- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Gel gel yamacıma beraber takılalım çok güzel buralarteşekkürler nilişkom, ben de 51 olacam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel gel yamacıma beraber takılalım çok güzel buralarteşekkürler nilişkom, ben de 51 olacam![]()
Dünkünü yaz kuzumGünaydınlar
Azcık geçmiş yapayım dedim ama yok bitmiyor
Şimdi Ben akşam tartıldım onumu yazayım yoksa bugün akşam 19.00 olmadan evde oluyorum o zaman mı yazayım
geç olur mu ki?
@MiuLego
Hiç sanmıyorum çünkü her şey ortada zatenteşekkür ederim canım benim
yakından görmek nasip olurda inşallah anlarsın görersin o zaman beni![]()
Anladim tabi ama elimden geleni yapiyorum parmaklarim katlanmiyor bile nasil sistiysem vLla bu ev isi beni çok şişirdi amma çalıştım ha 2 gün de misafir upss kaldım oyleSUSMUYORLARDI.. HER KOLDAN SALDIRIYORLARDII.. 1-1 OLACAK DAHA
DİREN MİU
ANLADIYSAN MADEM HARİKA EKSİ İLE GELECEKSİN BUGÜN![]()
aynen öyle kuaförünüz gerçekten başarışıymış,eline sağlık,ee hatun da güzel olunca ne sürse yakışıyo tabisiTeşekkür ederim ballı çörekim çok şükür saç makyaj her şey istediğim gibi olmuştu![]()
Dur onu da söylicem sigara içiyom sonra gelecem sıraylaTebrik ederim canım nasıl güzel bir 52lere sıçramadır bu nasıl güzel yüzdedir maşallah
Teşekkür ederim kaptanım çok zorluyorum ya
Bende oruç düzenim otursun akşamları spor yapacağım
Bana hiç güzel olmuşsun zayıfsın düğünde kınada demedinben neyim ki kimim ki
Eki Görüntüle 2147595
Hiç sanmıyorum çünkü her şey ortada zatensana öyle geliyor bence
![]()
Evet serttir yemeyin yemeyin
Ördek eti yumuş yumuş onu yiyin![]()
Evet serttir yemeyin yemeyin
Ördek eti yumuş yumuş onu yiyin![]()
Sağol kuzum o senin güzel bakışınaynen öyle kuaförünüz gerçekten başarışıymış,eline sağlık,ee hatun da güzel olunca ne sürse yakışıyo tabisi![]()
Dur onu da söylicem sigara içiyom sonra gelecem sırayla
Aşırı iyi hissediyorsun ama en ufacık şeyde 52 yakanda öyle de heyecanlı aksiyonluşuanda bile çok iyi hissediyorum, eminim daha iyi hissedicem
![]()
ay evet ya ne güzeldiii.. keşke geri dönsek90 lar dinliyorum herşey ne güzeldi o zamanlar ya şuan hakan Peker efsane dinliyorum
Şimdi hiç birşeyin tadı yok
İndanlar şımarık ve çok bencil
Çok üzüldüm yaw şimdi
Bide aklıma bonus geldi 90 lar diyibce
bulduuuuum ceeeeee
yok yok 52 yakamda olamaz daha yolum var benim ben senden kısayımAşırı iyi hissediyorsun ama en ufacık şeyde 52 yakanda öyle de heyecanlı aksiyonlu![]()
bu mesajdan dün dahil hiç eksi olmadığını mı anlamalıyım?
hedef neydi hedeffffffffffffffffdeliricem ya
![]()
İNSAN OL İNSANNNNNNNNNNNNNNNNkilo daha düşmüyor ben bildirimimi yapayım
geçen hafta:54.5
bu hafta: 52.9
fark:1.6
yüzde:2.94
@MiuLegobildirim yap
Munzevi Zencefil
Fazla da verme ufacık kalıyorsun herkes bana şuanda öyle söylüyor minnak oldum iyice boy kısa oluncayok yok 52 yakamda olamaz daha yolum var benim ben senden kısayım![]()
Sen istersen gelir banuAy evet ya gelmiyor bı 65-66![]()