Isle ilgili yoğun baskı ve 16saat çalışma süresi kişilerle ilgili ve çözememiyorum istifa da edemiyorum başka yere de geçemiyorum sıkistim kaldım. Herşey şikayet konusu her hareket izleniyor. Yoneticimle ilgili sıkıntım var ve daha kötüye gidiyor her açıdan normalde isim böyle değildi daha mutluydum ama suan cehennem gibi. Bazen bunalıp yazıyorum o beni biraz toparliyor arada suyun üstüne çıkıp nefes aliyormusum gibi hissediyohissediyorumÇakıl cidden tam olarak derdin ne canım? Seni bu kadar bunalıma sokan?
Tebrikler canım inşallah daha da eksidirŞuraya daha yeni uyanmış bir lunya bırakayım
Dün 59.7 çıkmıştım , şimdi 1-2 Gr daha eksi çıkarım belki
@MiuLego
Kilo bildirimi
Geçen hafta:52,5
Bu hafta:52,9
Ama bence almamışımdır...o fark wc’den Ötürü diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 2147640
Gecen hafta = 71.2
Bu hafta = 71.5
Fark = +300
Tüm hafta kvalidelerdeydim
Gittiler artk evimdeyim telafi edicem reglmde bu gun bitiyo oruca baslicam eksiler gelecek artk insaAllah
Hazirim ben hadi@MiuLego
Eki Görüntüle 2147639
Durmak yok devam devamDurmak yok. Yani inşallah
amin sagol niliskom❤❤❤
Tebrikler canım inşallah daha da eksidir
Eki Görüntüle 2147672
Durmak yok devam devam
Kilona göre çok az tabi ki canımhaftaya daha da iyi olur inşallah
kuzum tartı değiştirdin, eşini de fazla tartmış. bu haftayı önemseme, haftaya kesin sonucu görücez. acele etmeAma ya kimse bana yorum yapmıyor
İnşalalh canımkuzum tartı değiştirdin, eşini de fazla tartmış. bu haftayı önemseme, haftaya kesin sonucu görücez. acele etme
Miu sana yorum yaptı ha bence tartı farkı geldi kilo değil ki sen tartı farkını almadın benim aynı model tartıda bile 400 Gr fark oynadı bu yüzden bu haftaki kilonu çok takma kafana haftaya aynısı olursa o zaman ona göre bı yol izleriz canimKilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar maşallahınız var
BanadaAma ya kimse bana yorum yapmıyor
sporsuz melek yorum yapayım mı emin misinBanada
Yapsporsuz melek yorum yapayım mı emin misin
Sende yap başkası da yapsın kıskanıyorum. İşteMiu sana yorum yaptı ha bence tartı farkı geldi kilo değil ki sen tartı farkını almadın benim aynı model tartıda bile 400 Gr fark oynadı bu yüzden bu haftaki kilonu çok takma kafana haftaya aynısı olursa o zaman ona göre bı yol izleriz canim
Kötü hissediyorum ben de işte dimi amaBanada
dayak arsızı oldun başımızaYap
Yoksa kendimi yalniz hissediyorum
Hazirim ben hakettim
Yarım ekmek miAy ben de önümüzdeki haftayı atlatiyim karışık tost yicem yarim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?