Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü
(Örnek değildir koruma menüsümsü)
Sabah(10.30)
4 çilek
1 ceviz
1 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt

Öğlen (15.00)
Şimdi nasıl anlatayım bir yemek balık, krema, havuç fırında pişiyor, ondan yarım porsiyon
Salata
Kremalı tatlı :KK42:

Akşam(21.00)
1 dilim firında somon
3 kaşık tatlı patates püresi
(,patates dedim ama patates değil, yine de yumrugillerden)

Su bol
Spor 45 dak tempolu yürüyüş
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife hepfit hepfit

Son düzenleme:
Tatlı patates şu
FDC17BEB-1F1F-4187-A1F6-73E8CCE2D1E4.webp

Ak kelebek Ak kelebek balım oğlum şu an 3 yaş çocuk doğana kadar 3.bucuk olacak nasipse.
Ablamlar diyorlar ki yani oğlandan o kadar çektin şimdi azıcık rahatladın rahat battı di mi diyorlar :KK70:
Bende rahatlık bunyeme ters dedim :confused:
Ay ne bilim ya ama.gozumu korkutan durum , doğum anı ve çocuk nerdeyse 8 9 ay olana kadar ki zmaan :KK64:
Ay kuzum ya korkma ben bile 3. İstiyorum ama hem ideal kiloma gelince hem de oğlum büyüyünce inş en iyisini yaptın 3.5 yaş aralığı çok iyi kız sen ne kadarlık hamilesin 3.5 yaş olacak diyorsun

Iyi geceler hanımlar
Persembe menum
Sahur : 4 yk kadar menemen yumrtali 1domates 1 salatalik 1 dlm ekmek 4 zeytin e dlm suzme peynir
2 kuru kayisi 1 ceviz 1 kupa limonlu yesilcay

Iftar : yarım kase ayranli yagsiz corba (bugdayli )
Booollca domates salatası 1 hurma (kvdedeydik)

Su 2.750
Spor .30 dk leslie
Bugun yine evde degildik is başvrum kabul edildi allaha cok sukur

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife Esra_4378 Esra_4378 begum75 begum75 @masumm

Eki Görüntüle 2147539 Eki Görüntüle 2147540 Eki Görüntüle 2147541 Eki Görüntüle 2147546 Eki Görüntüle 2147547
Bonus Bonus özellikle ilk hareketi bel fıtığı olan bi arkadaşıma denetmiştim. Çok rahatlattığını söylemişti
Bütün hareketler için temel kural boynunu ve belini kasma gücü bacağından kalçandan almaya çalış ve dayanabildiğin kadarını yap
Sonraki köprüde de kalkabildiğin kadar yap

İlkini gmrdüm ama yapmadım köprüyü yapıyorum iyi geliyo kedi streci var ya ayakta kalıp kötü oldummu hemen onu yapıyorum anca hafifliyo.
Bacak kaldırma yapıyodum diz çekerekte yaparım.

Ramazan gelmeden herkes sevisgen olmus:KK70::KK70:darısı isteyen herkese nasip etsin..bu ay bende çift cizgi gordum kan testinde çıkmadı ultrasonda doktor yerleseemmiş dedi sanırım tutunamadi kanama başladı hayırlısı olsun Rabbim herkese nasip etsin..önümüzdeki maçlara bakalım artik:deli::deli::KK200:

ayy cok sevindimm adina hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kiz beblen aynisin ya ocak annesisin benimki adet 12 nisan :KK70: 5+0 dayiz
Hehehe 1 gün onumdesin :dondurma:
3. :deli:
tevafuk55 tevafuk55
Trililililililliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Hayırlı olsun
Sağlıkla kucağına al inşallah:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:KK200::KK200::KK200:
Hayirli olsun, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin:nazar:
:KK200::KK200::KK200:
Hadi gözün aydın canm bnm çok sevindim 1 2 aya aranıza katıliciim inşallah.
Korkma 3 yaştan sonra çocuk bakmak nisbeten daha kolay.
Bn de keşke şimdiye doğmuş olsaydı diyorm.
Kızım 3 yaş 3 aylık.
Hem de canı çok sıkılıyor kızımın yanına oyun arkadaşı olurdu. Yaş farkı arttkça ortak oyunlar zorlaşıyor.
Bakalm nezamana kısmet olur benim bebiş.
Ben de doğumdan ve ozamana kadar olan süreçten korkuyorm
Varislerim var şimdi bile ayakta kalsam bacaklarm çok ağrıyor.
Dizlerim ağrıyor arada belim ağrıyor filan ama Allah büyüktür verir kolaylığını inşallah.
Sağlıkla kucağına al inşallah yavrular sağlıkla doğsun sağlıklı büyüsün de gerisini hallederiz inşallah.
Çok sağol kajum.. inşallah diledigin zamanada hayırlısı ile olur seninde :anneadayı:
tevafuk55 tevafuk55 :rolleyes: hayırlı olsun kuzum çok sevindim :rolleyes:
:halay::KK60::KK200:
tevafuk55 tevafuk55
Hayırlı olsun, çok sevindim
:KK37:
Darısı sana balım :KK60:
Ay kuzum ya korkma ben bile 3. İstiyorum ama hem ideal kiloma gelince hem de oğlum büyüyünce inş en iyisini yaptın 3.5 yaş aralığı çok iyi kız sen ne kadarlık hamilesin 3.5 yaş olacak diyorsun
1 aylık :KK48:
Wuhuuuuu :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Allah'ım bir minnoş daha mi geliyo takimaaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Hayirli olsun tevooo :KK71: cok sevindimm
Allah'm saglikla kucagina almayi nasip etsin inşaAllah :KK36:
Meleğim çok sağol balım :KK60:
Ramazan gelmeden herkes sevisgen olmus:KK70::KK70:darısı isteyen herkese nasip etsin..bu ay bende çift cizgi gordum kan testinde çıkmadı ultrasonda doktor yerleseemmiş dedi sanırım tutunamadi kanama başladı hayırlısı olsun Rabbim herkese nasip etsin..önümüzdeki maçlara bakalım artik:deli::deli::KK200:
Haydi bakalım habibte yoldaş arıyorum yanima :KK60:

Back
X