış noktasını temizledi. Sonra ilaç , krem ve törpü verdi. Asla eskisi gibi olmaz, ondan daha iyi olur dedi. Her zaman bir tık da olsa sonuç iyi oluyor. Ben daha önce de çektirmiştim. Boynuz diye tabir edilen, kesilmeyen tırnaklardandı. Ayak baş parmaklarım
Allah muvaffak etsin canım başarılarKızlarrrr.... hakkınızı helal edin.. finallere hazırlanmak için gidiyorum.. haziranın başında gelicem inş...
Beni özleyin anacımmm... bayyy
neden acaba
Ay ne bilimneden acaba
içinden çeyrek altın mı çıkıyomuş o ne be 365 liraAy ne bilim
Dun bi ayakkabi begendim cok guzel durdu ayagimda 365 liraydi ben o parayi vermem dedim gece ruyama girdi zalım ayakkabi
Nerdeydi ki ablan??Ablam geliyor akşam.. evi temizlemem lazımbiraz dağıtmış olabilirim bu halde görürse beni
panik halde temizliğe girişiyorum
Nerdeydi ki ablan??
İyyim Fulyaa hoşgeldiiin
az daha iyiyim canım. kafamı diyetten uzaklaştırmaya ihtiyacım vardı. çünkü başarısızdım ve toplayamıyordum. o çok bunalttıydı beni. şimdi şu demir sorununu da çözersem daha iyi hissedeceğim inşallah. evet ilaçla beraber yiyecekler de çok önemli. yumurta yemeye gayret ediyorum.Toparlandın mı biraz
Özelden bir ki dürttüm ama sonra sıkıştırmak istemedim kendi halinde kalsın bi dedim. Umarım iyi gelmiştir.
Demir eksikliğin varmış...
Her öğün koyu yeşilliklerin olsun tabağında. Ben çok faydasını gördüm
bilinçaltın da süpermiş yani hayrişim korktum vallaGüüüüüüüüüünaaaaaaydıııııııııııııııııın
Dün bonus simit yedim dediydi. Nası korktuysam bozmasından rüyamda bonusu gördüm @Bonus
Bonus bi geliyor menü bildirmeye dün çeyrek simit demişti. Bi bakıyorum 2 simit gömüyor karşımda sonra yiyor da yiyor. Kavga ediyoruz. Nası kızıyorum ama en son zorla aldım kuşlara verecem dedim oturdu ağladı beni aç bırakıyorsunuz diye
Bilinçaltı
iftarlarında çorba mutlaka olsun canım. ayarlamaya çalış. 70 olursun ben inanıyorum sanaAgustosta 70 olsam muhteşem olacak ama çok zorlaniyorum ramazan i hayırlısı ile atlatabilirsem çok iyi olacak iftar da işte olacağım. Ondan korkuyorum 1 ay daha evde yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?