Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru
En sinir olduğum şey, gem insanları çalıştır gem de tek kuruş verme, sömğrğsü diz boyu, alışmışlar buna..
İnsan işten de soğur, hakkını alamamak çok kötü bir durum..
Hep o laf attıkları Avrupa’da yarım saat fazla çalışsan hakkını alırsın..ama işte lafa gelince söylemedikleri laf kalmaz..
Allah kabul etsinGünaydınn
Yeni güne, haftaya, mukabeleye, teravihe, oruca bismillah![]()
Allah kabul etsin
![]()
Aynen öyle, kimse mecbur değil ama iş bulmak zor, öyle olunca kaçırmamak için eyvallah diyor herkes, özel sektör sömürü yuvası, sonra herkes kpss kasıyor..aynen falvır ya
sömürge başka birşey degil
neymiş mecburmuş ay ne mecburu ya
millet alıştırmış bunları
En azından bu sene havalar çok sıcak
Amin inş daha başlamadık yarın gece :)
Bugünden oruç tutanlar şabanın son günlerini tutuyodur sanıyorum ki.
Çok meraktayım nasıl olucak ramazan
Topugumun üzerinde yürüyorum
569. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.![]()
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM![]()
![]()
![]()
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI![]()
![]()
Yarışmamız 569. Etap birincisi 4. Takımdan Minikpanda1107 !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
![]()
Yarışmamız 569. Etap sonuncusu 5. Takımdan Hedef38beden !
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve kilo verme sebebi ile sağlıklı yemek tarifi paylaşımı için teşekkür ediyorum.
ETAP NOTLARI:
1. TAKIM
Fitblack ile ilgili olarak;
Listenizde "484. Etapta izne ayrılan üye geri dondu kilosu 85ebolundu" notu ile alan üyeye, yarışmacı listemizde rastlayamadım.
Nick değiştirmiş olabilir mi? Ya da bende bir hata var. Kontrol eder misiniz lütfen?
5. TAKIM
1) Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 5. takıma isabet etti. Tebrikler, hata yok.
2) melampusefe ile ilgili olarak;
Üyemizin hedefi kayıtlarımda 60 kilo olarak görünüyor. Geçerli midir?
ETAP MEZUNLARI
![]()
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini bu linkte paylaşabilirler.
- 4. Takımdan klbk33 mezun oldu, tebrikler.
![]()
- 4. Takımdan My Soul mezun oldu, tebrikler.
![]()
- 7. Takımdan Floweroflife mezun oldu, tebrikler.
![]()
- 13. Takımdan LaydLiNe 3. kez mezun oldu, tebrikler.
![]()
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.
Rapor Kaynağı
ulan hiçbişeyden haberim yok haa
e hayırlı olsun diyim ne diyim artık
yeme o zaman dondurma gebertirim![]()
NEVO KORUMA MENÜSÜNDE HER ŞEY YENEBİLİR.. ÖLÇÜLÜ OLUR DİĞER GÜNLERLE DENGELENİR VS VSWhite canım ben menüyü şu sebeple vermiyorum.Mesela bugün menüm tam diyete uygun oluyor.Ama yarın menü ufakta olsa bozuluyor.Bu sefer menü vermek istemiyorum veya aykırı birşey yapmak istemiyorum.Bu seferde menü güzel olunca menü paylaş kötü olunca paylaşma gibi oluyor.
Ama Şubat ayından beri 63-64 arası gidip geliyorum.Hafta başı 65 lere çıktığım oluyor.Ama o mutlaka hafta içi tekrar düşüyor.Bugün 63.500 düm...Uzun zamandır hep bu şekilde![]()
Hayırlı sabahlar. Güne baş ağrısı ile başlamak mükemmel
Güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııııııın
![]()
bende artıyım ya ama gram su içemeidm hafta sonu fosur fosur şiştim
reglide yok![]()
Hala yüzünden üşütme yüzünden sinüzit yüzünden, comboNEVO KORUMA MENÜSÜNDE HER ŞEY YENEBİLİR.. ÖLÇÜLÜ OLUR DİĞER GÜNLERLE DENGELENİR VS VS
spor yapılır dengelenir.. ama bunu görmemiz lazım.. korumada yersin elbet.. bunda yazmamalık bir durum yok ki.. burada birçok kişiye de örnek olur menü yazarsan
kıyamam niden
oyyy yaaa.. neyse ki şube değişti malim..Yorma değil de aptala dönüyom kuzu. Yeni şube daha yoğun ama en azındn sürekli merdiven in çık yapmıyorum. Öteki şubede istekleri bitmiyodu patronların falan. Şunu getir bunu al, çay kahve istekleri, bütün gün mahfoluyodum. Şimdiki yer nispeten daha iyi
7 lere çıkmaman güzel.. ama eksi az.. sonuçta 3 koca gün geçti..mium kuzummm canımmm sen üzülme gecen hafta vucud %5 götürdü kolay mı
Mium sana haberim varbaksana aşagidaki resme
![]()
Dunkü menumu okumalısın kuzum orada anlattımmalesef 19.00 da yemek yedim bu sebple -100gördüm
yoksa -500de olabilirdim günü 16.30 civari kapatsaydım
![]()
kocaaaman bir düğün atlattın nilişko.. kilo da gayet iyi minnak.. daha yukarıları olmasın yeter@MiuLego @matematik61 Pazartesi kilo bildirimiPerşembe cuma bildiğin aç gezdim tartılsaydım yani 51 rakamına bile dümdük düşmüşümdür
cumartesi pazar saldım yalan söylemeyeyim yorgunluktan yemek yapamadım dışarıdan hazır yedik falan kilomun çok düşmesi sebebiyle de rahatlık geldi herkes düğünde ufalmışsın falan dedi havalara girdim
bu sabah 52.1 geldim ama geri düşerim yeniden düzene girdim artık
![]()
Benim güzel takımım şımdi çıkmam gerek kahvaltılı toplanti var
7.takım kaptanı minnak kuşve koca yürekli vayt
Ve canım arkadaşlarım size söz vereyim suraya koyayım![]()
yahu 57.5 im belki de.. tartı salaklaştı.. ve bir önceki gün zaten -200 düm artı miktarını sen hesap etBu mu lan artı+200 sun alt tarafı
![]()