Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok doğru
:rapci:
En sinir olduğum şey, gem insanları çalıştır gem de tek kuruş verme, sömğrğsü diz boyu, alışmışlar buna..
İnsan işten de soğur, hakkını alamamak çok kötü bir durum..
Hep o laf attıkları Avrupa’da yarım saat fazla çalışsan hakkını alırsın..ama işte lafa gelince söylemedikleri laf kalmaz..

aynen falvır ya
sömürge başka birşey degil
neymiş mecburmuş ay ne mecburu ya
millet alıştırmış bunları

aynen falvır ya
sömürge başka birşey degil
neymiş mecburmuş ay ne mecburu ya
millet alıştırmış bunları
Aynen öyle, kimse mecbur değil ama iş bulmak zor, öyle olunca kaçırmamak için eyvallah diyor herkes, özel sektör sömürü yuvası, sonra herkes kpss kasıyor..
İş kanunları feci, zaten olan haklar da kullanılmıyor, şikayet etsen sorun
:KK14:
Patronun insafına kalmış herşey..
Yavrum imkanın varsa sömürmelerine izin verme, uyuz adamlar çok sinir oldum
:sinirli:

Pazar

8:30
Türk kahvesi+1 taze hurma

11:00
2 yumurta sucuklu
Domates biber
15 tane fındık
1 taze hurma

19:00
1 dolu tabak zeytinyağlı taze fasulye
(Yoğurt salata ekleyemedim ayaküstü yedim kv de)

2 tane küçük kurabiye:KK42:

Su 1.5 litre:110:
1 saat tempolu yürüyüş

1 gün önceki akşam o kadar canım isterken irademe sahip çıktım dün akşam bir şuursuzluğum oldu.

Şimdi lesli yapıcam ayrıca kardiyo falan yapıp fazladan kalori yakmam lazım.
Şu an kusup çıkarasım geliyo o kurabiyeyi

Hellöööööööööö:p

işyerindeki işleri hallettim. Öğleden sonra okula gideceğim. Acele buraya bakayım dedim..
Haftasonu giremedim.. aşağıdaki sonuçları taşıyan oldu mu bilmiyorum.. ben taşıyayım sayfaya dedim.

569. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM :KK9: :nazar:

sampda2b3905713d31b5.jpg

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI :KK9: :nazar:
Yarışmamız 569. Etap birincisi 4. Takımdan Minikpanda1107 !

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI :duduk:

Yarışmamız 569. Etap sonuncusu 5. Takımdan Hedef38beden !
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve kilo verme sebebi ile sağlıklı yemek tarifi paylaşımı için teşekkür ediyorum.

ETAP NOTLARI:
1. TAKIM
Fitblack ile ilgili olarak;
Listenizde "484. Etapta izne ayrılan üye geri dondu kilosu 85ebolundu" notu ile alan üyeye, yarışmacı listemizde rastlayamadım.
Nick değiştirmiş olabilir mi? Ya da bende bir hata var. Kontrol eder misiniz lütfen?

5. TAKIM
1) Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 5. takıma isabet etti. Tebrikler, hata yok.
2) melampusefe ile ilgili olarak;
Üyemizin hedefi kayıtlarımda 60 kilo olarak görünüyor. Geçerli midir?

ETAP MEZUNLARI

• 4. Takımdan klbk33 mezun oldu, tebrikler. :KK9: :nazar:
  • 4. Takımdan My Soul mezun oldu, tebrikler. :KK9: :nazar:
  • 7. Takımdan Floweroflife mezun oldu, tebrikler. :KK9: :nazar:
  • 13. Takımdan LaydLiNe 3. kez mezun oldu, tebrikler. :KK9: :nazar:
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini bu linkte paylaşabilirler.
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.

Rapor Kaynağı

#hedefbeştebeş 1. adım tamamlandı:sampiyon:

kaldı 4 adım. Kocaman tebrik ederim kızlar.. harika bir yüzde harika bir birincilik oldu.. şimdi cumaya 4 gün var 2. adım için.. Ha gayret :21:

Floweroflife Floweroflife mezun oldu kocamannnnnnnn alkışlaaaaaarrrrrrrrrrr:rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

veee bu hafta yğkselen yıldızlarda da varız.. 3. lükten 1. liğe:sampiyon:

haftaya bu tabloda olmayacağız değil mi çünkü #hedefbeştebeş in 2. adımını gerçekleştireceğiz yaniiiiiiii yerimiz sabit olmalı :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

herkes tartısını kontrol ediyor mu? tartıoda sıkıntı olan bana mesaj ile bildrsin cuma sürprizle karşılaşmak istemiyorum:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:size güveniyorum:KK74:

Sevgili seaBahAR seaBahAR ellerine sağlık..

HEDEFLERE BAKALIM
HERKES HEDEFİNE SIKI SIKI TUTUNSUN
KIZLAR LÜTFEN!
AMACIMIZI BİLİYORSUNUZ
CUMA GÜNÜ ÜZMEYİNİZ
İSTİKRAR ÇOK ÖNEMLİ
SPORLAR AKSAMASIN

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

:KK53:11 MAYIS HEDEFLERİ:KK53:

malipina (78.3)
Esra_4378 (65.3)
pempisler (82.8)
Bonus (93.9)
Lunya (59.8)
Whiteblacklife (56.1)

Eflalim (63.4)
Sherrysherrylady (75.4)
neslihan165 (90.9)
masum(67.5)
cakil80 (82.8)
Smykmy(68.8)
Fatimasevket (64.5)
cocostar (70.9)
MiuLego (56.0)
sidelya (58.8)
Gulbe seker (103.8)
neslihan165 (91)
Ahu060812 (74.3)
igdedali (59)
Melegiimm22 (70.9)
yumurtalikfte (106)

begum75 (56.9)
deynepnaz (63.7)
hepfit (54.4)
HAHAHAHAHAHAHAHA şaka şaka (53.3)
matematik61 (56.4) :))))))))) yihahahaha
hippoglisemi (64.7)
Portakal Sulu Ördek (54.3)

Floweroflife (52.5)

Ausencia ( :anneadayı: ) ARAMIZA DÖNMEK!

