- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Şahane mali sahane
Geldim geldimmalipina bi gunaydin dedi kayboldu.işyerinde tele de bakamiyo kiloyu ne zaman bildirecek acep
Günaydın ben dün gece atak geçirdim çalışırken kendimi kaybettim ağlaya ağlaya çalıştım. Yarın terapi başlıyor umarım bir çözüm olur ben artık dayanamıyorum köşeye sıkışmış gibiyim. Yemek bile toparlamadı o derece kızgın kırgın ve umutsuzum. Hayat enerjim bitti resmen hala uyumadim ve yine aynı kabusu icindeyim. Insanlar nasıl dibe vuruyor görmüş oldum. Sabah sabah çok iç kararticiydi biliyorum ama elimde olmadan yazdım umarım terapi ise yarar köprüden önceki son çıkış
Sporu aksatmadigim surece yememden yana sıkıntı olacagini dusunmuyorum ben de acikcasi.simdiye kadar her ramazanda kilo almisimdir.bu sene korusam bana yeter.bikac tane ozledigim anne yemegi var ama onlari ozellikle yicem :)
Tartı inmiyor. Tartı oynamıyor. Delirecem.
Bende kilo verme işi şöyle işliyor:
Spor varsa: eksi var
Spor yoksa: istersem ölümüne aç kalayım eksi yok
Ya spor ya spor yani. Spora başlıyorum bugünhafta içleri de akşam işyeinde spor salonuna kalacapım
kilo daha düşmüyor ben bildirimimi yapayım
geçen hafta:54.5
bu hafta: 52.9
fark:1.6
yüzde:2.94
@MiuLegobildirim yap
@Portakal Sulu Ordek
Verenlere Maşallah diyorum
Geçen Hafta; 92.1
Bu hafta ; 90.7
giden Fark; 1,40
@MiuLegoWhiteblacklife
Bu hafta yoğunluktan ve bir kaç sorunlarımdan dolayı gerçekten bildirim yapamadım menü yazamadım.. Fena yoğundum hakkınızı helal edin..
gunaydın kızlar
gecen hafta : 76.8 *( artı 500 gr idi.)
bu hafta :76.2
fark : eksi 600 (aslında eksi 100 oluyor bana gore ) @Ahu060812
Hala gelmiyor sevgiye ihtiyacım var
Ne oldu?
Ay öpeyim kıcaman
İnecek kesin kesinAkşam 17'de evde olamayacağım, o nedenle dün akşamı veriyorum.
Kilo bildirimi
15 Mayıs: 62
17 Mayıs: 61.4
Fark: 0.6
Yüzde: %0.97
Sorun ne güzellik?
Korumadasın zaten, abartmadıktan sonra sabit kalırsın. Anne yemeği kaçmaz şimdiden afiyet olsun
Gelecek haftaya iddia büyük. O tartı inecek bence
Çok güzel eksiler gelmişTebrikler
Şimdi de büyük marketlerde var sadece
Hee öyleymiş baktım sonra, cahil kalmışım, benim zamanımda yoktu Türkiye’de
Balım azcigida haftaya kalsın, ağlayan gözlerini öperim senineski tartım olsaydi 55.7 dim
Akşam 17'de evde olamayacağım, o nedenle dün akşamı veriyorum.
Kilo bildirimi
15 Mayıs: 62
17 Mayıs: 61.4
Fark: 0.6
Yüzde: %0.97
Lan ne istikrarlı eriyon
Ama ama ben çok istiyordum 55 bu hafta çok uğraştım hepfit ya hasta hasta spor yaptım 55 olacak diyeBalım azcigida haftaya kalsın, ağlayan gözlerini öperim senin
Biliyorum kuzum bilmez miyim, hala vurdu seni, biliyorsun kendini bittikten sonra anca iniyorAma ama ben çok istiyordum 55 bu hafta çok uğraştım hepfit ya hasta hasta spor yaptım 55 olacak diye
Sana imreniyorum diyorum baskada diyecek birseyim yok ya
Sabah poğaça surat olarak uyandım tam bi ısırık almalıkOha oha o nasıl ödem
Ohaa aselsan da mıydın lan sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?