Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence sen şu halinle de fıstık gibisin keşke olsam böyle 52 kilodayım yine böyle değilim sporun gücü :sampiyon::KK71:
:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:spor candır nilişkom.. bugün başlıyorum ciddi ciddi ben spora .. bu vücut canımı sıkıyor artık:kızgın:
Bir dahaki bukusmaya
Böyle gel lütfen minnoş
hangisiyle
uzun pijamalar mı
şortlu pijamalar mı:deli:
lannnnn koyma foto heycanlanıyorum:rolleyes::KK53:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:akşam kocanı çarşıya gönder gelecem sana
önce miu yapsın dalga geçecem:KK59::KK70:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

kilo daha düşmüyor ben bildirimimi yapayım:rolleyes:

geçen hafta:54.5
bu hafta: 52.9
fark:1.6
yüzde:2.94

@MiuLego :KK62: bildirim yap:KK62:
@Portakal Sulu Ordek

Ay süper yaaaaaa ay siz ne yapıyorsunuz ya maşallah

bu kötü haftaya -300 yine de iyi banu.. artı yok en azından.. şimdi bu hafta regl de oldun ki sağlam bir atak bekliyorum senden eksi konusunda. olmalı artık.. e hadi 65 görmelisin artık

Ay evet ya gelmiyor bı 65-66 :(

yok yok olmadı watsaptan yazar yine bildiririm merak etme sen :KK60:
tamam:KK74:

begüş söylicem söylicem unutuyrum ya

kız oğlun nasıl güzel mezun olmuş
fotolara bayıldım
seni yakınlaştırıp inceledim
şişkoluk yok :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

oğlun kocaman şaka gibi ya:rolleyes:

maşallah size:KK37:

:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:spor candır nilişkom.. bugün başlıyorum ciddi ciddi ben spora .. bu vücut canımı sıkıyor artık:kızgın:

hangisiyle
uzun pijamalar mı

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:akşam kocanı çarşıya gönder gelecem sana

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
koca nöbete kaldığında gel bende kal:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kilo daha düşmüyor ben bildirimimi yapayım:rolleyes:

geçen hafta:54.5
bu hafta: 52.9
fark:1.6
yüzde:2.94

@MiuLego :KK62: bildirim yap:KK62:
@Portakal Sulu Ordek
Tebrik ederim canım nasıl güzel bir 52lere sıçramadır bu nasıl güzel yüzdedir maşallah :KK9::KK73:
nilişkommmmmmmmmmm

inan ki bayılıyorum korumana yaaa

51 leri görmek için epey bekledin ama şimdi de 51 lerden ayrılmamak için epey zorluyorsun
bravo be:KK9:
Teşekkür ederim kaptanım çok zorluyorum ya :KK70:

hangisiyle
uzun pijamalar mı

Bende oruç düzenim otursun akşamları spor yapacağım:KK71:

fotolara bayıldım

Bana hiç güzel olmuşsun zayıfsın düğünde kınada demedin :işsiz:ben neyim ki kimim ki :110:
Hic-kiskanmadim-ki-@efsanetasarimlar-@efsanetasarimlar.webp

fotolara bayıldım

çok teşekkür ederim miucan:KK200:
oldu ablası çok şükür:KK9:zaman gerçekten su gibi,geriye doğru bakınca ne ara büyüdün oğlum diyorum,hem sevinç hem üzüntü,karışık duygular işte:cry:inşallah sınavıda hayırlısıyla geçerde güzel yerlere gelir senin gibi :KK9:
ya benim yüzüm zayıf zatende sıkıntı basenler:kızgın:

Ay süper yaaaaaa ay siz ne yapıyorsunuz ya maşallah

Ay evet ya gelmiyor bı 65-66 :KK43:
kız söyledim ya bu hafta naptığımı
sabah sütlğ kahve(koca bi kupa 300 ml)

öğle akşam çorba (çiğneyemiyorum diye hatırlatayım da burda yemesinler beni)

su en en az 3 litre (şuanda 1 litre içtim bile, düşün gerisini)
spor sadece 1 saat tempolu yürüyüş, yapabilirsem hem öğlen arası hem akşam yapıyorum 2 saat
2 saat yaptığım günler 3 gün falan galiba

çok teşekkür ederim miucan:KK200:
oldu ablası çok şükür:KK9:zaman gerçekten su gibi,geriye doğru bakınca ne ara büyüdün oğlum diyorum,hem sevinç hem üzüntü,karışık duygular işte:cry:inşallah sınavıda hayırlısıyla geçerde güzel yerlere gelir senin gibi :KK9:
ya benim yüzüm zayıf zatende sıkıntı basenler:kızgın:
Amin inşallah ballı çörekim :dua::KK200:Bence basenleri abartıyorsun ben sende hiç kilo göremiyorum yahu :KK60:

Back
X