White canım ben menüyü şu sebeple vermiyorum.Mesela bugün menüm tam diyete uygun oluyor.Ama yarın menü ufakta olsa bozuluyor.Bu sefer menü vermek istemiyorum veya aykırı birşey yapmak istemiyorum.Bu seferde menü güzel olunca menü paylaş kötü olunca paylaşma gibi oluyor.:ıslık:
Ama Şubat ayından beri 63-64 arası gidip geliyorum.Hafta başı 65 lere çıktığım oluyor.Ama o mutlaka hafta içi tekrar düşüyor.Bugün 63.500 düm...Uzun zamandır hep bu şekilde:KK66:
NEVO KORUMA MENÜSÜNDE HER ŞEY YENEBİLİR.. ÖLÇÜLÜ OLUR DİĞER GÜNLERLE DENGELENİR VS VS
spor yapılır dengelenir.. ama bunu görmemiz lazım.. korumada yersin elbet.. bunda yazmamalık bir durum yok ki.. burada birçok kişiye de örnek olur menü yazarsan
Hayırlı sabahlar. Güne baş ağrısı ile başlamak mükemmel
:anne:kıyamam niden

Güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııııııın:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

enerjiye bak :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bende artıyım ya ama gram su içemeidm hafta sonu fosur fosur şiştim
reglide yok :KK43:

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

su neden içilmiyor acaba ya vücuda bu kötülüğü neden yapıyorsun banu
çok kızıyorum valla
bugün çok su iç:sinirli:

NEVO KORUMA MENÜSÜNDE HER ŞEY YENEBİLİR.. ÖLÇÜLÜ OLUR DİĞER GÜNLERLE DENGELENİR VS VS
spor yapılır dengelenir.. ama bunu görmemiz lazım.. korumada yersin elbet.. bunda yazmamalık bir durum yok ki.. burada birçok kişiye de örnek olur menü yazarsan

:anne:kıyamam niden
Hala yüzünden üşütme yüzünden sinüzit yüzünden, combo :ruh:

Yorma değil de aptala dönüyom kuzu. Yeni şube daha yoğun ama en azındn sürekli merdiven in çık yapmıyorum. Öteki şubede istekleri bitmiyodu patronların falan. Şunu getir bunu al, çay kahve istekleri, bütün gün mahfoluyodum. Şimdiki yer nispeten daha iyi
oyyy yaaa.. neyse ki şube değişti malim..
haftasonu da dinlenemiyor musun tam?
mium kuzummm canımmm sen üzülme gecen hafta vucud %5 götürdü kolay mı:halay::halay:

Mium sana haberim var:halay::halay::halay::halay::halay: baksana aşagidaki resme

20180514_085918-jpg.2146250

Dunkü menumu okumalısın kuzum orada anlattım :kahve: malesef 19.00 da yemek yedim bu sebple -100gördüm :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:yoksa -500de olabilirdim günü 16.30 civari kapatsaydım :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
7 lere çıkmaman güzel.. ama eksi az.. sonuçta 3 koca gün geçti..

akşamki geç yemeğe bağlayalım peki.. ama hedef kilonu biliyorsun.. ben anlamam eksiler çoğalacak.
@MiuLego @matematik61 Pazartesi kilo bildirimi :KK48:Perşembe cuma bildiğin aç gezdim tartılsaydım yani 51 rakamına bile dümdük düşmüşümdür :KK45:cumartesi pazar saldım yalan söylemeyeyim yorgunluktan yemek yapamadım dışarıdan hazır yedik falan kilomun çok düşmesi sebebiyle de rahatlık geldi herkes düğünde ufalmışsın falan dedi havalara girdim :KK45:bu sabah 52.1 geldim ama geri düşerim yeniden düzene girdim artık:halay::KK15:
kocaaaman bir düğün atlattın nilişko.. kilo da gayet iyi minnak.. daha yukarıları olmasın yeter:KK200:
Benim güzel takımım şımdi çıkmam gerek kahvaltılı toplanti var :skandal::skandal::skandal:

7.takım kaptanı minnak kuş :KK200:ve koca yürekli vayt :KK200:
Ve canım arkadaşlarım size söz vereyim suraya koyayım:KK200:

:KK60:

@MiuLego @begum75 Ballarıma da kocaman öpücükler vereyim :KK60:

Eki Görüntüle 2146251
6e3ad335a1f46488aea8656a0d8c0fc2.webp
öpücük tamam ama iş başı nilişkom pazartesi bildirimleri için
Bu mu lan artı :KK67::KK67: +200 sun alt tarafı :bicak:
yahu 57.5 im belki de.. tartı salaklaştı.. ve bir önceki gün zaten -200 düm artı miktarını sen hesap et :(

vay zalım ne ara 60 lardan kurtuldun inceden sessizce diyet mi yaptın:deli:

Back
X