Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim kuzumnehirnil111
Çarşamba : 40 dk eliptik, 40 dk tempolu yürüyüş / 260
Perşembe : 25 dk eliptik, 25 dk tempolu yürüyüş / 162
Fazla artmamış cumaya göre harikasın
Cuma: 25 dk eliptik, 35 dk tempolu yürüyüş, 500 zıplama / 190
Kilo bildirimi
Cuma: 64.2
Pazartesi : 64.5
Fark : +300
Halam geldi bugün daha çok artı bekliyordum açıkçası
@MiuLegomatematik61
Whiteblacklife
Nare83
Artı getiren ciss olsa eyvallah kuzum protein protein ya yuhhh diyorum oda mi artı getirirAyy white artı sandım sende hane güzel gitmiş yine maşaallah
Bugün bolbol su iç canım dunki menunu bekliyorum bu aradaben tartılmaıdm bile eflal biliyorum artı çıkacaktı![]()
Tamam tatlımTamam ekledim kuzumSpor gruplarından çıkarırız seni 2 hafta sonra yeniden müsaitsen haber verirsin girersin listeye
![]()
Bugün bolbol su iç canım dunki menunu bekliyorum bu arada
Daha hırslanıyorum artık banu artı görünce, önceden olsa dibe çökerdim hemen . Nasıl oyu hissediyorsan öyle yap sende. Benim sana güvenim tam bayrama güzel bir rakam göreceksinben tartılmaıdm bile eflal biliyorum artı çıkacaktı![]()
Bazısına getiriyor takma ya sağlıksız bir şey yemiyorsun ya , perşembe yemezsin olur biterArtı getiren ciss olsa eyvallah kuzum protein protein ya yuhhh diyorum oda mi artı getirir
Daha hırslanıyorum artık banu artı görünce, önceden olsa dibe çökerdim hemen . Nasıl oyu hissediyorsan öyle yap sende. Benim sana güvenim tam bayrama güzel bir rakam göreceksin